ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: το "άλας έχει ήδη μωρανθή"!

Ευχαριστούμε τον αδελφό μας Ιουστίνο για την πληροφόρηση

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015


ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ!!!!!!!ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ....

ΑΙΣΧΟΣ!  
Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;

____________Είναι ηλίου φαεινώτερον, ότι η Μασσωνία, το σκοτεινό αυτό παγκόσμιο Εβραϊκό καταστροφικό σύστημα, υπονομεύει την συνοχή των Εθνών καί μάχεται ευθέως τις έννοιες "Χριστιανισμός"  καί "Πατρίδα"! Για όσους τυχόν αμφιβάλλουν, ας σκεφθούν τι είχε πει ο τότε Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κίσινγκερ: "Πλήξτε τους Έλληνες στη θρησκεία τους, τη γλώσσα τους και την εθνική τους συνείδηση"! Έπειτα από τόσα χρόνια όλα αυτά έχουν επιτευχθή! Οι νεώτεροι Έλληνες ΔΕΝ γνωρίζουν πια την Ελληνική Γλώσσα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ εθνική συνείδηση και ευαισθησία, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ συνειδητή σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Μάννα και Τροφόν του Γένους! 
_________Η Μασσωνία ή ο Τεκτονισμός είναι ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ οργάνωσις! Μόνον οι μεμυημένοι μπορούν να εισέλθουν στο Ναό τους, που ονομάζεται "Στοά". Έχουν τριάντα τρείς (33) βαθμούς μυήσεως! Οι του ενός βαθμού Μασσώνοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι συμβαίνει στον παραπάνω βαθμό της μυήσεως! Είναι, λοιπόν, ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ! Επί το ορθότερον: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!    
_________Τα Μέλη της Μασσωνίας έχουν μια φανατική αλληλοϋποστήριξη! Διαθέτουν δε και μυστικούς τρόπους αλληλο-αναγνωρίσεως! Η Μασσωνικη τους σχέση είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! Γι' αυτό αν υποθέσουμε, ότι στο πεδίο της μάχης ένας Μασσώνος κατορθώσει να αναγνωρίση ένα Συνάδελφό του Μασσώνο στο αντίπαλο-εχθρικό  στρατόπεδο, τότε τον "εχθρό" της Πατρίδος δεν τον φονεύει, αλλά αντιθέτως είναι υποχρεω- μένος να τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ! 
___________Για τον Μασσώνο δεν υπάρχει η έννοια της Πατρίδος. Πατρίδα είναι η Στοά, Αδελφοί δε και πατριώτες τά Μέλη της! 
____________Η Μασσωνία στοχεύει στα υφηλά κοινωνικά στρώματα! Γι' αυτό καί σχεδόν όλοι όσοι κυβερνούν Ευρώπη καί Αμερική είναι Μέλη της Στοάς, είναι Μασσώνοι! Δεν σέβονται τόν αληθινό Θεό! Έχουν τον δικότους Θεό,  τον Μ.Α.Τ.Σ, δηλ, τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος! Επομένως η Μασσωνίας είναι μια σατανική και σατανιστική Οργάνωσις! Λατρεύουν τον Διάβολο, υπηρετούν τον Διάβολο! Είναι όργανα του Διαβόλου!
__________Και στην Ελλάδα μας, δυστυχώς, πολλοί απ' αυτούς που κατά καιρούς μας κυβερνούν ή έχουν υψηλά αξιώματα ανήκουν στις τάξεις της Μασσωνίας! Κορυφαίος ήταν ο πολύς Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο και "Εθνάρχης" αποκληθείς, ο οποίο;ς στην αρχή της καριέρας του ως Υπουργός Δημοσίων Έργων είχε πει: "Για να ξανακτίσω την Ελλάδα, χρειάζομαι μηχανικούς, όχι παπάδες!" Κάποτε, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος επέβαλε τήν λεγόμενη "ενοριακή εισφορά"!
____________Σας εγράψαμε όλα αυτά για να καταλάβετε τό ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ, που διέπραξεν ο Πάπας της Ρώμης κ. Φραγκίσκος, όταν έσκυψε και ασπάσθηκε -ποιός; ο Πάπας!- το χέρι του ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΟΥ Δαβίδ Ροκφέλλερ στην Ν. Υόρκη!     Θα το διαπιστώσετε στην παρακάτω φωτογραφία!

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ....


.......Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Ο φακός δίπλα αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!

(Πηγή: http://www.oparlapipas.com/2015/09/blog-post_274.html#ixzz3pBom2rR4)


________Και μόνο για αυτή του την πράξη  ο Πάπας Φραγκίσκος, χωρίς άλλο, έγινε καταραμένος! Ασπάσθηκε το χέρι του Αρχιμασσώνου Rokfeller, εργάτου και εκπροσώπου του Διαβόλου!  
Ο Πάπας Φραγκίσκος 
_____________Μπορούμε, λοιπόν, νά αναφωνήσουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας τα λόγια του Ψαλμωδού: "Αναστήτω ο Θεός καί διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί Αυτού και φυγέτωσαν από ποσώπου αυτού οι μισούντες Αυτόν. Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου αυτού, ούτως απωλούνται οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού και οι δίκαιοι ευφρανθήτωσαν". 
___________Δρατόμενοι της ευκαιρίας, την οποία μας έδωσε ο "καταραμένος" αυτός Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, αναδημοσιεύουμε παρακάτω κείμενα από τις Μυήσεις του Τεκτονισμού, όπως μας τα παρέδωσεν ο εξαίρετος εργάτης της αληθείας του Χριστού κ. Ιωσήφ-Χρήστος Κ. Κονδυλάκης, με κείμενό του, που εκυκλοφορήθη τήν 21ην Οκτωβρίου ε.έ. 
__________Αδελφοί μου Χριστιανοί! Όλα κινδυνεύουν! Όταν οι Προκαθήμενοι των Χριστιανικών Εκκλησιών σε Δύση και Ανατολή χαϊδεύουν τους Εβραίους στην Εβραϊκή  Συναγωγή ή και προσκυνούν τους Μασσώνους -τ.έ. τους λειτουργούς του Εωσφόρου-, ασπαζόμενοι το χέρι τους, τότε το "άλας έχει ήδη μωρανθή"! (Ματθ. ε΄, 13)
__________Κύριε, σώσον τους ευσεβείς! 
Με αγάπη Χριστού
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 26 Οκτωβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: