O αδελφός μας Ευστάθιος Μοσχοβίτης μου γράφει :

www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr

Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Κωνσταντίνε Αργυρακόπουλε Χαίρε εν Κυρίω,  
Μια ορθόδοξη σελίδα πρέπει να κρίνεται από το περιεχόμενό της, η οποία αν είναι αληθινά ορθόδοξη (ίσως δεν είναι πάντα ευχάριστη σε όλους) δεν φοβάται να κρίνει ακόμα και τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο αλλά και όσους εκφράζουν αιρετικές απόψεις ακόμα και αν είναι φίλοι, αδέρφια...  και τον «κοσμικό πατέρα μας» ακόμα...  ΓΙΑΤΙ Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, Καινή Διαθήκη, προς Εφεσίους, κεφάλαιο 4, στίχος 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».  Καινή Διαθήκη, προς Εφεσίους, κεφάλαιο 4, στίχος 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»    
Η διαχρονική Ορθόδοξη Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού μας, σώζει την αθάνατη ψυχή μας, και όχι η Οικουμενική Πανθρησκεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Παναιρετικών εκκλησιών του Αντιχρίστου, στην οποία είναι μέλη και οι δήθεν Ορθόδοξοι Οικουμενιστές Επίσκοποι του νέου και παλαιού ημερολογίου των αμέτρητων παρασυναγωγών.
Αυτή και μόνον είναι η ορθή Πίστη των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας και πρέπει να την ομολογούμε συνέχεια για την σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας και με κεφαλαία και αν είναι δυνατόν με γράμματα τόσο μεγάλα όσο ένας πλανήτης το κάθε ένα και σε όποιον αρέσει!
Συγγνώμη λοιπόν γιατί τα γράμματα δεν είναι ποτέ «ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ» όταν ομολογούμε την Αλήθεια του Χριστού μας και των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας!
Ιδιαίτερα σήμερα με την αντίχριστη Παναίρεση Πανθρησκεία του Οικουμενισμού, αν δεν φωνάξουμε και δεν αντιδράσουμε εμείς θα φωνάξουν και οι πέτρες!
Οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και το αντίχριστο μίσος των αιρετικών Σιωνιστών δεν πρέπει να μας φοβίζουν όταν είναι μαζί μας ο Χριστός μας. Σημασία έχει να αρέσουμε στον Χριστό μας ακόμη και αν δεν αρέσουμε σε όλους τους ανθρώπους…
Αν πιστεύουμε ότι υπάρχει και άλλη «εκκλησία» εκτός από την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία που ίδρυσε ο Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός μας, και συνέχισαν διαχρονικά οι Απόστολοι, οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, οι Μάρτυρες και Ομολογητές, ο Ορθόδοξος Άγιος Πιστός Λαός του Θεού, τότε όχι μόνο είμαστε ανιστόρητοι αλλά δεν είμαστε Χριστιανοί και δεχόμαστε το αντίχριστο πνεύμα της Οικουμενικής Πανθρησκείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Παναιρετικών εκκλησιών του Αντίχριστου γιατί δεν πιστεύουμε αληθινά στον Χριστόν μας και δεν μαρτυρούμε Ορθόδοξα το όνομά Του.



ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: