Από τον Economist : Γιατί στηρίζω και ψηφίζω την Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”.

Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή προσπάθησα με διάφορους τρόπους και κυρίως ενημερώνοντας τους υπεύθυνους, να βοηθήσω την πατρίδα μου να μην πέσει στην “φάκα του μνημονίου”, μια παγίδα που έστησε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας στη χώρα μας για να την διαλύσει.
Ως ένας άνθρωπος που υποστήριξα και ανέλυσα την ανάγκη να επιστρέψει η χώρα μας σε ένα ισχυρό εθνικό νόμισμα.
Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή τόνισα ότι δεν υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί πολιτικοί γιατί τους θεωρούσα όλους μνημονιακούς όπως και αποδείχτηκε ότι είναι. Και οι εναπομείναντες αντιμνημονιακοί στο άμεσο μέλλον μόλις το ζητήσουν τα αφεντικά τους και αυτοί θα γίνουν μνημονιακοί.

Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή διευκρίνισα ότι μπορεί το οικονομικό να είναι το κύριο μέτωπο της μάχης, υπάρχουν όμως και άλλα μέτωπα όπως της παιδείας, της δικαιοσύνης, της θρησκείας, το δημογραφικό, το μεταναστευτικό, της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας κ.λπ. στα οποία το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας μάχεται για να διαλύσει την πατρίδα μας. Γι’ αυτό και όταν όλοι είχαν ψευδαισθήσεις για τον ρόλο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και τους θεωρούσαν ως τους σωτήρες της πατρίδας μας, προσωπικά τους είχα χαρακτηρίσει ως το νέο αίμα της παγκόσμιας εξουσίας και την Πέμπτη Φάλαγγα που θα δράσει στο τελευταίο στάδιο του σχεδίου διάλυσης της χώρα μας.
Ως ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνομαι την ανικανότητα, την ασχετοσύνη και όχι μόνο όσων διοικούν την χώρα μας.
Ως ένας άνθρωπος που έχω στρατευτεί στο στρατόπεδο του Χριστού έστω και ως βοηθός ιπποκόμου αλλά και συνάμα αγνός πατριώτης.
Ως ένας άνθρωπος που γνωρίζω τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή μπορεί να σωθεί, έχω νομίζω το δικαίωμα να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και να τοποθετηθώ με σαφήνεια.
Όταν πας σε ένα εστιατόριο παραγγέλνεις κάτι από αυτά που υπάρχει στο μενού. Έτσι και στις εκλογές θα επιλέξουμε ανάμεσα στα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτές. Γνωρίζω ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει ή ακόμα περισσότερο δεν θέλει να πάει να ψηφίσει γιατί δεν εμπιστεύεται κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας και δεν έχει άδικο. Όλα έχουν δώσει δείγματα γραφής και ο λαός έχει γευτεί τους καρπούς τους. Κανένα από τα γνωστά κόμματα δεν είναι ικανό να σώσει την πατρίδα. Και όλα μαζί να ενωθούν πάλι θα αποτύχουν γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το “τέρας” που έχουν δημιουργήσει. Υπάρχουν δυο ομάδες ανθρώπων σήμερα στην πατρίδα μας. Αυτοί που αγωνιζόμαστε να την σώσουμε από τη μια μεριά και αυτοί που αγωνίζονται να την διαλύσουν ή συμβάλουν στη διάλυσή της από την άλλη. Και αυτοί που αγωνιζόμαστε να την σώσουμε είμαστε λίγοι. Και ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους είναι και αυτοί που δημιούργησαν την πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. Άνθρωποι με αρχές, με πίστη στο Θεό και φιλοπατρία. Άνθρωποι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι εάν δεν σώσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας και την πατρίδα μας δεν μπορεί κανείς άλλος να μας σώσει. Ψηφίζοντας τα κόμματα που συμβάλουν στην διάλυση της πατρίδας μας, ουσιαστικά με την πράξη μας αυτή τα ενισχύουμε και οικονομικά μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και τους δίνουμε περισσότερη δύναμη για να πετύχουν το στόχο τους. Κάθε ψήφος στα κόμματα αυτά, ισοδυναμεί με μια σφαίρα στην καρδιά των παιδιών μας. Ψηφίζοντας την πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” την ισχυροποιούμε και της δίνουμε την δυνατότητα να οργανωθεί και να αποτελέσει το προζύμι στον αγώνα του ελληνικού λαού να αποκτήσει ξανά την χώρα του. Κάθε άνθρωπος που αγαπάει τον Τριαδικό Θεό και την πατρίδα έχει χρέος να συστρατευτεί με την προσπάθεια που κάνει η πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” γιατί βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο του σχεδίου διάλυσης της πατρίδας μας και ας μην αποτελέσει η αδιαφορία μας, η επιπολαιότητα μας και ο εγωισμός μας τις αιτίες της απώλειας της χώρα μας και της ελευθερίας μας.
Έχω γράψει παλαιοτέρα ότι κράτος υπάρχει όσο υπάρχουν κρατικές υπηρεσίες. Ένα ακόμα βήμα στη διάλυση του ελληνικού κράτους είναι και η κατά απαίτηση των δανειστών, ανεξαρτητοποίηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε). Η Γ.Γ.Δ.Ε. είναι ο φορέας υλοποίησης του κρατικού προϋπολογισμού, είναι δηλαδή για το κράτος ότι είναι το δεξί χέρι για τον άνθρωπο. Και σήμερα αυτό το δεξί χέρι ανεξαρτητοποιείται από το υπόλοιπο σώμα και θα κινείται από άλλον εγκέφαλο. Από τον εγκέφαλο των δανειστών. Και αν αύριο στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει ανεξάρτητο κράτος και θα έχει μεταβληθεί ολόκληρη η χώρα σε μια οικονομική ζώνη, θα υπάρχει όμως ο τοπικός φοροεισπράκτορας για να μαζεύει τους φόρους υποτέλειας και να τους αποδίδει στους δανειστές. Και επειδή τα οικονομικά της χώρας πάνε από το κακό στο χειρότερο στη συνέχεια να μην σας φανεί παράξενο αν οι δανειστές μας απαιτήσουν την ανεξαρτητοποίηση του στρατού και της αστυνομίας.

Έχουμε εγκλωβιστεί και οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Πιστεύοντας και στηρίζοντας τα υπάρχοντα κόμματα όταν θα φτάσουμε πλέον στο αδιέξοδο θα είναι αργά για επιστροφή. Ας επιλέξουμε με περισσή σκέψη να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” και να μην ξεχνάμε ότι σ’ ένα πόλεμο υπάρχουν και τα κομάντος που χτυπάνε πίσω από τις εχθρικές γραμμές αλλά και οι κατάσκοποι που νομίζεις ότι είναι φίλοι αλλά είναι εχθροί. Πολλά κόμματα αναφέρονται στο Θεό και την πατρίδα. Όταν όμως βλέπεται πολιτικούς να “μαλώνουν” το όπλο που πυροβολεί την πατρίδα μας και να φυλάνε το χέρι αυτού που το κρατά να φεύγετε μακριά.
Καλή φώτιση και καλή ψήφο.


Economist

Δεν υπάρχουν σχόλια: