ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια χώρα πολυεθνική!
Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους. Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι χριστιανοί ή οι μη μουσουλμάνοι Ελληνες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου νομού, όταν ψήφισαν αυτά τα δύο κόμματα, γνώριζαν ότι στέλνουν στη Βουλή ως αντιπρόσωπό τους μουσουλμάνο βουλευτή!

Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια αθλιότητα από πλευρά των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών την περίμενα, αλλά τέτοια αφέλεια ή ενσυνείδητη προδοτική ψήφο από Ελληνες μη μουσουλμάνους δεν την περίμενα. Μια ψήφο που έστειλε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων και κανέναν χριστιανό!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε ένα τσουβάλι και τους τρεις εκλεγέντες μουσουλμάνους βουλευτές της Ροδόπης. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ένας εξ αυτών είναι πραγματικός δημοκράτης και επηρεάζεται λίγο ή ελάχιστα από το τουρκικό προξενείο ή από άλλα κέντρα εξουσίας που εδρεύουν στην Τουρκία.
Ομως, σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στη Ροδόπη είναι ενδεικτικό της κατάστασης όπου έχει φθάσει η Ελλάδα. Δύο κόμματα κάνουν προδοτικές επιλογές, τις οποίες ακολουθούν και εγκρίνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι τους.
Ομως οι προδοτικές συμπεριφορές δεν σταματούν εδώ.

Πληροφορούμεθα ότι το
DEB, που έχει ιδρυθεί στη Θράκη και ακολουθεί τα βήματα ενός πουλημένου πράκτορα της Αγκυρας, ο οποίος δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους, του Αχμέτ Σαδίκ, οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο με συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα.
Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τους πληροφορούμε ότι το κόμμα αυτό και ο γιος Σαδίκ διακινούν αστείρευτα χρήματα του τουρκικού κράτους, με τα οποία επεκτείνουν την επιρροή της Αγκυρας σε χώρους και περιοχές πέραν της μουσουλμανικής μειονότητας και της Θράκης.

Στόχος του κόμματος αυτού είναι οι σλαβόφωνοι και βλαχόφωνοι διάφορων νομών της Μακεδονίας, ομάδες αναρχικών και αντιεθνικιστών, που μισούν οτιδήποτε είναι ελληνικό, και φυσικά οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί που αποκτούν σταδιακά κατά χιλιάδες ελληνική υπηκοότητα.

Η αβελτηρία της κυρίας Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων απέναντι στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο θέμα στην πατρίδα μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ατομικής ισχύος βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του έθνους.
Με βάση τον ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια -και όχι δεκαετίες- η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα πολυεθνική, με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.

Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Αγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. που μας κυβερνούν.
Μακάρι όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό να αποδειχτεί ότι είναι υπερβολές, τις οποίες ευχαρίστως δέχομαι να φορτωθώ στην πλάτη μου, χαρακτηριζόμενος υπερβολικά ευαίσθητος ακόμα και ακραίος.
Ομως πραγματικά θα είμαι ευτυχής, αν το άρθρο αυτό αποτελέσει έναυσμα για εθνικό αναστοχασμό, κυρίως ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ιδιαίτερα σε εκείνους που, χωρίς τη θέλησή τους, γίνονται εργαλεία της σοβινιστικής και ισλαμοφασιστικής πολιτικής της Αγκυρας.

Για τους δύσπιστους να αναφέρω ότι στις πρόσφατες εκλογές, μέσα στο εκλογομαγειρείο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σχεδιάστηκε η μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν το 3-0 στη Ροδόπη.
Και όλα αυτά γίνονται γιατί το πολίτευμά μας είναι ανάπηρο και εξακολουθεί να μη στέλνει στο εδώλιο, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, πολιτικούς που λαμβάνουν τέτοιες προδοτικές αποφάσεις.
Ως πότε;

Σάββας Καλεντερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: