Πώς βλέπεις την κατάσταση ;

http://kyprianoscy.blogspot.ca/

Αγαπητός φίλος, και όχι εταίρος, με ρώτησε πώς βλέπω την κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας. Συγκεκριμένα μου γράφει :

"Πώς τη βλέπεις την κατάσταση ; Θα έρθουν και από τη γειτονιά μας οι δαίμονες Τζιχαντιστές; Γιατί το φοβάμαι."

Και του απάντησα

 Οι δαίμονες του Τζιχάντ είναι μέσα στη γειτονιά μας, ούτε έξω είναι, ούτε μακριά. Πρέπει να καταλάβεις ότι, αφού η αίρεση διαφεντεύει τον κόσμο, αναφέρομαι στον αγγλοαμερικανικό προτεσταντισμό και στον γαλλογερμανικό παπισμό, η ανθρωπότητα ζει παλαιοδιαθηκικούς χρόνους, όπου αυτά τα φαινόμενα ήταν συνηθισμένα. Ίσως και χειρότερα.

Ο κυρίαρχος σιωνισμός, είτε χριστιανικός είτε ισλαμικός, αποτελεί υποστροφή στο παρελθόν και αποβλέπει στην καθυπόταξη ολόκληρης της ανθρωπότητας. Για να πετύχει το στόχο του, δεν ενδιαφέρεται για βαρβαρότητα ή βαρβαρότητες. Σιωνισμός είναι ταυτόσημη λέξη
 με κάθε ολοκληρωτισμό, με κάθε πολιτικό μόρφωμα, που στόχο έχει την παγκόσμια επικράτηση.

Στην επικουρία του σπεύδουν δυστυχώς διεφθαρμένες πνευματικές κεφαλές σε ηγετικές (θεσμικές) θέσεις. Φαινόμενο το οποίο ζήσαμε, όταν είχαμε τον προσχηματικό
Free World των Δυτικών και τον άνευ προσχημάτων κόσμο των Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών-άλλως USSR των φερόμενων και ως Ανατολικών. Τώρα που δεν υπάρχει αυτή η διάκριση, ο δήθεν "ελεύθερος και δημοκρατικός κόσμος" της Δύσης βγάζει τη μάσκα και βλέπουμε τι έκρυβε από κάτω. Τα προσχήματα έπεσαν. Οι ολοκληρωτικές διαθέσεις του, μέρα τη μέρα, γίνονται απόλυτα έκδηλες.
Φωνές, βέβαια, υψώνονται αλλά αυτές κανείς δεν τις λαμβάνει υπόψη. Η αγέλη των ψηφοφόρων με την ανά τετραετία ανάδειξη των εκλεκτών τις πνίγει, η ψευδεπίγραφη δημοκρατία σώζεται.

Με αυτό το σκεπτικό σου έγραφα παλαιότερα :
 "Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες φοβερών γεγονότων στο Ιράκ, στη Συρία, στην Αίγυπτο και στη Λιβύη. Σαν κοτόπουλα αποκεφαλίζονται εκατοντάδες άνθρωποι και όλοι απορούν : Μα καλά, η Δύση τι κάνει ; Πώς τα ανέχεται αυτά τα πράγματα και δεν αντιδρά ; Και πώς να αντιδράσει ; Τι να πει, όταν έχει διαπράξει τα ίδια και χειρότερα ; Αποκεφάλισαν τον Τόμας Μουρ - δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι είχαν την ίδια τύχη - και για μια εβδομάδα είχαν κρεμασμένο το κεφάλι του για να το βλέπουν όσοι δεν συμμορφώνονταν με τις αποφάσεις του Βασιλιά. Αντέδρασαν οι παπικοί κι εκείνοι τους απάντησαν : Εσείς καίγατε το σώμα για να γλυτώσετε την ψυχή, εμείς κόβουμε το κεφάλι και τους στέλνουμε με καθαρή καρδιά !" 

 Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει κανείς, όταν στα γονίδια των Δυτικών είναι καταγεγραμμένες οι φρικαλεότητες του Colosseum
, αργότερα η Ιερά Εξέταση και τέλος, οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί σε Γαλλία και αλλού, καθώς και ο αποδεκατισμός των γηγενών, όταν οι Δυτικοί ανακάλυψαν το Νέο Κόσμο. Υποστράφηκαν στη βαρβαρότητα από τότε που τους πήρε τα μυαλά το φιλιόκβε και δεν θα διστάσουν, πάλι, να αιματοκυλίσουν τον Πλανήτη.

13 σχόλια:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΗΛΟΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΩΝ....

Silver είπε...

Δεν υπάρχουν ημερολογιολάτρες. Από που είσαι και δεν γνωρίζεις απλά πράγματα;;

Άλλαξαν το ημερολόγιο το 1924 οι Παπόδουλοι Οικουμενιστές και μια μερίδα Ορθοδόξων δεν τους ακολούθησαν. Μπράβο τους!!!

Άλλαξαν τα Ορθόδοξα Δόγματα το 1948 με το Π.Σ."Εκκλησιών", με το Σαμπεζύ το 1990-91, και με αναγνώριση του Πάπα ως Εκκλησία με Μυστήρια Ιερωσύνη και Αποστολική διαδωχή το 1993, και υπάρχη Ορθόδοξος λαός και δεν τους ακολουθεί τους Παπόδουλους Οικουμενιστές. Έτσι μετά το 1924, δεν έχουμε μόνο τον εκλεκτό Ορθόδοξο λαό που αποτειχίστηκε, αλλά έχουμε και τους Ορθοδόξους που τώρα δεν τους ακολουθούμε τους Ουνίτες. Κάναμε αποτείχιση, και σε περιμένουμε!....

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΗΛΟΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΩΝ

κχ

Επειδή η Ιστορία διδάσκει και το μέγα έλεος του αγίου Θεού δωρήθηκε ημίν, οι φίλοι και λάτρεις του ποιήσαντος τας ημέρας - ακόμη και για σας τους ημεροκλάστες - καθημερινώς προσεύχονται να μην βρεθούμε μπροστά στο Μαρτύριο :

9 ἐξελοῦ με ἐκ τῶν ἐχθρῶν μου, Κύριε, ὅτι πρὸς σὲ κατέφυγον. 10 δίδαξόν με τοῦ ποιεῖν τὸ θέλημά σου, ὅτι σὺ εἶ ὁ Θεός μου· τὸ πνεῦμά σου τὸ ἀγαθὸν ὁδηγήσει με ἐν γῇ εὐθείᾳ.

Η Ιστορία διδάσκει και πλήθος Μαρτύρων υπάρχει, ώστε άλλοι να μην χρειάζονται. Αν όμως είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν τιμάμε όλους εκείνους, που έδωσαν το αίμα τους και στερέωσαν την πίστη και την Εκκλησία, τότε δεν μας μένει άλλο από το να επαναλάβουμε :

3 ὅτι κατεδίωξεν ὁ ἐχθρὸς τὴν ψυχήν μου, ἐταπείνωσεν εἰς γῆν τὴν ζωήν μου, ἐκάθισέ με ἐν σκοτεινοῖς ὡς νεκροὺς αἰῶνος· ... καὶ ὁμοιωθήσομαι τοῖς καταβαίνουσιν εἰς λάκκον.

Εσείς διορθώσατε τις ημέρες, βάλατε κι άλλες 13, επειδή σας διεμήνυσε το εκ πλαστογραφίας άγιον πνεύμα του πάπα, όσα άκουσε εκ του πατρός και εκ του υιού. Και τι άκουσε ; Ότι σε λάθος χρόνο κάναμε τις Εορτές μας. Δικό σας λοιπόν το μαρτύριο.

α) ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

15 οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁ κύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

β) οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ' ἑαυτοῦ, ἀλλ' ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει

13 ὅταν δὲ ἔλθῃ ἐκεῖνος, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁδηγήσει ὑμᾶς εἰς πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν· οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ' ἑαυτοῦ, ἀλλ' ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει, καὶ τὰ ἐρχόμενα ἀναγγελεῖ ὑμῖν.

Και πόθεν ακούσει ; Όθεν ήκουσε και ο Υιός, διότι λέγει, ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν. Το φιλιόκβε όμως λέει άλλα. Ότι το εκ πλαστογραφίας πνεύμα ακούει τα εκ του πατρός και (τα) εκ του υιού. Ακούει δύο φωνές, ο πάπας κάνει τη σύνθεση, ο κόσμος βρίσκεται σε αποσύνθεση και πάντως, ο χρόνος είναι εντάξει.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

Η Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ, "ΑΓΙΟ, ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ" ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ "ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ http://www.impantokratoros.gr/A004934E.el.aspx " ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και οι "ημερολάτρες" ας σταματήσουν να διαστρεβλώνουν και να πλαστογραφούν τις Οικουμενικές και Πανορθόδοξες Συνόδους διαδικτυακά με "ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ". Τα ημερολόγια μεταβάλλονται στο πέρασμα του χρόνου, οι άγιοι Απόστολοι χρησιμοποίησαν και το "Μακεδονικό Ημερολόγιο".

Αμετάβλητο διαχρονικά είναι το Ορθόδοξο Δόγμα μας, που περιγράφεται συνοπτικά στο Σύμβολο της Πιστεώς μας, δηλαδή η αληθινή Ορθόδοξη Πίστη που μας παρέδωσε ο Θεάνθρωπος Χριστός και η ΜΙΑ αγία Εκκλησία Του για την Σωτηρία της αθάνατης ψυχής μας.

Βέβαια αν χρησιμοποιείται σήμερα το ημερολόγιο (νέο ή παλαιό) για να έχουμε οποιαδήποτε εκκλησιαστική (επι)κοινωνία (συμπροσευχές, συλλείτουργα και μνημόνευση αιρετικών) με παπικούς, προτεστάντες, μονοφυσίτες και άλλους αιρετικούς στα πλαίσια του σιωνιστικού Παγκοσμίου Συμβουλίου Παναιρετικών Εκκλησιών του αντίχριστου προδίδοντας την ΜΙΑ, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, τότε είναι καταδικαστέο. Αν διατηρούμε την ορθόδοξη πίστη μας στον Θεάνθρωπο Αναστημένο Χριστό και δεν έχουμε καμιά εκκλησιαστική επικοινωνία με τους αιρετικούς και είμαστε αποτειχισμένοι από την σιωνιστική Παναίρεση του Οικουμενισμού και τους αλλόπιστους τότε δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ποιο ημερολόγιο χρησιμοποιούμε αλλά η Ενότητα της Εκκλησίας μας (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: "ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ", δείτε και το βίντεο "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΠΑΠΙΣΜΟΣ", ομιλία του Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη https://www.youtube.com/watch?v=6CIw0bkazfk ) που πηγάζει από την Ορθόδοξη Πίστη και Ομολογία μας γιατί οδηγεί με την Χάρη του Θεού στην Σωτηρία της Αθάνατης Ψυχής μας.

Οι ημερολάτρες δεν "μαρτύρησαν" για τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία Του αλλά για τα ημερολόγια και κακώς τους εδίωκαν όταν έγινε η αλλαγή του ημερολογίου. Σήμερα με την Παναίρεση του Οικουμενισμού διώκονται οι αποτειχισμένοι από την Παναίρεση-Πανθρησκεία του Οικουμενισμού που δεν εντειχίζονται στην ασφάλεια των παράλληλων παράνομων ημερολατρικών αιρετικών Συνόδων-παρασυναγωγών σας οι οποίες δεν αγωνίζονται κατά του Οικουμενισμού αφού είναι εκτός της Εκκλησίας και για αυτό δεν διώκονται.

Η Εκκλησία ως Σύνοδος έχει δικαίωμα να αλλάξει μη δογματικά ζητήματα όπως το ημερολόγιο που χρησιμοποιεί και όχι μόνος του ένας Αρχιεπίσκοπος ή ο Πατριάρχης που σήμερα όλοι ανακάλυψαν ότι ήταν μασόνοι ο Χρυσόστομος Παπαδόπουλος και ο Μελέτιος Μεταξάκης αλλά τότε οι ημερολάτρες για ημερολόγια μόνο μίλαγαν...

Έχουμε υποχρέωση να υπακούσουμε στην Εκκλησία και όχι στους αιρετικούς Επισκόπους και να αποτειχιστούμε όταν υπάρχει αίρεση και "όχι να δημιουργήσουμε αμέτρητες αιρετικές παράλληλες Συνόδους και παρασυναγωγές με οικουμενιστικό στην ουσία πνεύμα".
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Silver είπε...

@ Έχουμε υποχρέωση να υπακούσουμε στην Εκκλησία και όχι στους αιρετικούς Επισκόπους και να αποτειχιστούμε όταν υπάρχει αίρεση και "όχι να δημιουργήσουμε αμέτρητες αιρετικές παράλληλες Συνόδους και παρασυναγωγές με οικουμενιστικό στην ουσία πνεύμα".



Aδελφέ μου, λυπάμαι, αλλά έχετε πέσει θύματα των "Δύο άκρων" του π. Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου, όπως ήμουν και εγώ θύμα του, για είκοσι χρόνια! Δοξάζω τον Θεό που μου άνοιξε τα μάτια. Τα δε μάτια μου άνοιξαν όταν διαπίστωσα τις πλάνες προβλέψεις του για την πορεία των εκκλησιαστικών εξελίξεων εξ αιτίας των Παπόδουλων Οικουμενιστών. Διάβασε τι γράφει για τις μελλοντικές Ορθόδοξες αντιδράσεις των Επισκόπων της Ελλαδικής Εκκλησίας αν ο Αθηναγόρας και οι συνεχιστές του έκανα ένα βήμα περισσότερο προς την προδοσία της Πίστης.

Από την κοίμηση του π. Επιφάνιου, πόσες προδοσίες έγιναν στην πίστη! Δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Τα γνωρίζεις για να μη χάνω χρόνο επαναλαμβάνοντας τα γνωστά. Και όμως οι Επίσκοποι της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν έκαναν απολύτως τίποτα!!!

Γράφεις για τον εκλεκτό Λαό του Κυρίου που δεν ακολούθησε το 1924 τους προδότες Δεσποτάδες του Χρυσόστομου Παπαδόπουλου, και τους αποκαλείς ημερολάτρες. Εγώ θα ντρεπόμουν να γράψω κάτι τέτοιο, διότι δείχνει άγνοια των εκκλησιαστικών πραγμάτων της εποχής της προδοσίας του 1924. Ξεχνάς άραγε τι φώναζε ο Λαός το 1924 ή το αποκρύβεις εσκεμμένα;; Δεν φώναζε προς κάθε κατεύθυνση ότι "Μας φραγκέψαμε";; Τι συγχύζεις τον εκλεκτό Ορθόδοξο Λαό του 1924 με την μετά πολλών ετών Ηγεσία του; Η εκκλησιαστική ιστορία δεν σε έχει διδάξει τίποτε για τους περισσότερους Δεσποτάδες της Εκκλησίας του Χριστού; Γιατί βάζεις στο ίδιο καλάθι όλα τα πράγματα;
Γράφετε για τους πιστούς του πάτριου και ίσως για αντικανονικότητες της ηγεσίας του. Απορώ γιατί ο Πλάνος σας τραβά εκεί που θέλει και δεν βλέπετε την απλότητα του πράγματος. Ένα παράδειγμα: Έρχομαι στο σπίτι σου στις δύο η ώρα το πρωί, που κοιμάσαι εν ηρεμία με την οικογένειά σου. Αντιλαμβάνεσαι τον θόρυβο που έσπασε ο παράνομος εισβολέας και παίρνεις μέτρα να τον αντιμετωπίσεις για να προστατέψεις την οικογένειά σου και τον εαυτόν σου, νόμιμο δικαίωμα που έχεις. Στην προσπάθειά σου να αμυνθείς, πως θα σού άρεσε όταν θα τα έβαζαν αναιδέστατα εναντίον σου ότι δεν έπρεπε να με κτυπήσεις με τον τρόπο που με κτύπησες, ή δεν έπρεπε να κάνεις αυτό ή εκείνο;;; Ποιος έσπασε την πόρτα της οικίας σου παράνομα εκθέτοντας την κανονικότητα του τρόπου ζωής που έχει νόμιμα γίνει αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο;; Αντί δηλαδή να πέφτουν τα βέλη στον παράνομο εισβολέα, πέφτουν στον τίμιο αθώο οικογενειάρχη που έκανε τον ηθικό και τίμιο αγώνα να προστατέψει την οικογένειά του!!!
Το ίδιο πράγμα έχουμε το 1924. Ποιος παράνομος εισβολέας του Οίκου του Κυρίου ήτοι της Ελλαδικής Εκκλησίας, εισήλθε παρανόμως στο εκκλησιαστικό ημερολόγιο που ακολουθούσαν όλες οι τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, (Παπαδόπουλος + Μεταξικής), και τα έκαναν γυαλιά καρφιά; Και αντί να κεραυνοβολούμε αυτούς που ανέτρεψαν την Εκκλησιαστική τάξη κάνοντας εφαρμογή της αντίχριστης Πατριαρχικής Εγκυκλίου του 1920, τα βάζουμε εναντίον του εκλεκτού Ορθόδοξου Λαού του 1924!!!


ΥΓ.
Σε παρακαλώ γράφε με μικρά γράμματα. Τα μεγάλα δεν τα διαβάζω ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι στον σχισματικό παλαιοημερολογιτισμό!

Ούτε αίμα μαρτυρίου ξεπλένει όσους σιγοντάρουν το σχίσμα λόγω ημερολογιακών διαφορών!

Ούτε αίμα μαρτυρίου!

Ξύπνα βοσκέ Κωστάκη!

Silver είπε...

@Όχι στον σχισματικό παλαιοημερολογιτισμό!


Σε λυπάμαι ταλαίπωρε!

Βρε δυστυχή, ας υποθέσουμε ότι οι παλαιοημερολογίτες είναι σχισματικοί, και όλοι πάνε στη Κόλαση. Εσύ που νομίζεις--βρε Ουνίτη-- ότι θα πας στον Παράδεισο;

Αν είχες ελάχιστο φωτισμό, θα έκλαιγες πρώτα τα δικά σου χάλια και δεν θα έχανες τον χρόνο σου γράφοντας κουταμάρες...

Αυτά από μένα. Αν δεν είσαι Παπικός και υποκρίνεσαι τον Ορθόδοξο, είσαι ειλικρινά αξιοθρήνητος!...

Ανώνυμος είπε...

Ταλαίπωρε βοσκέ Κωστάκη δεν είμαι ούτε ουνίτης ούτε παπικός.
Αν ήμουν θα χαιρόμουν με τα σχίσματα του παλαιοημερολογιτισμού που διασπούν την ενότητα της Ορθοδοξίας.

Αν οι σχισματικοί παλαιοημερολογίτες είναι σχισματικοί τότε σκέψου τι κρίμα και κατάκριμα θα έχεις εσύ που σιγοντάρεις τον σχισματικό παλαιοημερολογιτισμό!

Αναγνώστης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μην ασχολείσαι άλλο, αδελφέ Κωνσταντίνε, μαζί τους. Αν ήξερες πόσοι από αυτούς πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά θα έφριττες. Λοιπόν, άστους, και σταμάτα να δέχεσαι σχόλια με κεφαλαία γράμματα. Να τα απορρίπτεις πάραυτα και άνευ αιτιολογίας.

Έκανα κι εγώ αυτό το λάθος, τώρα έβαλα μυαλό.

Silver είπε...

@ Μην ασχολείσαι άλλο, αδελφέ Κωνσταντίνε, μαζί τους


Αδελφέ Κυπριανέ, έχω ένα λόγο να ασχολούμαι με τους αδελφούς μου. Τους συμπαθώ, διότι για 15 χρόνια ήμουν και εγώ θύμα των "Δύο Άκρων" και έλεγα και εγώ δυστυχώς αυτά τα πράγματα στους εκλεκτούς αδελφούς μου που ακολουθούν το Πάτριο.

Προσευχή, λοιπόν, και ο Κύριος θα κάνει το θαύμα Του. Δεν θα τους αφήσει, διότι όπως γνωρίζεις καλύτερα από εμέ, "θέλει πάντας ανθρώπους σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν"

Νάσαι πάντα καλά, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΠΑΠΕΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ...

ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΝΕΟ Ή ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ

Silver είπε...

Aδελφέ Ευστάθιε, δεν με φαίνεται να σέβεσαι τον αδελφό σου Κωνσταντίνο που σε παρακάλεσε να γράφεις με μικρά γράμματα.

Όταν σταματήσω να ανεβάζω τα σχόλιά σου όπως έκαναν τα άλλα ιστολόγια, τότε θα βάζεις εναντίον μου.

Πρέπει όμως πάνω από όλα να υπάρχει η ευγένεια και η καλή ανατροφή. Δεν βοηθάς κανένα να γνωρίσει την Ορθοδοξία αν συμπεριφέρεσαι έτσι.

Ελπίζω να σεβαστείς, τουλάχιστον εκείνους που σε σέβονται!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!