Αιωνία σου η μνήμη Ορθόδοξε Ιωάννη Κορναράκη !!!

....Γράφετε, σεβαστοί πατέρες, ότι οι οικουμενιστές πατριάρχες και λοιποί, αυτήν την παναίρεση του οικουμενισμού:
«την διδάσκουν "γυμνή τη κεφαλή", την εφαρμόζουν και την επιβάλλουν στήν πράξη κοινωνούντες παντοιοτρόπως μέ τούς αιρετικούς, με συμπροσευχές, ανταλλαγές επισκέψεων και ποιμαντικές συνεργασίες»!
Με το κείμενο αυτό, περιγράφετε κατά λέξη τον ΙΕ΄ κανόνα της πρωτοδευτέρας, ο οποίος σας δίνει το δικαίωμα να διακόψετε το μνημόσυνο των πατριαρχών, αρχιεπισκόπων και επισκόπων.
Δεν το κάνετε όμως, και δεν θα το κάνετε ποτέ!
Εν τούτοις, με την στάση σας αυτή, παραλογίζεσθε.
Διότι αποφαίνεσθε ότι, οι οικουμενιστές «θέτουν εαυτούς εκτός της Εκκλησίας», εφ' όσον παραβαίνουν κανόνες της Εκκλησίας.
Αλλά, άραγε, είναι εντός της Εκκλησίας οι ιερείς εκείνοι, οι οποίοι καταγγέλλουν ανωνύμως, απλώς με χαρτοπόλεμο -ανιαρό και ανίερο-, πατριάρχες, αρχιεπισκόπους και επισκόπους;
Επιπλέον, τους αναγνωρίζουν, τους κάνουν, κάποτε, και δώρα, και δημοσίως τούς χαρακτηρίζουν ορθοδόξους θεολόγους;
Την στιγμή πού δεν κάνουν οι ίδιοι χρήση του κανόνος που γνωρίζουν, αλλά συμπορεύονται με αυτούς, τους οποίους αναγνωρίζουν και καταγγέλλουν ως οικουμενιστές, πρέπει να μην είναι, και αυτοί, μέλη της Εκκλησίας.
Θα ήσαν μέσα στην Εκκλησία, εφ' όσον θα διέκοπταν το μνημόσυνο των οικουμενιστών προϊσταμένων τους" και, τότε, σύμφωνα με τον κανόνα αυτόν, θα ήσαν «ορθόδοξοι μετά τιμής της πρεπούσης», επειδή:
«ουχί σχίσμα επροξένησαν εις την Εκκλησίαν με τον χωρισμόν αυτό, αλλά μάλλον ελευθέρωσαν την Εκκλησίαν από το σχίσμα και την αίρεσιν των ψευδοεπισκόπων αυτών» (Πηδ. σ. 35).
Σεβαστοί Πατέρες!
Το βασικό πρόβλημα της υπάρξέως μας είναι σε ποιο μέτρο αληθεύει η ζωή μας εν Χριστώ Ιησού.
Ο Χριστός, η κατ' εξοχήν ανυπέρβατη αλήθεια, μας υποχρεώνει, εφ' όσον θέλουμε «οπίσω αυτής περιπατείν», να αληθεύουμε εν παντί.
Όταν δεν το κάνουμε, «παίζουμε εν ου παικτοίς», στο τραπέζι των ευαγγελικών αληθειών.
Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις, η κάλυψη της αληθείας με το καπέλο του ψεύδους, οι διπλωματίες και οι ποικίλες σκοπιμότητες αυτοπροστασίας, δεν εξαγιάζονται μ' έναν χαρτοπόλεμο αντιαιρετικών κειμένων, μονόδρομο, στον αγώνα της Ομολογίας!
Αυτόν το μονόδρομο αδυνατώ να προσυπογράψω στην προχωρημένη ώρα της ζωής μου, που με πλησιάζει στην κρίση του Θεού!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωάννης Κορναράκης δεν προωθούσε το παλαιοημερολογίτικο σχίσμα και τις καταστροφικές παλαιοημερολογίτικες απόψεις.

Ήξερε ότι ούτε αίμα μαρτυρίου ξεπλένει όσους προκαλούν και υποστηρίζουν το σχίσμα!

Ακους Κωστάκη;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Αγαπητε Κωσταντινε οταν καποιοι λαικοι αποτειχισμενοι με το νεο ημερολογιο οταν δεν λειτουργουσε ο ιερομοναχος τους λογω οτι εκανε υπακοη εκεινο τον καιρο στην καθαιρεση του επικοινωνησαν τοτε με τον Ιωαννη Κορναρακη και τον ρωτησαν που να πανε τωρα με ποιον ιερεα να εχουν κοινωνια? Και ο Κορναρακης που γνωριζε τις εκκλησιολογικες μας θεσεις επειδη του ειχα στειλει τα βιβλια του Πατερ Μαξιμου του Αγιοβασιλειατη τους απαντησε να πατε να βρειτε τους πιστους του Ακαινοτομητου και τους ιερεις τους. Και τους εδωσε πληροφοριες γιατι γνωριζε οτι το Ακαινοτομητο πληρωμα και αποτειχισμενο ειναι απο την κοινωνια των οικουμενιστων και για την αιρεση αλλα και για το σχισμα κρατωντας το παλαιο ημερολογιο και κοινωνια δεν εχει με την παρασυναγωγη των παραταξεων.
Και οταν με πηρε τηλεφωνο μια κυρια που ειναι συνεργατρια του αποτειχισμενου ιερομοναχου με το νεο που τοτε ειχε δεχθει την καθαιρεση με γνωρισε στο τηλεφωνο μια που ειχαμε πολλες φορες συναντηθει με τον ιερομοναχο στην μεθωνη παρουσια πιστων. Και δεν ακουσανε οι πιστοι τοτε τον Κορναρακη και καθοντουσαν χωρις να πηγαινουν στην θεια λειτουργεια και μερικοι απο αυτους πηγαν στις παραταξεις. Καποιοι ελαχιστοι πηγαν στους ιερεις του Ακαινοτομητου.
Τωρα που λειτουργει ο ιερομοναχος ξερει τους ιερεις του Ακαινοτομητου
αλλα δεν τους ακολουθει διοτι ιδρυσε για πρωτη φορα αποτειχιση με το νεο μια δευτερη εκκλησια αποτειχισμενων, ενω ολοι οι αποτειχισμενοι στο Ακαινοτομητο ειναι με το παλαιο.
Παντως επειδη ο Κορναρακης ητανε ανθρωπος καθηγητης με φιλοτιμο και νοητικο επιπεδο και αγαπουσε την κανονικοτητα της Εκκλησιας γιαυτο παραδεχοτανε το Ακαινοτομητο και πληροφορουσε και αλλους ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωάννης Κορναράκης δεν ξέρω ποτέ να σύστηνε τους σχισματικούς παλαιοημερολογίτες!

Ο ίδιος ήταν πάντα ενωμένος με την αληθινή Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδας.

Διότι ήξερε ότι ούτε αίμα μαρτυρίου ξεπλένει όσους προκαλούν και υποστηρίζουν το σχίσμα!

Silver είπε...

@Ο ίδιος ήταν πάντα ενωμένος με την αληθινή Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδας.


Aνώνυμε του "7.46 π.μ.", προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μην εκραγώ.

Θέλεις να μιλάς για την αληθινή Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδος, την ώρα που τρέμεις να γράψεις έστω ένα βαπτιστικό όνομα, για να μην αναγκάζεις τους σχολιαστές να γράφουν προς τον "Ανώνυμο - 7:46 π. μ."!!!

Εν πάση περιπτώσει, συνεχίζω: Εσύ δεν έχεις μωρέ προβληματισμούς για την "Εκκλησία της Ελλάδος" ;

Δεν γνωρίζεις ότι είναι μέλος του σατανικού Συμβουλίου Εκκλησιών; Πόσες Εκκλησίες έχουμε ταλαίπωρε;;

Δεν γνωρίζεις ότι αναγνωρίζουν τον φονιά Διόσκορο, άγιο της Εκκλησίας του Χριστού, αυτόν που σκότωσε τον άγιο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Φλαβιανό;;
Δηλαδή αναγνωρίζει η "αληθινή Εκκλησία της Ελλάδος" ότι η Δ΄ Αγία Οικουμενική Σύνοδος, ήτα Σύνοδος πλάνης που καταδίκασε τον αιρετικό Μονοφυσιτισμό!!!

Δεν γνωρίζεις, ταλαίπωρε, ότι η "αληθινή Εκκλησία της Ελλάδος" ενώ κατηχούσε για χίλια σχεδόν χρόνια ότι οι Παπικοί είναι σχισματικοί και αιρετικοί, τώρα τους αναγνωρίζει ως αδελφή Εκκλησία, δηλαδή παραδέχεται ότι για χίλια χρόνια η Εκκλησία η Ορθόδοξος ήταν Εκκλησία πλάνης!!!

Δεν σε καίνε μωρέ όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα συνεχώς και ανατρέπονται όλα όσα πιστεύαμε για δυο χιλιάδες χρόνια;;;;;

Δεν έχεις συνείδηση να σε "γουργουλάει" ότι κάτι δεν πάει σωστά;;;;

Σε παρακαλώ, αν θέλεις, μη με προκαλείς. Άσε με στις αγωνίες μου , και στους προβληματισμούς μου!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Στην Εκκλησία της Ελλάδος έχουμε δύο κατηγορίες κληρικών, μοναχών και λαϊκών. Μία κατηγορία είναι αυτοί που κοινωνούν άμεσα ή συγκοινωνούν έμμεσα με την αίρεση και το σχίσμα των οικουμενιστών. Αυτό είναι το πλήρωμα της.....
καινοτομίας στην Εκκλησία της Ελλάδος, που είναι υπόδικο σε μέλλουσα Πανορθόδοξη Σύνοδο. Η άλλη κατηγορία είναι όλοι αυτοί που έχουν αποτειχιστεί από την κοινωνία της αιρέσεως και του σχίσματος του υπόδικου καινοτόμου πληρώματος στην Εκκλησία της Ελλάδος. Το πλήρωμα των αποτειχισμένων είναι το πλήρωμα της ομολογίας που κάνει υπακοή στην πράξη, τους νόμους και τους κανόνες του Αγίου Πνεύματος για να ξεχωρίζουν οι ορθόδοξοι από τους κακοδόξους. Αυτό είναι το ακαινοτόμητο πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο δεν έχει καμία κοινωνία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άλλη εκκλησιαστική σύνοδο παρασυναγωγής. Το Ορθόδοξο ακαινοτόμητο πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει κοινωνία μόνο με τα ακαινοτόμητα πληρώματα (εάν υπάρχουν) των κανονικών και νόμιμων Ορθοδόξων τοπικών Εκκλησιών των διαφόρων Αρχιεπισκοπών και Πατριαρχείων της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας. Το ακαινοτόμητο πλήρωμα όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών που έχει αποτειχιστεί:

από την κοινωνία των αιρετικών και σχισματικών οικουμενιστών
από την κοινωνία  των εκκλησιαστικών συνόδων παρασυναγωγής
έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να προκαλέσει, να συγκαλέσει και να συγκροτήσει Οικουμενική Σύνοδο για να εξετάσει και να καταδικάσει τους οικουμενιστές και τους παραταξιακούς και για να επαναφέρει την κανονική τάξη στην Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία. Το Ορθόδοξο ακαινοτόμητο πλήρωμα της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας είναι η ανώτερη αυθεντία στην εκκλησία που επικυρώνει ως Αγίες ή ακυρώνει ως λυστρικές τις αποφάσεις τοπικών και Οικουμενικών Συνόδων. 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Φώναζε στην Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης, Επίσκοπος Φλωρίνης τότε: αυτό που κάνει αυτός ο παπάς έπρεπε να το κάνουμε εμείς οι επίσκοποι και εννοούσε την ομολογία πίστεως του π. Χρυσοστόμου Σπύρου στις Σπέτσες, δηλαδή την αποτείχιση του γέροντα από την αίρεση και το σχίσμα των οικουμενιστών. Όταν ο π. Μάξιμος ο Αγιοβασιλειάτης είχε στείλει την.....
κανονική μελέτη (αποτείχιση από την κοινωνία της υπερπαναιρέσεως και του νεοημερολογίτικου σχίσματος των οικουμενιστών και από όλων των παρατάξεων της παρασυναγωγής μέχρι να συγκληθεί Αγία Σύνοδος) σε όλους τους Επισκόπους, κληρικούς, καθηγητές και λόγιους της Εκκλησίας της Ελλάδος και σε όλες τις συνόδους των Γ.Ο.Χ. ένας από αυτούς, ο τότε αρχιμανδρίτης π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, του είπε ''ναι, π. Μάξιμε, αυτό είναι το σωστό, μπράβο σου, αλλά δεν μπορώ να το ακολουθήσω''. Όταν ο π. Θεοδώρητος είχε αναιρέσει κανονικά όλες τις διαστροφές του π. Επιφανείου Θεοδωρόπουλου, για την αίρεση του οικουμενισμού, όλες τις πλάνες του εν λόγω αρχιμανδρίτη για το σχίσμα του οικουμενισμού και όλες τις απάτες από την νεοφανή, δυνητική αίρεση του, κανένας δεν μπόρεσε από το περιβάλλον των πνευματικά τυφλών και ευνουχισμένων φυτών του δυνητικού αιρεσιάρχη αρχιμανδρίτη να απαντήσει στο βιβλίο ''ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ'', που μέχρι σήμερα το κρύβουν και δεν το εμφανίζουν στον κόσμο, γιατί θα γίνουν ρεζίλι, από τα ψέματα, τις διαστροφές και τις απάτες που γαλούχισαν τόσα χρόνια σε τόσους ανθρώπους. 

ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΙ είπε...

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
Σκοπός της οικουμενιστικής μασονίας είναι να μολύνει τα Άγια Θυσιαστήρια των Ορθοδόξων, να διαστρέφει την αλήθεια, να δηλητηριάζει και να φονεύει πνευματικά τις ψυχές του Εκκλησιαστικού πληρώματος. Επειδή δεν είχαν μεγάλα αποτελέσματα με τον προσηλυτισμό στις πόρτες των σπιτιών όπου προσπαθούσαν οι διάφοροι διαβολάνθρωποι να πλανήσουν τους Ορθοδόξους, χειραγώγησαν ανθρώπους στο σατανισμό, τους προώθησαν από τα μασονικά κέντρα εξουσίας, με σκοπό.....



να εισχωρήσουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία σε θέσεις κλειδιά, γιατί γνωρίζουν ότι την πνευματική ζημιά που κάνει ένας επίσκοπος αιρεσιάρχης στην επαρχία του, ένας ιερέας κακόδοξος στην ενορία του και ένας ηγούμενος πλανεμένος στο μοναστήρι του, δεν την κάνουν εκατοντάδες εχθροί και άπιστοι στην εκκλησία. Επίσκοποι, Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και Ηγούμενοι του Αγίου Όρους, όταν μνημονεύουν και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τους πρωτοστάτες Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους της οικουμενιστικής κακοδοξίας, ομολογούν δημόσια και καθαρά ότι: 
αρνούνται την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία,
παραδέχονται όλες τις δαιμονικές αιρέσεις ως κανονικές Εκκλησίες,
αναγνωρίζουν ως έγκυρα τα μυστήρια των κεκριμένων αιρετικών,
διδάσκουν ότι ο Πάππας είναι κανονικός επίσκοπος Αγιότατος, πρώτος και τον μνημονεύουν,
έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όλο το δαιμονικό παγκόσμιο συμβούλιο των ψευδο-εκκλησιών,
έχουν υπογράψει κοινές διακηρύξεις και συμφωνίες με όλο το πλήθος των ακοινωνήτων,
αγιοποιούν παράνομα και αντικανονικά μητροπολίτες που ήταν υποτακτικοί μασονικών στοών,
έχουν μεταδώσει Το Σώμα και Το Αίμα του Χριστού μας σε αιρετικούς και άπιστους και έχουν ματαλάβει αιρετικά χάπια πλανεμένων,
εφαρμόζουν στην πράξη την βλάσφημη πατριαρχική εγκύκλιο του 1920, 
συνεχίζουν όπως το 1924 να σχίζουν την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ακολουθώντας τους πλανεμένους πατέρες τους, καταστρέφοντας την ενότητα της πίστεως, εξαφανίζοντας κάποιες φορές την νηστεία των Αγίων Αποστόλων, καταπατώντας την παράδοση και διαστρέφοντας τις αποφάσεις των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων.
τηρούν με ακρίβεια στην Εκκλησία την άρση των αναθεμάτων και της ακοινωνησίας των καινοτόμων Πατέρων τους,
συλειτουργούν, συμπροσεύχονται και συγκοινωνούν με όλους τους αιρετικούς, σχισματικούς και παρασυνάγωγους.

Στα παραπάνω φρικτά, πρωτοφανή και εωσφορικά εγκλήματα εις βάρος της Αγίας μας Ορθοδόξου Εκκλησίας συμμέτοχοι είναι: διευθυντές ''χριστιανικών'' περιοδικών, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, εκδότες ''χριστιανικών'' βιβλίων, καθηγητές πανεπιστημίων ''θεολογικών σχολών'', και αδελφότητες ευνουχισμένων άβουλων και απονευρωμένων ''χριστιανών''.
Η εκκλησιαστική κοινωνία με τους οικουμενιστές είναι κολάσιμος ενέργεια, είναι βλασφημία προς το Θεό, είναι ομολογία σατανική, είναι ένα αντίχριστο πνεύμα, είναι μια δαιμονική λογική, μια εωσφορική αντίληψη και μια διαβολική επινόηση, παγίδα του πονηρού και προθάλαμος του άδη. Μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας που συγκοινωνεί με τους επισκόπους του οικουμενισμού βρίσκονται: αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, δειλοί, φοβιτσιάρηδες, αχρι-καιρικοί, ορώντες, δυνητικόφρονοι, ευνουχισμένοι, φιλόδοξοι, προσωπολάτρες, ευσεβιστές, δουλοπρεπείς και άνανδροι. 
Ομολογία Πίστεως υπέρ της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού και κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας κάνουν οι πρωτοστάτες κακόδοξοι επίσκοποι και όσοι τους μνημονεύουν και επικοινωνούν μαζί τους. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ είπε...

ανωνυμε αριστοτελη γιατι δεν λες τον κοσμο οτι εισαι εντος της υπερ-παν-αιρεσεως των οικουμενιστων και εντος του σχισματος τους ?
Εισαι πεντακαθαρος οικουμενισταρος
Γινε ευλογημενε ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ μπες μεσα στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ φυγε απο την βρωμα και την σαβουρα του μασονικου οικουμενισμου του σατανα.

ΑΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είπε...

Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Η σύναξη ορθοδόξων κληρικών και μοναχών και οι συντάκτες ''της ομολογίας πίστεως'' κατά του οικουμενισμού, είναι ο Δούρειος ίππος μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Λένε ότι ομολογούν την Ορθοδοξία. Αυτοί ποτέ δεν έχουν διακόψει την εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση και το σχίσμα του οικουμενισμού. Όλοι την εβδομάδα καταδικάζουν με λόγια τον οικουμενισμό και την Κυριακή κοινωνούν......
με τους αιρετικοσχισματικούς επισκόπους τους. Που είναι η ομολογία τους; την έβγαλαν και για υπογραφές. Αν οι πατέρες της Εκκλησίας ,Θεός φυλάξει τους ακολουθούσαν, δεν θα γινόταν καμία τοπική και οικουμενική σύνοδος από τους αποτειχισμένους πατέρες, ώστε να καταδικάσουν τους αιρετικούς και θα είχε καταντήσει η Εκκλησία μας ταμείο αιρέσεων και σχισμάτων. Μη γένοιτο. Αυτή η ομάδα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι του οικουμενισμού. Χωρίς αυτούς δε θα είχε προκόψει αυτή η υπερπαναίρεση. Προσποιούνται την Ορθοδοξία στη θεωρία, ενώ είναι κοινωνοί στην πράξη με τους οικουμενιστές του δαιμονικού παγκοσμίου συμβουλίου των ''Εκκλησιών''. Αυτή η ομάδα μπορεί να είναι Ορθόδοξη, αφού δεν έχουν αποτειχιστεί κανονικά και νόμιμα προ συνοδικής διαγνώσεως από τους αιρετικοσχισματικούς οικουμενιστές; Αν δεν είναι αυτοί προβατόσχημοι λύκοι σαν τους πρωτοστάτες του οικουμενισμού, τότε ποιοι είναι; Η εκκλησιαστική κοινωνία των Ορθοδόξων μετά των αιρετικών, λένε οι Πατέρες κάνει τους πιστούς εχθρούς του Θεού, ενώ χάνουν την Ορθοδοξία, μολύνονται και μολύνουν, κάνοντας αιρετική την Εκκλησία και οδηγούνται στον πνευματικό θάνατο. Γιατί αυτή η ομάδα δεν λέει ολόκληρη την αλήθεια στον κόσμο και κρύβει μέρος από το κανονικό εκκλησιαστικό δίκαιο και την πράξη της Εκκλησίας; Μόνο συνάξεις κάνουν σε μοναστήρια της Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών, δήθεν στα λόγια ότι σκέφτονται να κόψουν το μνημόσυνο των οικουμενιστών επισκόπων. Τελικά αυτοί όλοι συγκροτούν το καπάκι από το καζάνι του αντίχριστου οικουμενισμού. Δουλεύουν σαν φράχτες υπέρ του στρατοπέδου της αιρέσεως και του σχίσματος του οικουμενισμού. Πραγματική οικουμενιστική, διαστροφική πλάνη από τους ομολογητές της προδοσίας κατά της ορθοδόξου πίστεως της Εκκλησίας μας. Ενώ βρίσκονται μέσα στο άρμα της οικουμενιστικής κακοδοξίας, αυτοί παρουσιάζονται ως ομολογητές της πίστεως. και είναι καθηγητές πανεπιστημίου, λόγιοι, ιερείς, αγιορείτες ηγούμενοι και επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δυστυχώς όσοι τους ακολουθούν έχουν μπερδέψει τους προδότες της πίστεως με τους αληθινούς ομολογητές της Εκκλησίας μας. Σε καιρό αιρέσεως η προδοσία από την ομολογία ξεχωρίζει από την διακοπή κοινωνίας των Ορθοδόξων ομολογητών από των κακοδόξων αιρετικών και των κοινωνούντων μετ' αυτών. Αυτή η ομάδα κινείται διακριτικά ώστε να μην κάνει σχίσμα στην αίρεση του οικουμενισμού, αφού ανήκουν σε Εκκλησία πονηρευομένων. Προσέχουν τους πιστούς ώστε να βρίσκονται όλοι εντειχισμένοι με τους υπερπαναιρετικούς οικουμενιστές. Άν δεν είναι αυτό διαστροφή τότε τι είναι; Ενώ κάνουν στην πράξη τα αντίθετα από αυτά που έπραξαν οι ομολογητές της πίστεως αφού εάν δεν αποτειχιστούν από τους οικουμενιστές δεν μπορούν να προκαλέσουν και να συγκαλέσουν σύνοδο για την διάγνωση και καταδίκη των κακοδόξων. Όσοι δεν αποτειχίζονται από τους οικουμενιστές γίνονται υπόδικοι σε μέλλουσα πανορθόδοξη σύνοδο και θα δικαστούν μαζί με τούς πρωτοστάτες της αιρέσεως του οικουμενισμού, από τους αποτειχισμένους ομολογητές της ορθοδόξου πίστεως της Εκκλησίας. 

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιωάννης Κορναράκης δεν ξέρω ποτέ να σύστηνε τους σχισματικούς παλαιοημερολογίτες!

Ο ίδιος ήταν πάντα ενωμένος με την αληθινή Εκκλησία, την Εκκλησία της Ελλάδας.

Διότι ήξερε ότι ούτε αίμα μαρτυρίου ξεπλένει όσους προκαλούν και υποστηρίζουν το σχίσμα!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη δεν τα λες καλά!

Κωστάκη η Εκκλησία έχει Χάρη και αγίους!

Κωστάκη η Εκκλησία δεν βλάπτεται από μερικούς αιρετικούς επισκόπους.

Κωστάκη ο Ιωάννης Κορναράκης είχε κοινωνία με αυτή την Εκκλησία εις πείσμα των σχισματικών παλαιοημερολογιτών!

Εις πείσμα και των τσοπάνων των αγράμματων ο Ιωάννης Κορναράκης ΟΥΔΕΠΟΤΕ αμφισβήτησε τα Μυστήρια της Εκκλησίας της Ελλάδας!

Κωστάκη ακόμα και αν μετέχουν κάποιοι στο Π.Σ.Ε. δεν αφορά την Εκκλησία αυτό.

Κωστάκη είσαι τσοπάνος μην κάνεις τον σοφότερο από τον καθηγητή Ιωάννη Κορναράκη!

Φίλος

ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ είπε...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.
Τι λόγο θα δώσουν στον Χριστό οι σημερινοί γεροντάδες πνευματικοί πατέρες εκατομμυρίων Χριστιανών Ορθοδόξων; Παραμυθιάζουν τα πνευματικοπαίδια τους και δεν μιλάνε καθόλου για....
την μεγαλύτερη κακοδοξία όλων των εποχών στην Εκκλησία, τον σατανικό οικουμενισμό. Τους έχουν υπνωτίσει και τους προσφέρουν πνευματικό θάνατο δωρεάν. Οι σημερινοί επίσκοποι της Εκκλησίας, αγιορείτες ηγούμενοι, μεγαλογεροντάδες, λόγιοι πανεπιστημίων, καθηγητές και πνευματικοί πατέρες κάνουν μεγάλο έργο διαβόλου. Εκτός ότι οι ίδιοι δεν ομολογούν και είναι οι μεγαλύτεροι προδότες της Εκκλησίας, δημιουργούν τους αυριανούς γενίτσαρους της ορθοδοξίας. Εκπαιδεύουν με δαιμονική λογική τα πνευματικοπαίδια τους για να πολεμάνε τους σύγχρονους ομολογητές που αγωνίζονται στην πράξη με φιλότιμο για την αλήθεια του Χριστού.Γι' αυτούς είπε ο Κύριος μας ούτε εσείς μπαίνετε στην Βασιλεία των ουρανών, ούτε τους άλλους αφήνετε να μπουν. Στην θεωρία μιλάνε για Ορθοδοξία και για Πατέρες, ενώ στην πράξη είναι κοινωνοί με το Παγκόσμιο Συμβούλιο κακοδόξων πλανεμένων και αντιχρίστων των μασονικών σατανικών στοών και ιδρυμάτων. Γελάει ο σατανάς με τους Χριστιανούς που λένε ότι πιστεύουν στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζουν μνημονεύουν και είναι ενωμένοι έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία με όλα τα διαβολομάγαζα του <>. Είναι αυτοί Ορθόδοξοι ή οικουμενιστές; ποιον κοροϊδεύουν, τον Θεό τον ευατό τους ή τον κόσμο; Μακάρι να ελευθερωθούν από τον εωσφόρο και να κάνουν χρήση των Ιερών κανόνων αντιγράφοντας τους Πατέρες της Εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 15 Ιουλίου 2014 - 7:27 μ.μ. είσαι φανατικός και βλάκας!

Ποιος σου είπε ότι δεν πολεμούν τον οικουμενισμό όσοι είναι ενωμένοι με την Εκκλησία;

Πρόσεξε ανώνυμε παλαιοημερολογίτη διότι το σχίσμα θα σε φέρει στην Κόλαση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύεις όλα τα σχόλια; για να μην δυσαρεστήσεις τους φίλους σου παλαιοημερολογίτες;

Θέλεις να μην ξαναγράψουμε και να μείνεις στην τύφλα σου; Γιατί έβγαλες το μπλογκ Πατερική Παράδοση για να μην δυσαρεστήσεις τους φίλους σου παλαιοημερολογίτες;

Silver είπε...

Αν συνεχίσεις να γράφεις με τέτοιο λεξιλόγιο, δεν θα δημοσιεύω τα σχόλιά σου.

Το ιστολόγιο "ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" το έχω σχεδόν ένα χρόνο εδώ, αλλά οι αδελφοί της "ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" αν και τους ενημέρωσα για την τοποθέτηση του ιστολογίου τους στην "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ" δεν έδωσαν απάντηση, αλλά ούτε και έβαλαν την "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ" στα φιλικά τους ιστολόγια.

Επί πλέον, η "ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" φιλοξενείται στο άλλο ιστολόγιο της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΩΝΗΣ" με τον τίτλο: "ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ".

Λοιπόν, έχε σύνεση...