Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : νοιώθουν υπερηφάνεια, για το γεγονός, ότι αποτελούν έκτρωμα της ανθρώπινης φύσεως!

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ 
"ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ"
   __________Τήν ώρα που η Χώρα μας συγκλονίζεται από τά θεμέλιά της ένεκα της οικονομικής κρίσεως μερικοί ηθικά ξεφτιλισμένοι τύποι, που έχασαν αυτό πού  άλλοτε ελέγαμε, τήν «λίγη τσίπα, μωρέ», δηλ. την ντροπή, ηθέλησαν να παρουσιάσουν τήν ηθική τους ξεφτίλα μέ τό ωραίο όνομα "υπερηφάνεια"! Πρόκειται γι' αυτούς, που τις τελευταίες αυτές ημέρες έκαμαν μιά εμφάνιση στήν Αθήνα, ετοιμάζουν δέ και παρέλαση στην Θεσσαλονίκη τις αμέσως προσεχείς ημέρες, για να μας πούν, πως νοιώθουν υπερηφάνεια, για το γεγονός, ότι αποτελούν έκτρωμα της ανθρώπινης φύσεως! Είναι αυτοί, που στις ημέρες μας μιμούνται τα σαρκικά ελαττώματα, που κάποτε είχαν οι κάτοικοι της περιοχής Σόδομα καί Γόμορρα, για τούς οποίους ομιλεί η Παλαιά Διαθήκη. 'Ο Θεός τους συχάθηκε καί γι αυτό έρριψε φωτιά από τόν ουρανό καί τους κατέστρεψεν ολοσχερώς!  «Καί  ....έβρεξεν επί Σόδομα καί Γόμορρα θείον καί πυρ παρά Κυρίου εξ ουρανού και κατέστρεψε  τας πόλεις ταύτας  και πάσαν την περίχωρον καί πάντας τους κατοικούντας εν ταις πόλεσι και τα ανατέλλοντα εκ της γης...»  (βλ. Γένεσις, κεφ. 19, στ.24-25)

_________Δέν έχουμε τίποτε με τους ανθρώπους, οι οποίοι συνεφιλιώθησαν με την διαστροφή της σαρκικής μίξεως.  Ο Θεός ας τους οδηγήσει στην μετάνοια! Αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε αδιαμαρτυρήτως και την άποψή τους, ότι αισθάνονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, μόνο καί μόνο επειδή υπέκυψαν σε μια ηδονική σαρκική διαστροφή! Δέν θά τούς επαινέσουμε, όταν ισχυρίζονται, ότι νοιώθουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, δούλοι όντες σε ένα ανώμαλο και γι αυτό καί συχαμερό σαρκικό πάθος, που δεν έχει καμμιά, απολύτως καμμιά, δικαιολογία!  Ας βγάζουν τα μάτια τους με όποιο τρόπο θέλουν, αρκεί να μή μας προκαλούν και να μη ερεθίζουν την χριστιανική μας συνείδηση! Δεν θα τους πούμε καί μπράβο, όταν ακυρώνουν τον θείο Νόμο και όταν ανατρέπουν τους Νόμους της φύσεως! Άς βγάζουν τά μάτια τους τουλάχιστον στα κρυφά! 'Οπως ο κλέφτης δεν μπορεί να αισθάνεται υπερηφάνειαν, επειδή υπέκυψε στο πάθος της κλοπής, έτσι, καί  ακόμη πολύ περισσότερο, και ο ομοφυλόφιλος, ό ανώμαλος, ο αφύσικος, ο συχαμερός σαρκολάτρης, δεν μπορεί να νοιώθει υπερηφάνειαν! Ας είναι Δήμαρχος, ας είναι Υπουργός, ας είναι Πρέσβυς, ας είναι πλούσιος, ας είναι πτωχός! Ό,τι κι αν είναι από όλα αυτά. όσες παρελάσεις κι ας κάνουν με τον τίτλο "Pride Gay" τελικά αποτελούν ένα άπόβρασμα της φύσεως! Τους συχαίνονται και ο Θεός και οι  άνθρωπο!  Στο Δήμαρχο που διατύπωσε την ευχή «να υπογραφεί το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων στυ Δημαρχείο" του εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη.
__________'Οπως επίσης και σε μερικούς «σοφούς» της αριστερής κουλτούρας, οι οποίοι από τον Ιανουάριο 2015 ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Χώρας και πανηγυρίζοντες με τα πλήθη των ανωμάλων και ανεγκέφαλων αυτών ατόμων, εθεάθησαν προχθές στην πλατεία Κλαυθμώνος καί εδήλωσαν, ότι θα υπερψηφίσουν τον σχετικό Νόμο, όταν θα έλθει στη Βουλή! Πρώτη μεταξύ αυτών ήταν και μία Κυρία (ή κυρία;) που, αφού έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα του Κοινοβουλίου, καταπιάστηκε και με το ζήτημα, που «θα κάνουν τά τσίσα τους» οι την Βουλήν φυλάσσοντες Αστυνομικοί!!!!!!! 
___________Στην Εκκλησία του Χριστού δεχόμεθα με συμπάθεια καί με περισσή αγάπη τον αμαρτωλό άνθρωπο, όταν αυτός αισθάνεται τήν ενοχήν του, ομολογεί το πάθος του, εκφράζει την σταθερή θέλησή του να πολεμήσει
  τά πάθη της ψυχής του και εν μετανοία ζητεί τό έλεος του Θεού! Σε καμμιά όμως περίπτωση δεν γίνεται δεκτός ο αμαρτωλός, ο οποίος αισθάνεται ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη αμαρτωλότητά του! 
___________Στους αρρωστημένους και πεπλανημμένους αυτούς Αδελφούς μας, τους Ομοφυλοφίλους, αφιερώνουμε το σημερινό σημείωμά μας.
Παραθέτουμε τούς λόγους
1.             του Αποστόλου Παύλου 
2.            ενός κοσμικού παράγοντος από τον δημοσιογραφικό χώρο καί
3.            ενός ιατρού Καθηγητού Πανεπιστημίου, ο οποίος σε συνέντευξή του ομιλεί για το Gay Pride με λόγια καθαρά! 
_________Στόν Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. 'Ανθιμο, ο Οποίος σθεναρώς ανθίσταται στην παρακμή των ηθών καί αγνωνίζεται για την μη πραγματοποίηση της παρελάσεως αυτών των ηθικά εκφυλισμένων προσώπων στη Θεσσαλονίκη, συμπαριστάμεθα ολοψύχως! Στούς Φοιτητές της Θεολογίας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με υπερηφάνεια υπογράφουν ένα Υπόμνημα διαμαρτυρίας με τον τίτλον  «Τέκνα του Αγίου Δημητρίου» έκφράζουμε τα συγχαρητηριά μας. Τέλος,    
_________Προς όλους αυτούς τους αρρωστημένους Αδελφούς μας ευχόμεθα ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
 


Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: