Γράφει ο αδελφός μας Γεώργιος:

Αυτοί οι Πατέρες Κωσταντίνε με Γέροντα τον Πατέρα Μάξιμο τον Αγιοβασειλιάτη που κοιμήθηκε με σημεία Θεού την ώρα που ήθελε θα αναφερθούμε άλλη φορά στο θέμα,
Ο Πατέρας Μαξιμος χειροτονήθηκε από τον Άγιο Φιλάρετο και ο Πατέρας Θεοδώρητος από τον Βιτάλιο.


Αδελφέ Γεώργιε γράφεις ότι ο πατέρας Μάξιμος κοιμήθηκε με σημεία Θεού την ώρα που ήθελε. Υποθέτω, δεν θα ήταν από τους μνημονευτάς  του λατινόφρονα Πατριάρχη, του εχθρού  της Κυρίας Θεοτόκου και του Υιού Της.
Διαβάζω επίσης για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή που εγκατέλειψε τους μη μνημονευτάς και ενώθηκε με τους μνημονευτάς του λατινόφρονα Πατριάρχη Αθηναγόρα του εχθρού της Κυρίας Θεοτόκου και του Υιού Της. Και αυτός όπως γράφει μέλος της συνοδίας του κοιμήθηκε με σημεία Θεού την ημέρα κατά την οποίαν  τον είχαν πληροφορήσει  Αγγελικαί δυνάμεις.
Οι πατέρες,  Μάξιμος και  Θεοδώρητος,  όπως γράφεις, χειροτονήθηκαν αμφότεροι από την Εκκλησία των Ρώσων της Διασποράς η οποία αναγνώριζε και κοινωνούσε με την Εκκλησία της Β. Αμερικής του Οικ. Πατριαρχείου. Η Εκκλησία των Ρώσων της Διασποράς είχε κάνει και ανάθεμα εναντίον του Οικουμενισμού και όσων πιστεύουν και κηρύττουν τον Οικουμενισμό. Τελικά ενώθηκαν με το Πατριαρχείο της Μόσχας και ασφαλώς το ανάθεμα θα βρίσκεται και στα κεφάλια των!
Άλλοι επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας,  μου υπενθυμίζουν ότι και η Εκκλησία της Ελλάδος βγάζει αγίους, και κάνω λάθος που έχω κάνει αποτείχιση.
Τώρα αν τα συγκεντρώσω αυτά και άλλα που καταγράφω και τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ των, αλλά όλα παρουσιάζονται ως Ορθόδοξα, τελικά φοβάμαι μη χάσω την πίστη μου αδελφέ μου.

Σημεία των εσχάτων καιρών, να υποθέσω;…

12 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Οι Πατερες Μαξιμος και Θεοδωρητος αγαπητε δεν ειχαν κοινωνια με τους οικουμενιστες για δυο λογους : 1) για την υπερ-παν-αιρεση και
2) για το νεο-ημερολογιτικο σχισμα, και
3) δεν ειχαν κοινωνια ουτε μετην παρασυναγωγη των παραταξεων.
Ο Πατερας Μαξιμος ειναι ο μονος που ξεκαθαριζει και ανατρεπει τις τρεις πλανες.
Τωρα για τις χειροτονιες τους τις εκαναν οπου υπηρχαν οι πιο πατερικοι επισκοποι γιατι αν το παρουμε με την ακριβεια ο οικουμενισμος αρχιζει απο το 1870 και μετα αφου κοινωνουσαν συνοδικα σε μεμονομενες περιπτωσεις οι ορθοδοξοι οικουμενιστες η δυναμει αιρετικοι με τους διαφορους εν ενεργεια αιρετικους του κοσμου η με αυτους που ηταν ακυρα τα μυστηρια τους.
Επισης το σχισμα ειναι απο 1924, αρα απο το 1870 που αρχιζει η αιρεση και απο το 1924 που αρχιζει το σχισμα μεχρι τις πρωτες επισκοπικες αποτειχισεις του 1935 των τριων ειναι ολη η Ορθοδοξια 65 χρονια στην αιρεση και 11 χρονια στο σχισμα. Αντε οι κληρικοι οι μοναχοι και οι λαικοι που αποτειχιστηκαν πρωτοι απεφυγαν το σχισμα του 1924 ενω μεχρι τοτε και αυτοι κοινωνουσαν τα 54 χρονια την αιρεση 1870-1924.
Αυτα τα ειπα για να καταριψω τις πλανες για τα ακυρα μυστηρια που λενε στην παρασυναγωγη των παραταξεων, διοτι οταν πεφτει καποιος σε αιρεση στην εκκλησια δεν σβηνει η χαρη των μυστηριων σαν το ρευμα γιατι αλλιως θα επρεπε να ξαναερθει ο Χριστος για να μεταδωσει παλι την διαδοχη μεσω καινουργιων αποστολων.
Και πυλαι αδου ου καταισχυσουσιν αυτης.
Αρα υπαρχει καποιος χρονος απο την στιγμη που υπαρχει ο οικουμενισμος μεχρι να αποτειχιστουν και οι τελευταιοι πριν γινει Συνοδος για την διαγνωση τα μυστηρια ειναι εγκυρα και δυνατα.
Συνεχιζεται

Silver είπε...

@ Οι Πατερες Μαξιμος και Θεοδωρητος αγαπητε δεν ειχαν κοινωνια με τους οικουμενιστες για δυο λογους : 1) για την υπερ-παν-αιρεση και
2) για το νεο-ημερολογιτικο σχισμα, και
3) δεν ειχαν κοινωνια ουτε μετην παρασυναγωγη των παραταξεων.




Γεώργιε, γράφεις οι πατέρες Μάξιμος και Θεοδώρητος δεν είχαν κοινωνία με τους οικουμενιστές, ούτε με την παρασυναγωγή των παρατάξεων αλλά σχεδόν όλοι τους έχουν τις χειροτονίες από την Εκκλησία των Ρώσων της Διασποράς, η οποία είχε κοινωνία με την Εκκλησία των νέου!!!

Αδελφέ Γεώργιε, είμαστε και οι δύο σε αποτείχιση, πλην όμως εγώ δεν πιστεύω αυτά που πιστεύεις εσύ.

Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν με αναπαύουν οι άνθρωποι που είναι απόλυτα σίγουροι γι΄ αυτά που πιστεύουν.
Ίσως με ρωτήσεις: εσύ αδελφέ Κωνσταντίνε δεν είσαι σίγουρος γι΄ αυτά που πιστεύεις;; Η απάντησής μου είναι: όχι!

Αυτά προς το παρόν.

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Αυτα στα ειπα Κωσταντινε επειδη μου ειπες οτι και ρωσοι της διασπορας ειχαν οικουμενιστικη τρυπα.
Δεν αλλαζει τιποτα για την ιεροσυνη, απλα πηγαν να την παρουν στους πιο Ορθοδοξους που κανανε αυτον τον αγωνα.
Γιατι και οι ρωσοι δεν ειχαν παντα την οικουμενιστικη τρυπα αλλα σε διαστηματα.
Το αναθεμα ηταν τοπικου χαρακτηρα και με την εκδοση του οι ρωσοι ηθελαν να προστατευσουν το ποιμνιο τους.Δεν ελυσε ομως την κατασταση ουτε στην ρωσια.
Τωρα οι Πατερες Μαξιμος και Θεοδωρητος ειχαν επιχειρησει στο παρελθον να συνεργαστουν με οικονομια με δυο συνοδους με σκοπο να τους πανε στην ακριβεια ειδαν ομως τις αρνητικες και κακοδοξες θεσεις τους και εφυγαν. Προσπαθησσν οι Πατερες να διαλυσουν την παρασυναγωγη ειδαν ομως την πλανη και την μασονια και εστριψαν.
Τωρα για τον γεροντα Ιωσηφ τον ησυχαστη η αληθεια ειναι οτι ηταν ανθρωπος της προσευχης, αυτο ομως δεν αλλαζει την πραγματικοτητα αφου απο την παρασυναγωγη του ματθαιου πηγε στο μνημοσυνο των αιρετικο-σχισματικων. Η βασιλικη οδος ειναι στη μεση ουτε στους οικουμενιστες ουτε στους παραταξιακους Κωσταντινε.
Τους Αγιους Ο Θεος τους βγαζει πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να περιμενουμε να μιλησει Ο Θεος. Ο Χριστος λεει στο ευαγγελιο οτι πολλοι θα του πουν εν εκεινη τη ημερα οτι στο ονομα του βγαλανε δαιμονια και δυναμεις πολλες εποιησανε αλλα θα τους πει Ο Χριστος φυγετε απο εμου οι εργαζομενοι την ανομια, δεν σας ξερω. Εχουμε και μυαλο
Κωσταντινε ολοι μας, οι Αγιοι ειναι Αγιοι γιατι παραδεχονταν και τα λαθη τους και ζητουσαν πραγματικα συγχωρεση και το ελεος του Θεου.
Θα παρουμε απο ολους τα καλα.
Ο παπας που λεει ειναι αλαθητος γιαυτο ειναι διαβολος. Θσ εμφανιστουν και πολλοι ψευδοχριστοι για να πλανησουν και τους εκλεκτους.
Προσοχη και αγγελος απο τον ουρανο να ερθει και να μας πει μην κοβεται του πατριαρχη το μνημοσυνο θα τον αναθεματισουμε γιατι μας λεει κακοδοξα και οχι Ορθοδοξα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Ο Πατερ Μαξιμος οταν πηρε την χειροτονια απο τους ρωσους της διασπορας το εκανε συμφωνα με αυτα που γνωριζε οτι δεν ειχαν κοινωνια με τους οικουμενιστες γιαυτο και ο Πατερ Θεοδωρητος πηγε να χειροτονηθει την πρωτη φορα και γυρισε πισω.
Οταν ο Παπα Μαξιμος το εμαθε αμεσως εκοψε τους ρωσους της διασπορας.
Του το ειχε πει ο πατερ Βασειλιος Σακας που το εμαθε πρωτος.
Γιαυτο μετα οι Πατερες ηταν πολυ προσεκτικοι, αυτα που σου λεω ειναι πεντακαθαρα και αληθινα χωρις σκοπιμοτητες. Τον θεοδωρητο παρακαλουσαν στον κιουση να τον κανουν επισκοπο και αυτος δεν ηθελε.Οσο κηνυγιθηκαν αυτοι οι Πατερες δεν κηνυγιθηκαν αλλοι.
Επειδη η καθαρη ομολογια και η Θεια Κοινωνια ειναι καρφι στο ματι του σατανα οι οικουμενιστες της αιρεσεως και του σχισματος και η παρασυναγωγη των παραταξιακων καηκαν απο συτους τους Πατερες.
Διαβασε ευλογημενε εαν θελεις τα βιβλια τους και θα καταλαβεις τι σου λεω, εξυπνος εισαι και εχεις ζηλο, δεν εισαι ανθρωπος που πανε οι πονηροι να σε πιασουν κοροιδο.

Ανώνυμος είπε...

Με στεναχωρει πολυ η σταση των οσων πανε με το Ιουλιανο ημερολογιο.13 Μερες μπροστα δεν με κανουν αιρετικη.Ειμαι χριστιανη ορθοδοξη και αγαπω ολα τα ορθοδοξα αδελφια μου.Οι ρωσοι,οι σερβοι,οι ρουμανοι ερχονται σε κοινωνια μαζι μας κι ας πανε με το ιουλιανο.Οι συνελληνες του παλαιου,δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας μισειτε.
Ελισσαβετ

Silver είπε...

Αδελφή μας Ελισάβετ Χαίρε!
Ελισάβετ πρωτίστως δεν μας μισούν οι αδελφοί μας που ακολουθούν το πάτριο. Μας αγαπούν και λένε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια είναι λίγο πικρή...

Το πρόβλημα δεν είναι οι 13 ημέρες, είναι ότι οι 13 ημέρες είναι η ανατροπή--σιγά σιγά-- των πάντων της Ορθοδοξίας.

Τελειώνω για να μη σε κουράσω, με ένα παράδειγμα. Η πρόγιαγιά μου φώναζε στη γιαγιά μου διότι κόντυνε την φούστα της κατά 13 πόντους μόνο. Η γιαγιά μου φώναζε στη μητέρα μου διότι κόντυνε την φούστα της κατά 13 πόντους μόνο. Η μητέρα μου φώναζε στην κόρη της διότι κόντυνε τη φούστα της "μόνο" 13 πόντους, και η κόρη της σήμερα γυρνά σχεδόν γυμνή....

Έτσι είναι και στα ζητήματα της Πίστεως. όταν αρχίζουν να ξηλώνουν σιγά-σιγά δεν θα μείνει τίποτα, όπως και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από τους Οικουμενιστές. Γι΄ αυτό η Αγία Γραφή συνεχώς μας προειδοποιεί να μην αλλάζουμε απολύτως τίποτα από τις Παραδόσεις μας και από την Πίστι μας.

Nάσαι πάντα καλά!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη οι σχισματικοί παλαιοημερολογίτες σε πλάνεσαν και μας υποστηρίζεις ότι η αρχή των κακών ήταν.... οι ...13 ημέρες!

Και αν θέλεις να ξέρεις υπάρχουν πολλοί παλαιοημερολογίτες με εμπάθεια κατά των νεοημερολογιτών.

Σύνελθε Κωστάκη βοσκέ!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη οι σχισματικοί παλαιοημερολογίτες σε πλάνεσαν και μας υποστηρίζεις ότι η αρχή των κακών ήταν.... οι ...13 ημέρες!

Και αν θέλεις να ξέρεις υπάρχουν πολλοί παλαιοημερολογίτες με εμπάθεια κατά των νεοημερολογιτών.

Σύνελθε Κωστάκη βοσκέ!

Silver είπε...

@ Σύνελθε Κωστάκη βοσκέ!


Φίλε "Γεωργάκη", ξεχνάς ότι οι Άγγελοι έδωσαν το χαρμόσυνο άγγελμα της Γεννήσεως του Χριστού μας, στους βοσκούς, και όχι στους πολύξερους με τα διδακτορικά της Ιερουσαλήμ!!!

«Γέγονα ἄφρων καυχώμενος εσύ με ἠνάγκασες»…(Β΄ Κορ.)


Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη δεν σημαίνει ότι όλοι βοσκοί είναι ίδιοι με τους βοσκούς της Ιερουσαλήμ.

Μην γίνεσαι άφρων υπερηφανευόμενος.

Μην είσαι τόσο εγωιστής Κωστάκη.

Ταπεινώσου και άκου τους θεολόγους και καλούς ιερωμένους της Εκκλησίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με λένε Γιώργο Κωστάκη.
Πώς σου ήρθε αυτό ;

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη δεν με λένε Γιώργο.