Η ΚΥΠΡΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΝ ΙΗΣΟΥΝ

Πηγή : www.markoseugenikos.gr

 “Λαός μου, τι εποίησά σοι ή τι σοι παρηνώχλησα; τους τυφλούς σου εφώτισα, τους λεπρούς σου εκαθάρισα, άνδρα όντα επί κλίνης ηνωρθωσάμην.
Λαός μου, τι εποίησά σοι, και τι μοι ανταπέδωκας;”
Αντίφωνον
Μεγάλης Παρασκευής

Εκυκλοφορήσαν εις το παρελθόν δύο τεύχη του παρόντος εντύπου με τους χαρακτηριστικούς τίτλους «Σόδομα και Γόμορρα η Λεμεσός» και «Εάλω η Κύπρος», όπου εγίνετο κριτική αφ’ενός δια φαινόμενα σοδομισμού εις την πόλιν του καρναβάλου Λεμεσόν και αφ’ετέρου δια την φιλοπαπικήν δουλικήν γραμμήν της Κυπριακής Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας που είχεν ως αποτέλεσμα την θριαμβευτικήν κάθοδον του αντίχριστου Πάπα της Ρώμης εις την Κύπρον.
            Βλέπουμε με φρίκη εις την ιστοσελίδα του defencenet είδηση με τίτλο και περιεχόμενο που μόνον ένας διεστραμμένος κυπριακός νους θα μπορούσε να διανοηθεί και να εκτελέσει:
Κύπρος : Γελοιοποίησαν την Σταύρωση του Χριστού σε κλαμπ στη Λεμεσό.
            Σημεία των καιρών : Κάποια νεοταξίτικα κέντρα έχουν επιβάλλει την δικτατορία του αθεϊσμού, και ένας τρόπος είναι να γελοιοποιείς την πίστη του θρησκευόμενου. Ξέφρενα πάρτι με τη σταύρωση του «Χριστού» που φοράει μάσκα παλιάτσου ξεκίνησαν σε κλαμπ της Λεμεσού, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε βράδυ χιλιάδες νέοι, κυρίως Κύπριοι και Ρώσοι.
            Η διεύθυνση του κλαμπ σκηνοθέτησε το «δρώμενο» ως ειδικό θέαμα με μαυροντυμένους «καλικάντζαρους» και τον «σατανά» να χορεύουν γύρω από τον εσταυρωμένο.
            Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στην ιστοσελίδα του κλαμπ και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, λόγω της έλλειψης σεβασμού στο θρησκευτικό συναίσθημα της πλειοψηφίας των Κυπρίων.
            Γνωρίζουμε ότι η Λεμεσός είναι η πόλις του εγκλήματος και της ασωτίας. Και βεβαίως όπου υπάρχει έγκλημα επεμβαίνει η δικαιοσύνη. Στην παρούσα περίπτωση έχομεν εξύβριση του Κυρίου μας έργω. Ποια η επέμβαση της Δικαιοσύνης; Αγνοούμεν.
            Όμως είμαστε βέβαιοι ότι η Δικαιοσύνη θα παρενέβαινε πάραυτα σε τρεις περιπτώσεις:
            α) Εάν υβρίζετο κατ’αυτόν τον τρόπον ο Μακάριος,
            β) ο ψευδοπροφήτης Μωάμεθ   και
            γ) ο Πάπας της Ρώμης.
            Επομένως η Κύπρος που εγέννησε τον απόστολον Βαρνάβαν, τον άγιον Φιλωνίδη, τον Μέγαν Σπυρίδωνα, τον άγιον Τύχωνα, τον άγιον Ιωάννην τον Ελεήμονα, τον άγιον Νεόφυτον, τον άγιον εθνομάρτυρα Κυπριανόν και τους αγίους Νεομάρτυρας Φιλούμενον Αγιοταφίτην και Σπυρίδωνα, δόκιμον μοναχόν, σήμερον βεβηλούται κατά τον πλέον επαίσχυντον τρόπον υπό τα όμματα της Κυπριακής κοινωνίας.


 12/07/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: