Το βραχιολάκι της αλήθειας -- σχόλιο του αδελφού μας Κυπριανού Χριστοδουλίδη :

Όλο το άρθρο : http://kyprianoscy.blogspot.ca/


Το βραχιολάκι της αλήθειας

Μετά από αυτό ( : ελεύθερος με βραχιολάκι παρακολούθησης ο κατάδικος-απεργός πείνας Ν. Ρωμανός) καθόλου απίθανο να ακολουθήσει ένας ακόμη "νόμος περί αγυρτείας και παραπλάνησης". Θα τον εισηγηθούν οι φιλόθρησκοι και φιλάνθρωποι νομοθέτες - κυβερνήτες, σε συνεργασία με την Διοικούσα Ιεραρχία της Εκκλησίας πάσης Ελλάδος. Θα έχει βάση, οπωσδήποτε, τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα υποχρεώνει όλους τους ακολουθούντας το μοναχικό σχήμα - δεν είμαστε μόνο εμείς - να φορούν "το βραχιολάκι της αλήθειας". Θα μας βεβαιώνει δηλαδή αυτό, ότι έχουμε πραγματικούς Μοναχούς και όχι μοναχούς-μαϊμούδες. Παράδειγμα, όπως οι κατηγορούμενοι και διωκόμενοι Μοναχοί της Ι.Μ. Εσφιγμένου.

Ο Kyprianos Christodoulides άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το βραχιολάκι της αλήθειας":

Αυτή είναι η κατάντια τους

Η ανάρτηση από το ιστολόγιο "Οίμος - Αθήνα" φιλοξενήθηκε και στο ιστολόγιο "Ξυπνήστε Ρε"
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_7691.html. Έγραψα τα ακόλουθα εκεί, τα εναποθέτω και εδώ. Οι λόγοι παρέχονται κατωτέρω, διαβάστε :

Ούτως ή άλλως το "πρώτο ελεύθερο και δημοκρατικό μπλογκ της χώρας" έχει πάψει προ καιρού να δημοσιεύει άρθρα ή σχόλια του γράφοντος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο εκτός από αυτό ενός σχολιαστή : "μου ειπανε, μας ειπε, θα σας τα πω τωρα, ετσι, γιουβέτσι κτλ. ειμαστε σοβαροι ;".

Το "πρώτο ελεύθερο και δημοκρατικό μπλογκ της χώρας" θα μου απαντήσει, ίσως, ότι έκανε αναδημοσίευση και ... " δια τα περαιτέρω, σχόλια και λοιπά, απευθυνθείτε στο ιστολόγιο ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ ". Φυσικά, δεν περιμένω να γίνει δημοσίευση αυτών που γράφω. Αν η ελευθερία και η δημοκρατικότητα τους υποχρεώσει να κάνουν έστω και μια υπέρβαση, ας δουν τα υπόλοιπα εδώ :
http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html

Υστερόγραφο για την "Ορθόδοξη Φωνή"

Ότι η δημοσιογραφία τους, η ελευθερία τους, η δημοκρατία τους, εδώ στην Ελλάδα, με έχει διαγράψει, μου είναι απολύτως γνωστό. Και εντελώς αδιάφορο. Ωστόσο, κάτι θα περίμενα από άλλους. Ας είναι καλά, ο Κύριος να τους ευλογεί.
Υπάρχει η Ελλάδα της Διασποράς ευτυχώς... .

Δεν υπάρχουν σχόλια: