ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ» ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΩΝ


                                     28.2.2014
Επειδή διάφοροι δημοσιογράφοι, όπως π.χ. ο κ. Πρετεντέρης (τηλεοπτική εκπομπή «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»-MEGA CHANNEL 24.2.2014), είναι ημιμαθείς ή κακοήθεις και ενδιαφέρονται μόνο για θεαματικότητα, παίρνοντας, προφανώς, ποσοστά, κακοποιώντας βάναυσα την αλήθεια, και σπιλώνουν την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα, την αρίστη φήμη ανιδιοτελών ιδεολόγων που πασχίζουν να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και να αξιοποιείται και η τελευταία δεκάρα – ο οβολός της χήρας για τους δεινοπαθούντες συνανθρώπους μας, προς δόξα Θεού,
αναγκαζόμαστε να παρουσιάσουμε την όλη αλήθεια και να καταρρίψουμε τις αισχρότατες διαστρεβλώσεις αυτών των δοκησίσοφων διαβολέων μας.
Προσπαθήσαμε να συνοψίσουμε την όλη ιστορία για να την μελετήσουν οι αγαθοπροαίρετοι και να μη κλονίζωνται από τις σατανικές αυτές διαδόσεις.

Παρακαλούμε διαδώστε την ιστοσελίδα μας www.fotgrammi.gr

 παντού, για να διαφωτισθούν ακόμη και οι παρασυρθέντες και να συμβάλλουν εμμέσως να αποκατασταθούν οι άριστες φήμες των φορέων μας «Διορθόδοξος Σύνδεσμος Ο Απόστολος Παύλος» «Σωματείο Οι Φίλοι του Τάματος του Έθνους» και «Ιδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια: