ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


PILGRIMTOURS.GR                     by Himalaya Travel
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Φιλελλήνων 4, Πλ. Συντάγματος, 10557 Αθήνα,
Τηλ: 210-3225159, Fax: 210-3251474 Σεβαστοί Πατέρες, Αγαπητοί Κύριοι,

Έχοντας τη δυνατότητα με τη βοήθεια Τού Θεού να ταξιδεύω εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πιστεύω ότι τα ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ, βοηθούν να νιώσει ο καθένας μας ψυχική αγαλλίαση και ανάταση, περπατώντας εκεί που περπάτησε, έζησε και δίδαξε ο Χριστός μας, οι Άγιοι Απόστολοί Του και Άγιες μορφές, τότε και σήμερα...           << ..... Η Ιερά Μονή Προυσού είναι ένα από τα λίγα μοναστήρια που σώζονται στήν Ευρυτανία. Βρίσκεται 31 χλμ νότια του Καρπενησίου και 53 βορειοδυτικά του Αγρινίου, 2 χλμ από το ομώνυμο χωριό, και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης τής περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ τών βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και τής οροσειράς του Τυμφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από έλατα.
Το όνομα τής Μονής οφείλεται στή θαυματουργή εικόνα .. (πατήστε εδώ για τήν συνέχεια) ... >> Η Pilgrim Tours έχει δημιουργήσει μία μεγάλη ποικιλία προσκυνηματικών εκδρομών στούς σημαντικότερους προορισμούς Χριστιανικής Πίστης στήν Ελλάδα. Με τήν ευκαρία του παραπάνω αφιερώματος στήν Παναγία Προυσιώτισσα, με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα προσκυνηματικό οδοιπορικό στήν επιβλητικά μαγική ορεινή Ευρυτανία και στή αρχόντισσα τής Ρούμελης.. στο θαυματουργό Μοναστήρι τής Πάναγίας Προυσιώτισσας.


Τήν Προσκυνηματική Εκδρόμη:


Ελάτε να ταξιδέψετε μαζί μας και να ζήσετε αυτές τίς ανεπανάληπτες εμπειρίες, έτσι όπως μόνο η Pilgrimtours.gr βιωματικά μπορεί να σας μεταδώσει.

1η Ημέρα, Αθήνα - Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας - Καρπενήσι: Η προσκυνηματική εκδρομή στο Καρπενήσι, ξεκινάει με... (πατήστε εδώ για τήν συνέχεια)Επίσης η εταιρεία μας διοργανώνει αεροπορικώς προσκυνηματικά ταξίδια στους ΆΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ - ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ και όχι μόνο
σε πολύ οικονομικές τιμές. 


Ακόμη  Πνευματικές Αποδράσεις:
  • Κωνσταντινούπολη - Μικρασιατικά Παράλια - Καππαδοκία
  • Αγίοι Τόποι
  • Ιερό Νησί της Πάτμου
  • Ακολουθώντας τα Άγια Βήματα της Παναγίας μας 
  • Άγιον Όρος (Άνδρες: Με είσοδο στο Περιβόλι της Παναγιάς &  Γυναίκες: Περίπλους Αγ. Όρους)
  • Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ, Λονδίνου
             &   ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της εταιρείας μας: 

Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας.

Με σεβασμό,

Γεώργιος Δημόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος
HIMALAYA TRAVEL A.E. - ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Τηλ: 210-32.25.159, 6932450494 
Fax: 210-32.51.474

Δεν υπάρχουν σχόλια: