Άγιον Όρος • Σιμωνόπετρα • Παράκληση - Mount Athos • Paraklesis


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βάζεις τους πατέρες της Σιμωνόπετρας; Αφού αυτοί είναι "ουνίτες" και "εκτός εκκλησίας" κατά την κουτή-αγράμματη αντίληψη σου.

Δεν σε μολύνουν αυτοί οι "ουνίτες" που μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο έσένα τον ... "αμόλυντο" Κωστάκη;

Δεν σε παίρνουν και εσένα μαζί τους;
Δεν κοινωνείς έτσι με τους "ακοινώνητους" "ουνίτες" κατά την πλανερή αντίληψη σου;

Αχ ταλαίπωρε Κωστάκη που σε έχουν φθάσει οι σχισματικοί παλαιοημερολογίτες και ο εγωισμός σου!

Silver είπε...

Ταλαίπωρε "Ανώνυμε" Γιωργάκη, γειά σου, τι κάνεις;

Εδώ και αρκετό καιρό, αγωνίζεσαι να με συνεφέρεις από το λανθασμένο δρόμο που ακολουθώ. Θυμάμαι τον Μέγα Αντώνιο με τους "σοφούς" που του έκαναν τον έξυπνο. Σε μια στιγμή τους λέγει: Νομίζετε ότι με έχετε νικήσει με την λογική σας. Σας ερωτώ τα έργα ή τα λόγια έχουν μεγαλύτερη αξία; Του απάντησαν: Τα έργα. Συνεχίζει ο Μέγας Αντώνιος: Να, εδώ αυτές οι ψυχούλες υποφέρουν από τα δαιμόνια (ήσαν μερικές ψυχούλες που είχαν έρθει να θεραπευθούν από τον άγιο). Τους ερωτά τους "Σοφούς" ο Μ. Αντώνιος: Μπορείτε να τους βγάλετε τα δαιμόνια; Απάντησαν ότι δεν μπορούν. Τότε ο Μ. Αντώνιος αφού προσευχήθηκε στον Κύριο, διέταξε τα δαιμόνια να φύγουν. Έτσι θεραπεύτηκαν οι άνθρωποι, οι δε "Σοφοί" έφυγαν ντροπιασμένοι.

Λοιπόν, γιατί κουράζεσαι με μένα αφού υπάρχει ο σωστός Ορθόδοξος τρόπος. Αν είσαι μέλος της Εκκλησίας, και εγώ βρίσκομαι εκτός, προσευχήσου για τον ταλαίπωρο Κωνσταντίνο να θεραπευτεί. Έτσι θα έχουμε με ένα "σμπάρο δύο τρυγόνια", ήτοι την πνευματική μου θεραπεία, και την ένδειξη ότι βρίσκεσαι στην Εκκλησία!

Κάτι μου λέει ότι δεν θα σου αρέσει η πρότασής μου...

Νάσαι πάντα καλά, είθε η Κυρία Θεοτόκος να μας σκεπάζει για να βρεθούμε μαζί Της προς δόξαν της Βασιλείας του Υιού Της και Θεού μας Ιησού Χριστού, συν τω Πατρί και τω Αγίω Πνεύματι. Αμήν.

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με λένε Γιωργάκη, Κωστάκη. Δεν είμαι ο πλανεμένος Γιωργάκης του πλανεμένου "ακαινοτόμητου".

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Κωσταντινε αφου μας ειπες οτι ο ανωνυμος 3:08 ειναι μπλεγμενος με κυναιδους εχει πολλα δαιμονια και αυτο το καταλαβαινει καποιος διοτι βαζει την δαιμονικη κασετα, χωρις να μιλαει ποτε του με κανονικα και πατερικα στοιχεια. Το παθος της ομοφυλοφιλιας αρχιζει απο τον ψυχισμο του ασθενους και μεταδιδεται και στον πνευματικο χωρο γιαυτο και ο ασθενης ανωνυμος 3:08 ειναι γεννημα θρεμα αιρετικο- σχισματικος οικουμενιστης.
Αρωστα και προστυχα παθη συμβαδιζουν με πλανεμενα και διεστραμενα δογματα.
Γιαυτο οι πρωτοστατες του οικουμενισμου ειναι ομοφυλοφιλοι ????????????? η οι ομοφυλοφιλοι ειναι οικουμενιστες??????????????