Σχόλιο του Π.Π.Ν. για τον διωγμό του πατρός Νικολάου Μανώλη από τον Μητρ. Θεσ. Άνθιμο :

http://katanixis.blogspot.ca/2015/02/blog-post_34.html



Και να αποκαταστήσει εν τέλει, τον παραδοσιακό παπα-Νικόλα, το θέμα δεν λύνεται έτσι απλά, μιάς και το κινδυνευόμενον είναι η αγία ημών πίστης και όχι τα ιερά Πρόσωπα των Κληρικών Ομολογητών!

Θα πρέπει να είναι χαρά μας ο κάθε διωγμός εκ των αθλίων Οικουμενιστών!

Τι θέλω να πώ;

Θέλω να πώ, εάν δεν δώσει απολογίαν παντί τω αιτούντι ο Παναγιώτατος κ. Άνθιμος για τις κακόδοξες και αντικανονικές ενέργειές του με τον αιρεσιάρχη Πατριάρχη των Αρμενίων, εάν δεν απολογηθεί για τον κατασκανδαλισμό των ανά την Οικουμένη Χριστιανών, εάν δεν μετανοήσει πικρώς για τα ανίερα και Θεοκατάρατα εις διπλούν μεταθετά που ενήργησε, εάν δεν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποία η στάση του περί του Οικουμενισμού, Παπισμού και Μασονίας, εάν δεν βάλει ένα τέλος στην θεομπαιξία των συμβούλων Καθηγητών της Θεολογικής του ΑΠΘ, και ειδικά, εις την θέλησή των να ιδρύσουν τμήμα Ισλαμικών σπουδών, επίσης εάν δεν τραβήξει Συνοδικά το αυτί του πνευματικού τέκνου του, του λυκοποιμένος της Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου για άπασες τις κακοδοξίες και αιρέσεις που διασπείρει, εάν δεν σταματήσει τους ύπουλους διωγμούς κατά των Κληρικών του, εάν δεν επιτρέψει ελέθευρα να ακούγεται αντι-οικουμενιστικό και αντι-παπικό καθώς και αντι-μασονικό κήρυγμα, εις την συνείδησή μας, θα είναι Οικουμενιστής, θα είναι αιρετίζων αλλοτριοπίσκοπος, θα είναι ΑΝΑΞΙΟΣ και δούλος του Αρχιοικουμενιστή και αιρετικού Πατριάρχη μας, μιάς και είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, οι δύο Παναγιώτατοι, βάλθηκαν και προσπαθούν να μας διδάξουν έτερον Ευαγγέλιον... στην παρούσα περίπτωση μιάς και οι αποδείξεις βοούν... ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ!!! (Και παρακαλώ τους δειλούς Κληρικούς που μας διαβάζουν, να τα βάλουν με τον Απόστολο Παύλο, μιάς και ο Αναθεματισμός, είναι Θεόπνευστη προτροπή, συμβουλή και διαταγή του ως στόμα Χριστού!)

Άρα, όποια και να είναι η έκβαση της υποθέσεως, ο αγώνας κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού και κατά συγκεκριμένων κακόδοξων προσώπων που σιγοντάρουν εμφανώς ή και αφανώς τον συγκεκριμένο καρκίνο, θα πρέπει διά της Ευαγγελικής ονοματοφάνειας, να τους φανερώνουμεν στηλιτευτικά, με απώτερο σκοπό και στοχό είτε να αλλάξουν μυαλά είτε να τους μάθει ο λαός του Θεού....

Π.Π.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: