Απάντηση του Γεωργίου Γιαννοπούλου στον Κυπριανό Χριστοδουλίδη

Πολύ σωστά λέτε για το ένα βάπτισμα των νεο-ημερολογιτών ότι είναι έγκυρο,  άρα παραδέχεσθε ότι οι νεο-ημερολογίτες οικουμενιστές έχουν έγκυρα μυστήρια προ συνοδικής καταδίκης αφού δεν έχουν καταδικαστεί από Ορθόδοξη Σύνοδο ζώντων επισκόπων.
Άρα και ο αιρετικός και σχισματικός οικουμενιστής
  αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος αφού δεν έχει δικαστεί από Αγία Ορθόδοξη Σύνοδο Αποτειχισμένων ζώντων επισκόπων και δεν έχει τοποθετηθεί  στην μία  αρχιεπισκοπική και μοναδική θέση της τοπικής εκκλησίας των Αθηνών άλλος Ορθόδοξος, πως εσείς αναγνωρίζετε  δέχεσθε μνημονεύτε και κοινωνείτε με τον επίσκοπο Καλλίνικο???
Έγινε αρχιεπίσκοπος Αθηνών
  λαθραία? ή νόμιμα και κανονικά?
Μπήκε στην μάνδρα των προβάτων από την είσοδο και την
  πόρτα  ? ή αλλαχώθεν από την πίσω πόρτα ? και  την έξοδο ?
Πως είναι δυνατόν σε μία θέση του αρχιεπισκόπου Αθηνών να υπάρχουν πέντε αρχιεπίσκοποι?????
Πέντε εκκλησίες της Ελλάδος έχουμε????
Πέντε μητροπολίτες
  Θεσσαλονίκης έχουμε?????
ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ?????
Πέντε ιεραρχίες της εκκλησίας της Ελλάδος έχουμε?????
Πέντε συνόδους της εκκλησίας της Ελλάδος έχουμε?????
Πέντε Ενέργειες και Πέντε Δυνάμεις έχουμε σε Μία και Μοναδική Επισκοπική Θέση Κανονικής Τοπικής Εκκλησίας κάποιας χώρας???????
Πέντε εκκλησίες της Ελλάδος με πέντε ιεραρχίες επισκόπων με πέντε αρχιεπισκόπους Αθηνών με πέντε συνόδους εκκλησιών.
Δηλαδή όλα επί πέντε.
Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα εάν είχαμε πέντε διαφορετικά
  παράλληλα και ξεχωριστά πρόσωπα στην μία και μοναδική θέση του κάθε θεσμού.
Και μετά δεν είναι κοροϊδία στην Θεία Λειτουργεία όταν λέει κάποιος ότι πιστεύει στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία??
Ποιον κοροϊδεύει Τον Χριστό? τον εαυτό του? ή τους συνανθρώπους του????
Όπως οι αιρετικοί οικουμενιστές ποδοπατάνε σαν να βρίσκωνται σε χορό το σύμβολο της ΠΙΣΤΕΩΣ
  αφού κοινωνάνε εκκλησιαστικά με όλους τους αιρετικούς βλἀσφημους και κακόδοξους  του κόσμου, όπως οι σχισματικοί οικουμενιστές σχίζουν την Λατρευτική Ενότητα της Πίστεως και την Κοινωνία του Αγίου Πνεύματος της ΜΙΑΣ Εκκλησίας και βρίσκονται στην δεύτερη την σχισματική που κόπηκε από την Πρώτη, έτσι και η πέντε εκκλησίες της Ελλάδος εκτός της Μίας της Κανονικής και νόμιμης αποτελούν κανονική και νόμιμη παρασυναγωγή.

1 σχόλιο:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Κυριε Κυπριανε Χριστοδουλιδη:
Με αγαπη Χριστου μπορουμε ολοι οι Ορθοδοξοι να ενωθουμε εαν ταπεινωθουμε και κανουμε υπακοη στον Σωτηρα μας.
Μπηκανε  μασονοι στην Εκκλησια μας την Ορθοδοξη για να την  μαγαρισουν και να μας βλεπουνε να μαλωνουμε και αυτοι να χαιρονται.
Να μην τους κανουμε το χατηρι.
Οτι εγινε εγινε φτανει ο χωρισμος οι διαιρεσεις ο φανατισμος και η διχονια μεταξυ Ορθοδοξων.
Οτι σατανικο μας εφεραν εδω και πανω απο εναν αιωνα μεσα στην Εκκλησια να το ξεριζωσουμε και να το πεταξουμε εξω απο την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
Μας εφεραν την μεγαλυτερη παναιρεση ολων των εποχων  ολους τους αιρετικους τους βλασφημους κακοδοξους πλανεμενους και διεστραμενους  οικουμενιστες   του "παγκοσμιου συμβουλιου εκκλησιων"σε εκκλησιαστικη κοινωνια με τους Ορθοδοξους Χριστιανους.
Εμεις  κοβουμε τους οικουμενιστες και ολους αυτους που τους ακολουθουν  με την Αγια Αποτειχιση των Ιερων Κανονων των Θεοφορων Πατερων ολων των Συνοδων.
Μας εσχισαν την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια
οι οικουμενιστες του αρχεκακου οφεως
αθετωντας και ποδοπατωντας  τον θεσμο της αρχαιας Αγιο-Πνευματικης εκκλησιαστικης παραδοσεως της νηστειας των Αγιων Αποστολων  φερνωντας γκακστερικα  με παπικο τροπο δυο τρεις  μασονοι επισκοποι ενα νεο εορτολογιο χωρις να εχουν συγκροτησει Συνοδο Οικουμενικη η Τοπικη Πανορθοδοξη Εν Αγιω Πνευματι συμφωνα με την κανονικη ταξη της Ανατολικης Εκκλησιας και χωρις να υπαρχει η παραμικρη ποιμαντικη αναγκη.
Εμεις δεν κανουμε υπακοη στους καινοτομους σχιστες μασονους ιεραρχες του σατανα διοτι κανουμε υπακοη στην Πραξη της Μιας Εκκλησιας και στις Αγιο Πνευματικες εντολες των Αγιων Πατερων ολων των Ιερων Συνοδων που ισχυουν μεχρι σημερα παραμενωντας στο παλαιο.
Μας δημιουργησανε καινουργιες πολλες ιεραρχικες επισκοπικες συνοδους εκκλησιων με το ονομα Γ.Ο.Χ.που ειναι παραλληλες διαφορετικες και με ξεχωριστη αρχη ως προς την Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
Χειροτονησανε επισκοπους και τους τοποθετησαν παρανομα και  αντικανονικα στις μοναδικες επισκοπικες θεσεις των τοπικων Εκκλησιων  χωρις προηγουμενως να εχουν  καταδικαστει απο Συνοδο Αγια και Ορθοδοξη οι δυναμει αιρετικοι και σχισματικοι οικουμενιστες επισκοποι που κατεχουν τις θεσεις αυτες.
Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι δεν αναγνωριζουμε δεν μνημονευουμε και δεν συγκοινωνουμε με καμια απο τις καινουργιες και πολλες  ιεραρχικες επισκοπικες  συνοδους εκκλησιων που ειναι παραλληλες διαφορετικες και ξεχωριστες ως προς την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια.
Μονο με αυτον τον τροπο μπορει να γινει η ενωση ολων των Ορθοδοξων Χριστιανων κανωντας υπακοη Στον Χριστο και στους Αγιους του στην πραξη και πετωντας εκτος Εκκλησιας ολες της μασονικες πλανες του διαβολου και των συνεργατων του.