Κωνσταντίνος Οικονόμος ο εξ Οικονόμων : Ειδωλολάτρουν οι Ιουδαίοι; Ποίαν ποινήν τούς έστειλεν ο Θεός; Την στέρησιν της Πατρίδος.

«Τόσον ιερόν και Θείον δώρον είναι η Πατρίς, αγαπητοί, ώστε ένα των μεγίστων σημείων τής, κατά των ανθρώπων, δικαίας οργής του Θεού γίνεται, πολλάκις, η στέρησις της Πατρίδος. Ειδωλολάτρουν οι Ιουδαίοι; Ποίαν ποινήν τούς έστειλεν ο Θεός; Την στέρησιν της Πατρίδος. Μετενόουν διά τα αμαρτήματά των; Τί τούς αντίμοιβεν ο Θεός; Την απόλαυσιν της Πατρίδος. Πατρίδα, λοιπόν! Ούτε φυσικώτερον, ούτε γλυκύτερον άλλο παρά τούτο το όνομα ήθελεν ευρεθεί να εικονίσει την αιώνιον μακαριότητα. Και αν, λοιπόν, η Πατρίς είναι τόσο σεβάσμιον, τόσον πολύτιμον, τόσον αγαπητόν εις τον Θεόν, φανερόν ότι Χριστιανός ο οποίος αγαπά μάλιστα τον Θεόν και τον πλησίον χρέος έχει να αγαπά την ιδίαν αυτού πατρίδα».

Σχόλιο του αδελφού μας Τηλέμαχου:
Ακριβώς αυτό πάθαμε και εμείς οι Έλληνες : 1452 Δεκέμβριος, συλλείτουργο στην Αγία Σοφία με Αυτοκράτορα, Πατριάρχη και Παπικούς, 1453 Μάϊος, πτώση της Κωνσταντινούπολης και 400 χρόνια σκλαβιάς!! 1920 έκδοση της αιρετικής Εγκυκλίου από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, 1922 Μικρασιατική καταστροφή. 1924 πραξικοπηματική αλλαγή του ημερολογίου, 1940-44 πόλεμος, κατοχή, φρικτός λοιμός και ακόμα πιο φρικτός εμφύλιος πόλεμος. 1948 ίδρυση από την ελληνική Εκκλησία του σατανικού Π.Σ.Ε., 1955 γεγονότα της Πόλης, φόνοι, βιασμοί, βανδαλισμοί, εξανδραποδισμός των Ελλήνων της Πόλης από τις εστίες τους! 1962 ο αιρετικός Αθηναγόρας και δι΄ αυτού η ελληνική Εκκλησία ενώνεται με τον Πάπα: 1965 βομβαρδισμός της Κύπρου από τους Τούρκους, 1974 απέλαση του Αττίλα στην Κύπρο!
 1980-2014 : Ασίζη, Ρώμη, Μπαλαμάντ, Τορόντο. Καμπέρα, συμπροσευχές, συλλείτουργα όχι μόνο με αιρετικούς αλλά και με ειδωλολάτρες! 1974-2014 οι κυβερνήσεις αυτών των ετών πονηρά και σατανικά φερόμενες, άρπαξαν, διέλυσαν πρώτα ό,τι ηθικό, χριστιανικό, πατριωτικό έμεινε στον έλληνα, και μετά μας οδήγησαν ελεύθερους σκλάβους στην ίδια μας την πατρίδα, στο Μνημόνιο, ΔΝΤ, και ποιος ξέρει τι άλλο θα έρθει!

Ειδωλολάτρισαν οι Ιουδαίοι επέτρεψε ο Θεός να συρθούν αιχμάλωτοι σκλάβοι 500 χρόνια στην Βαβυλώνα. Ειδωλολατρούν σήμερα οι Έλληνες, διότι η άρνηση των αγίων Πατέρων του Θεού και της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η ένωση με τους εχθρούς του Θεού και η προσκόλληση σε πλανεμένους θαυματοποιούς Γέροντες είναι ειδωλολατρία, τι τιμωρία ακόμα θα μας έρθει;; 

σ.σ. σε παρακαλώ γράφε με μικρά γράμματα.

1 σχόλιο:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

Κωνσταντίνος Οικονόμος ο εξ Οικονόμων : Ειδωλολάτρουν οι Ιουδαίοι; Ποίαν ποινήν τούς έστειλεν ο Θεός; Την στέρησιν της Πατρίδος.ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : 1452 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ,ΣΥΛΛΗΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΥΣ , 1453 ΜΑΪΟΣ , ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΚΑΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ !! 1920 ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ , 1922 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , 1924 ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ,1940-44 ΠΟΛΕΜΟΣ , ΚΑΤΟΧΗ ΦΡΙΚΤΟΣ ΛΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΦΡΙΚΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , 1948 ΙΔΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ Π.Σ.Ε. , 1955 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΦΟΝΟΙ ,ΒΙΑΣΜΟΙ , ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ , ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ! 1962 Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙ'ΑΥΤΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ: 1965 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , 1974 ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! 1980-2014 : ΑΣΙΖΗ ,ΡΩΜΗ , ΜΠΑΛΑΜΑΝ , ΤΟΡΟΝΤΟ,ΚΑΜΠΕΡΑ , ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ,ΣΥΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ! 1974-2014 ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ,ΑΡΠΑΞΑΝ ΔΥΕΛΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΗΘΙΚΟ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΔΝΤ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ! ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΣΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΣΚΛΑΒΟΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΟΝΑ , ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ <>ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ , ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΗ??