+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ!

KAI ΠΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟ

_____________Ένας γενναίος Έλλην από το Μόναχον της Γερμανίας, ο ιατρός κ. Σταύρος Οικονομίδης, τις παραμονές του Πάσχα μας εξέπληξε ευχάριστα! Με επιστολή του πρός τόν Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα θέτει το πρόβλημα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ. Ειρηναίου, τον Οποίο κρατούν έγκλειστο στο κελλί του, ενώ οι υπεύθυνοι, «γυμνή τη κεφαλή»  ψευδόμενοι, διαδίδουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ,  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ- ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ!!!!!
__________Την έγγραφη διαμαρτυρία του ο ιατρός κ. Οικονομίδης κοινοποιεί καί πρός όλους τους Αρχηγούς των εν τη Βουλή Κομμάτων, καθώς επίσης και πρός όλους τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Ας ελπίσουμε, ότι επί τέλους κάποιοι αρμόδιοι θα αφυπνισθούν και θα ενεργήσουν, ώστε να ελευθερωθή ένας υπέροχος εκκλησιαστικός Ανήρ, ο οποίος είναι περίπου ενταφιασμένος  ζωντανός! 
__________Από τη θέση αυτή προειδοποιούμε κάθε αρμόδιο, ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων χάνεται! Η ενσκήψασα διχόνοια μεταξύ του ελληνικού στοιχείου στο Πατριαρχείο, κυρίως δε το επιδεικνυόμενον μίσος και  πάθος κατά του αθώου Πατριάρχου κ. Ειρηναίου, θα αποτελέσει καταλυτικόν παράγοντα διά την περαιτέρω διατήρησιν του ελληνικού χαρακτήρος του παλαιφάτου τούτου Πατριαρχείου.

___________Είπον και ελάλησα! Όλοι όμως σιωπούν! Ολοι κλείνουν τά μάτια τους! Ακόμη και οι εν Χριστώ Αδελφοί μου, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος! Και αυτοί σιωπούν!!!!!!

 _______________ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!  ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: