+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ----ΑΙΣΧΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!---ΕΙΜΕΘΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ΝΤΡΕΠΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, Κ. ΓΕΝΙΚΕ!

 ________Αν είναι αλήθεια η παρακάτω Δήλωσή σας, κ. Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και .......Ισλαμισμού, που δημοσιεύθηκε από τοdefencenet.gr, τότε πρέπει νά πάμε να πνιγούμε! Ισοπεδώσατε την Ορθοδοξία στην κοιτίδα της, την Ελλάδα, και την τοποθετήσατε στην αυτή μοίρα με το Ισλάμ! Δηλ. τοποθετήσατε την θρησκεία της αγάπης, την Ορθοδοξία μας, στην αυτή μοίρα με την θρησκεία του μίσους, τον Ισλαμισμό! Εμείς, οι Ορθόδοξοι πρεσβεύουμε και εφαρμόζουμε τό "αγαπάτε τους εχθρούς υμών"! Οι φίλοι σας(;) Μουσουλμάνοι πρεσβεύουν και εφαρμόζουν τό Τζιχάντ, δηλ. "σφάξτε τους απίστους, θάνατος στους απίστους"! Και αυτό στην πράξη το βλέπουμε σήμερα στην Συρία! Εκεί κόβουν τα κεφάλια των χριστιανών! Δεν το έχετε ακούσει;  Δέν έπεσε στην αντίληψή σας; 

__________Πέραν αυτού, δηλ. της ηθικής πλευράς του ζητήματος, που είναι θεμελειώδους σημασίας, υπάρχει και η άλλη πτυχή, δηλ. των δικαιωμάτων μας ως πολιτών αυτού του τόπου. Θέλετε να μας πείτε ότι οι μετανάστες Μουσουλμάνοι, που ήλθαν στη Χώρα μας, έχουν τά αυτά δικαιώματα μέ εμάς τους γηγενείς; Είμαστε δηλ. ΞΕΝΟΙ στον τόπο μας; 
____________Αν αυτά τα λόγια  τά έλεγε κάποιος σε μια παρέα, σέ ένα καφενείο, δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία! Θα μπορούσε κάποιος, που τον άκουγε, να του απαντήσει: "μη λες βλακείες, φίλε μου". Όταν όμως αυτά τα λόγια εξέρχονται από τό στόμα ενός επισήμου εκπροσώπου του Ελληνικού Κράτους, μάλιστα δέ του Υπουργείου Παιδείας, τότε τά πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Διότι είναι σαν να έχουμε βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! 
_________Κύριε Γενικέ, "εδώ καί τώρα" πρέπει να επανορθώσετε τη Δήλωσή σας. Περιμέναμε την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος νά σας ανακαλέσει στην τάξη, αλλά -δυστυχώς- δεν το είδαμε! Γι αυτό κατ' ανάγκην σας προσκαλούμε εμείς, ένας ταπεινός Επίσκοπος, νά επανορθώσετε τη Δήλωσή σας. Αλλοιώς, αντί να σας καμαρώνουμε, όπως έως χθές γινόταν, από σήμερα θα ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας! Τίποτε περισσότερο! 
Αίγιον, 8 Απριλίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: