O αδελφός μας Γεώργιος Γιαννόπουλος γράφει :

Κωνσταντίνε, έτσι είναι οι περισσότεροι στο νέο ημερολόγιο των οικουμενιστών, δεν έχουν γνώση των Ιερών Κανόνων και των Πατέρων της Εκκλησίας, βολεύτηκαν με τους πνευματικούς προδότες και μόλις ακούσουνε για αποτείχιση γίνονται λαγοί. Έλεγε ένας μεγάλος γέροντας ομολογητής του Ακαινοτόμητου Πληρώματος, πως όχι ένας αλλά συντάγματα δαιμόνων πάνε να πολεμήσουν αυτούς που σκοπεύουν να αποτειχιστούν όταν υπάρχουν Κανονικοί λόγοι.
Γιαυτό σήμερα οι δαίμονες πολεμούν τους πιστούς ώστε να μένουν σε κοινωνία με τους κακόδοξους,  λέγοντας τους : πηγαίνετε στην σύναξη κληρικών και μοναχών που εξαφάνισαν την Αγία αποτείχιση ενώ στο μπλα μπλα μπλα είναι ορθόδοξοι ομολογητές.
Σε άλλους τους λένε κάντε μισή αποτείχιση μόνο για την αίρεση, ενώ τους εξαφανίζουν το σχίσμα και τους λένε μετά μπράβο είστε αντι-οικουμενιστές.
Σε όλες τις συνόδους του πάτριου διέστρεψαν και εξαφάνισαν την αποτείχιση γιαυτό και με το πνεύμα του πονηρού ξανακάνανε από την αρχή πολλές καινούργιες ορθόδοξες εκκλησίες για λόγους ασφάλειας για να υπάρχει μεγάλη καβάντζα από πίσω. Σήμερα δεν γνωρίζω αν οι παρατάξεις είναι πάνω ή κάτω από 36 συνόδους, και μαλώνουν μεταξύ τους για το ποια είναι η εκκλησία.
Έτσι αφαίρεσαν και εξαφάνισαν την αποτείχιση μέσα από το Ιερό Πηδάλιο.
Αλλά η αποτείχιση είναι χρήσιμη μόνο για τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ που έχουν Αγιο-Πνευματικό στόχο την συγκρότηση Μιας Πανορθόδοξου
Συνόδου για την καταδίκη των οικουμενιστών αιρετικών και σχισματικών και παραταξιακών παρασυναγωγών. Μόνο το ομολογιακό πλήρωμα των αποτειχισμένων από την κοινωνία των υπόδικων καινοτόμων διαστροφέων : του 1902 του 1924 και του 1935, έχει την ανώτερη αυθεντία στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ για να επικυρώσει ως Αγία ή για να ακυρώσει ως ληστρική μια Πανορθόδοξη Σύνοδο.

3 σχόλια:

δάσκαλος είπε...

Αυτό το παραμύθι με τις 36 ή 136 συνόδους πρέπει να τελειώσει. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιούμε ψευδεπιχειρήματα των καινοτόμων για να πολεμήσουμε ότι κατά την γνώμη μας δεν είναι σωστό.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Παρε τηλεφωνο τον αποτειχισμενο ιερεα απο την συνοδο του τοτε κιουση που ητανε και στο εξωτερικο, σου ειχα δωσει τα στοιχεια του και τα εχεις μαζι με την αποτειχιση του. Οι αποτειχισμενοι απο τις συνοδους του πατριου τα λενε, γιατι να τα κρυβουμε μηπως και στεναχωρηθουν ολοι αυτοι που κατακερματισαν και καταξευτιλησαν το επισκοπικο αξιωμα αφου οι επισκοποι σε μερικες συνοδους ειναι πιο πολλοι απο τους ιερεις.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ είπε...

Εχουμε την χαρα κυριε Κωσταντινε να σας αναγγειλουμε οτι βγηκανε και αλλοι ιερεις αποτειχισμενοι οχι μονο απο την πλευρα των οικουμενιστων αλλα και απο την πλευρα των παραταξιακων συνοδων των Γ.Ο.Χ. Τα ονοματα δεν θα τα ανακοινωσουμε εαν δεν δουμε πρωτα τους λογους με τα κειμενα των αποτειχισεων.