Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : ο κ. Φίλης διορίσθηκε Για να συντελέσει στην διάλυση του Κράτους!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ.....

......Ή  ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ  Ή  ΠΟΝΗΡΟΣ! 

________ Οι δηλώσεις του κ. Υπουργού επί της Παιδείας, μάλλον δε της α-παιδείας, κ. Νικ. Φίλη περί της μή γενοκτονίας των Ποντίων  δεν μας αιφνιδίασε! Το ερώτημα, που αυτομάτως ανακύπτει, όταν ακούς τις δηλώσεις του είναι: Τι επί τέλους είναι ο κ. Υπουργός; ανιστόρητος; αμόρφωτος; Ή πονηρός; 
________Πολλοί αντέδρασαν καί βέβαια πολύ ορθώς! Αλλά ο κ. Φίλης δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει την ιστορία! Δημοσιογράφος ήταν και αρχισυντάκτης μιάς αριστερής εφημερίδος! Υπουργός Παιδείας και α-παιδείας διορίσθηκε μόνο και μόνο - εν πλήρει επιγνώσει δέ- για να στρεβλώσει τα πράγματα, για να αλλοιώσει την ιστορία, για να θολώσει τα νερά και τα μυαλά!  Για να συντελέσει στην διάλυση του Κράτους!
_________ Χθές τα έβαλε με την προσκύνηση των ιερών Λειψάνων! Θυμηθήτε, παρακαλώ, την περίπτωση των ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!  Οι Δηλώσεις του μας προκάλεσαν εμετό! 
__________Σήμερα τα βάζει με την ιστορία! Τον ....."πονηρούλη"! Τί από τα δύο συμβαίνει; 
____________β) Η πρώτη εκδοχή είναι, ότι λέγει αυτά τα ανιστόρητα πράγματα περί των Ποντίων μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει την Κοινή Γνώμη από τα σκληρά, από τα απάνθρωπα θα έλεγα, μέτρα, τα οποία ψηφίζει τώρα η Βουλή των Ελλήνων υπό την μορφή του κατεπείγοντος Νομοσχεδίου κατ' εφαρμογήν των συμφωνηθέντων στο 3ο Μνημόνιο, το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ!! Με τα μέτρα αυτά κυριολεκτικά θα μας "ξεβρακώσουν", (συγγνώμην για την έκφραση), χωρίς να πάρουμε χαμπάρι! "Κινδυνεύω να βγώ στον δρόμο με το παιδί μου" φωνάζει γοερά μια απελπισμένη Μητέρα" (βλ. Πελοπόννησος, 5/11/2015 σελ. 4.
_________Ματαίως ο κόσμος, φτωχοί καί νεόφτωχοι, όλοι μαζί,  φωνάζουν:"Αφήστε μας, επί τέλους, να ζήσουμε αξιοπρεπώς" (βλ. Πελοπόννησος, 5.11.2015, σελ. 1η). Με την "μπαρούφα" του κ. Φίλη η προσοχη όλων εστράφη πρός τους Ποντίους και έτσι οι διατάξεις του Νομοσχεδίου επέρασαν "χωρίς να πάρουμε χαμπάρι" τον επιχειρούμενο αποκεφαλισμό μας! 'Ετσι, λοιπόν, τα αεροδρόμια της Ελλάδος -άραγε μόνον αυτά- πουλήθηκαν ήδη στους Γερμανούς αντί πινακίου φακής! Άρχισε έτσι η εκποίηση των τιμαλφών και των χρυσαφικών της Χώρας! Επήρε κάποιος είδηση; Δυστυχώς, ΟΧΙ!   
Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 5/11/2015
_________β) Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή: Λέγοντας αυτά τα ανυπόστατα περί τη "μη γενοκτονίας" ο Υπουργός κ Φίλης επεχείρησε να βάλει νερό στο μύλο των γειτόνων μας, των Τούρκων, τους οποίους πρόκειται σύντομα να επισκεφθή ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας! Έτσι, λοιπόν, από τη μιά μεριά η κα Ρεπούση με την πρωτάκουστη θεωρία της περί "συνωστισμού" στη Σμύρνη, από τήν άλλη ο κ. Φίλης με την θεωρία του περί "εθνοκαθάρσεως" των Ποντίων στρώνουν το χαλί στους εχθρούς της Ελλάδος, μόνο και μόνο για να "μπολσεβικοποιήσουν", έστω και με τόση καθυστέρηση, την δύστυχη Ελλάδα μας. 
_________Τήν άποψη αυτή περί της προετοιμασίας του εδάφους για την  επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία επιβεβαιώνει και η Τουρκική πλευρά. Καθώς έγραψε η Εφημερίδα "Δημοκρατία" (βλ. φ. 5.11.2015)Η "Sabah" αποθεώνει Φίλη! "Πανηγυρίζει ο Τουρκικός Τύπος για τις δηλώσεις περί "μη γενοκτονίας των Ποντίων", συμπληρώνει. "Αναπάντεχο δώρο" τις χαρακτηρίζουν!  Άρα ο Υπουργός μας κ. Φίλης συλλαμβάνεται να είναι πιό πολύ "πονηρούλης" παρά "ανιστόρητος"!  Έπαιξε το παιγνίδι της αριστεράς κουλτούρας! Οι της αριστεράς πλευράς άλλα λέγουν, άλλα σκέπτονται καί άλλα εφαρμόζουν! Είναι κατά των Μνημονίων, αλλά υπογράφουν το χειρότερο απ' αυτά, το 3ο Μνημόνιο! Είναι υπέρ της φτωχολογιάς, αλλά κρεμάνε τον άμοιρο φτωχό! Είναι κατά του ρουσφετιού, αλλά διορίζουν τά δικά τους πρόσωπα!  
_________Με την κα Ρεπούση χθές, με τον κ. Φίλη σήμερα, η κατεδάφιση του Ελληνοχριστιανικού ιδεώδους άρχισε! Καί όχι μόνον! Συγχρόνως ξεκίνησε  και η εκποίηση της Ελλάδος!  
"Τή στιγμή που οι Τούρκοι έχουν στο μυαλό τους την αυτονομία, οικείοι του πρωθυπουργού υποδέχονται επισήμως στην Αθήνα "εκπροσώπους εξωτερικών σχέσεων"... αυτόνομων περιοχών ανατολικά της Τουρκίας.  Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι ο Φίλης είναι το πρόβλημα;  Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι δεν θα ξεσπάσει λαϊκός ξεσηκωμός, όταν ο Έλληνας συνειδητοποιήσει ότι είναι σε εξέλιξη η αρπαγή της ταυτότητάς του; Όσοι το θεωρούν είναι βαθιά νυχτωμένοι.  Πολύ βαθιά."! (Μαν. Κοττάκης, στη Δημοκρατία, 5/11/15 αρθρο με τίτλο "Η ΑΡΠΑΓΗ") .
Σήμερα αυτός!  Αύριο εγώ, εσύ, ο γείτονας;

_________Μένω εκστατικός  καί θαυμάζω τήν απάθεια του σύγχρονου Έλληνα! Θά μπορούσα να επαναλάβω τά λόγια του Αισώπου: "των οικιών ημών εμπιπραμένων, υμείς άδετε;" 
_______Έλληνες και Συνέλληνες, λυπούμαι για λογαριασμό σας!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 9 Νοεμβρίου 2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια: