ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Η πρόσφατη κορύφωση της πλημμυρίδας που κατέκλυσε την χώρα μας και την πρωτεύουσά της με αλλόφυλους, αλλόδοξους, και αλλοθρήσκους ήρθε ως επείγον προ ημερησίας διατάξεως θέμα στο σημερινό (10 Σεπτεμβρίου 2015) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, δέκα μόλις ημέρες προ των επικείμενων εθνικών εκλογών, από την ατζέντα των οποίων (και την συνακόλουθη πολιτική δημοσιότητα) το θέμα έχει πρακτικά εξαφανισθεί μαζί με όσες φωνές προσπαθούν να το αναδείξουν. Εγώ πάντως, θεωρώ υποχρέωσή μου, έναντι των δημοτών που με εξέλεξαν, να δημοσιοποιήσω την θέση μου για το μείζον αυτό πρόβλημα που υποσκάπτει ανεξέλεγκτα τα θεμέλια της ύπαρξης του ελληνικού έθνους:
«Θα ήθελα να σχολιάσω την επισήμανση ή μάλλον την φιλοδοξία του δημάρχου Αθηναίων ότι “το πρόβλημα αυτό θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια”.
Η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση εξοντωτικής οικονομικής υποτέλειας και μαζικής εθνοφυλετικής, πολιτισμικής και θρησκευτικής μετάλλαξης. Προφανώς βρισκόμαστε κάτω από την επήρεια μιας συλλογικής παράκρουσης η οποία δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε το πρόβλημα στη μεγάλη του κλίμακα ή μας κάνει να μην θέλουμε να το δούμε. Όμως, rebus sic standibus, εάν δηλαδή τα πράγματα εξακολουθήσουν να παραμένουν έτσι, με την όποια αναδυόμενη διεφθαρμένη και εκφυλιστική αστική ηγεσία να εξακολουθεί να αναβιβάζει στον θώκο του υπουργού Εθνικής Άμυνας φιγούρες από το Θέατρο Σκιών, τον καθ’ ημάς “Καραγκιόζη”, οι οποίες ευνουχίζουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, αποτρέποντάς τες να διασφαλίσουν την ακεραιότητα των εθνικών μας συνόρων, το πρόβλημα δεν θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια. Θα απασχολεί τον Πακιστανό, Αφγανό ή Νιγηριανό Δήμαρχο της Αθήνας του Ελλαδιστάν, εμάς δε, όσους δηλαδή εξ ημών επιβιώσουμε από το ισλαμικό μάγμα που απειλεί να μας καταπιεί, θα μας απασχολεί το σε ποιο στρατόπεδο συγκεντρώσεως θα μας αποστείλουν οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι. Αυτά».



 Χρίστος Γούδης

http://www.dimokratianews.gr/content/52680/syllogiki-parakroysi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει ακουστεί ότι ο Γούδης είναι Μασσώνος. Το διέψευσε ποτέ; Δεν ξέρω. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας ενημερώσει.
Πάντως είναι έχει πολλά απαράδεκτα ο λόγος του από ορθόδοξης πλευράς.