Επέστη η Ώρα του «ΕΝΟΣ» ! Ενός νεωτέρου Μάρκου Ευγενικού!

Αν κάποιος καλόγηρος, ή κάποιος κληρικός (Διάκονος ή πρεσβύτερος) έκανε κάτι αντίθετον προς τας «αποφάσεις» ή την βούλησιν του οικείου Ιεράρχου (συμπροσηύχετο, αμφιοφορών, εις Λειτουργίαν … Παλαιοημερολογιτών), ασφαλώς θα αντιμετώπιζε  Επισκοπικόν Δικαστήριον, με ενδεχομένας κυρώσεις· τώρα που ένας Επίσκοπος (και ο Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος είναι Επίσκοπος) παραβιάζει τους Ιερούς περί συμπροσευχής  και συλλειτουργίας με Αιρετικούς,  Κανόνας και έρχεται συνεχώς αντίθετος με την Ορθόδοξον συνείδησιν, δεν πρέπει να υποστή τας συνεπείας των ενέργειών του; Αλλά από ποίους; Αν όμως οι πολλοί σιωπούν, διότι «ηγάπησαν τον νυν αιώνα», επέστη η Ώρα του  «ΕΝΟΣ» !  Ενός νεωτέρου Μάρκου Ευγενικού! Και είμεθα βέβαιοι, ότι δεν θα αργήση!

Γράφει ο αδελφός μας Τηλέμαχος σε σχόλιο:


Το ερώτημα όμως είναι και η διαφορά ότι ο μεν άγιος Μάρκος ο Ευγενικός ήταν Επίσκοπος με Αποστολική διαδοχή, σήμερα μετά από 90 χρόνια πτώσεως της ελληνικής εκκλησίας στην αίρεση, υπάρχει Επίσκοπος στην ελληνική εκκλησία με Αποστολική διαδοχή?? Διότι οι Επίσκοποι οι πριν το σχίσμα χειροτονηθέντες έχουν όλοι πεθάνει, και οι χειροτονίες που έκαναν ενώ ήταν στο σχίσμα (και φτάνουν έως τις μέρες μας) είναι άκυρες! Διότι εκτός Εκκλησίας δεν υπάρχει θεία χάρις! Η θεία χάρις από τους νεοημερολογήτας χάθηκε το 1924, διότι η εγκληματική αλλαγή του ημερολογίου και το σχίσμα που έφερε στην ελληνική εκκλησία, έχει τα αναθέματα 4ων πανορθοδόξων συνόδων ( και ας μην θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι), οπότε ποιός άγιος Μάρκος θα βγει και θα ομολογήσει την αλήθεια;  Αυτό χρειάζεται πολύ πίστη, μετάνοια και αναγνώριση της ακυρότητος της όποιας χειροτονίας του!! Μεγάλο βάρος για έναν εκοσμικευμένο κληρικό! Και ένα δεύτερο είναι ότι ο άγιος Μάρκος είχε μαζί του τον λαό του Θεού, ο οποίος (λαός) πήρε με τις πέτρες τους λατινόφρονες όταν γύρισαν στην Κων/πολη, σήμερα δεν υπάρχει τέτοιος λαός! Ελάχιστοι ορθόδοξοι κληρικοί και ακόμα πιο ελάχιστοι πιστοί που έχουν επίγνωση της ορθοδόξου πίστεως, ο υπόλοιπος λαός άγεται και φέρεται από  θαυματοποιούς του νέου και του παλαιού! Κάποιος Επίσκοπος σήμερα που παραμένει πιστός στην εκκλησία και είναι ένας νέος,  τα όργανα του αντιχρίστου οικουμενισμού φροντίσανε να κυνηγηθεί ακόμα και από τους <>του ανθρώπους, φροντίσανε να του πάρουν ακόμα και το κελί που ζούσε. Αθόρυβα, ύπουλα, συκοφαντικά, τον πολεμούν, και φροντίζουν η φωνή του, να μην ακούεται! Ο δε λαός κοιμάται, και θα κοιμάται! Οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

1 σχόλιο:

xristianorthodoxipisti.blogspot.gr είπε...

το ερώτημα όμως είναι και η διαφορά ότι ο μέν άγιος μάρκος ο ευγενικός ήταν επίσκοπος με αποστολική διαδοχή, σήμερα μετά απο 90 χρόνια πτώσεως της ελληνικής εκκλησίας στήν αίρεση ,υπάρχει επίσκοπος στην ελληνική εκκλησία με αποστολική διαδοχή?? διότι οι επίσκοποι οι πρίν το σχίσμα χειροτονιθέντες έχουν όλοι πεθάνη , και οι χειροτονίες που έκαναν ενώ ήταν στο σχίσμα (και φτάνουν έως τις μέρες μας) είναι άκυρες ! διότι εκτός εκκλησίας δεν υπάρχει θεία χάρις! η θεία χάρις απο τους νεοημερολογήτας εχάθικε το 1924 , διότι η εγκληματική αλλαγή του ημερολογίου και το σχίσμα που έφερε στην ελληνική εκκλησία , έχει τα αναθέματα 4ων πανορθοδόξων συνόδων ( και ας μην θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι) οπότε ποιός μάρκος θα βγή και θα ομολογήση την αλήθεια , αυτό χρειάζεται πολύ πίστη , μετάνια και αναγνώριση της ακυρώτητας της όποιας χειροτονίας του!! μεγάλο βάρος για έναν εκοσμικευμένο κληρικό ! και ένα δεύτερο είναι ότι ο άγιος μάρκος είχε μαζί του τον λαό του θεού , ο οποίος (λαός) πήρε με τις πέτρες τους λατινόφρονες όταν γυρήσαν στην κων/λη , σήμερα δεν υπαρχη τέτοιος λαός ! ελάχιστοι ορθόδοξοι κληρικοί και ακόμα ποιο ελάχιστοι πιστοί που έχουν επίγνωση της ορθοδόξου πίστεως , ο υπόλοιπος λαός άγεται και φέρεται από <>και <> θαυματοποιούς του νέου και του παλαιού! κάποιος επίσκοπος σήμερα που παραμένη πιστός στην εκκλησία και είναι ένας νέος <> τα όργανα του αντιχρίστου οικουμενισμού φροντίσανε να κυνηγηθή ακόμα και απο τους <>του ανθρώπους , φροντίσανε να του πάρουν ακόμα και το κελή που ζούσε , αθόρυβα ,ύπουλα, συκοφαντικά, τον πολεμούν , και φροντίζουν η φωνή του, να μήν ακούεται ! ο δε λαός κοιμάτε ,και θα κοιμάτε ! οπότε ο σώζων εαυτό σωθήτω!