Ουδείς των Επισκόπων προέβη σε δηλώσεις

Πηγή: http://kyprianoscy.blogspot.ca/

Βλέπε  http://aktines.blogspot.gr/2015/11/8-2015.html



Το σχόλιο κατατίθεται και εδώ, επειδή συμβαίνει - όχι και τόσο συχνά - από λάθος τού συντάκτη του ή άλλη αιτία, τα αποστελλόμενα στο αναφερόμενο ιστολόγιο να χάνονται στη διαδρομή.


Αν προσθέσουμε τον σκοτασμό του νοός των δεδηλωμένων αιρετικών, τότε μπορεί κανείς να καταλάβει την μεταφραστική "αντίδοση" αυτού του (αιρετικού) ιδιώματος, σε όσους εκ των ημετέρων Πατριαρχών, Επισκόπων κλπ., δέχονται το Μνημόσυνο - μνήμη αιρετικών.

Το χείριστο είναι ότι αυτή η αιρετική μεταφραστική "αντίδοση", ώσπερ νοσογόνος ιός, μεταδίδεται ανεπαίσθητα και πλήττει καίρια τον δεχόμενο τη Μνημόνευση ορθόδοξο λαό του Θεού. Το εκκλησίασμα υφίσταται τη φθοροποιό Μνήμη δικών του Επισκόπων, κοινωνούντων - μυστικά επί του παρόντος - μετά των αιρετικών.
 

Το Μνημόσυνο γίνεται Μνημόνιο, η Παιδεία γίνεται "δια-βιου-μάθηση", τα Θρησκευτικά τρέπονται σε Θρησκειολογία, και δεν ντρέπονται, νέα "αλφαβητάρια πίστης" να αντικαθιστούν τα παλαιά "ενάντια στη Θρησκεία".

Αποτέλεσμα ; Οικονομικός στραγγαλισμός και οι αυτοκτονίες να πληθαίνουν. Ευτυχώς, όχι ακόμη δια Νόμου, τύπου εικαζόμενης συναίνεσης, της δωρεάς οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: