Μπορεί ο Ορθόδοξος να κοινωνεί με τον παπόδουλο οικουμενιστή;

Μπορεί το άχυρο να είναι μαζί με το σιτάρι; Μπορεί ο λύκος να κοινωνεί με το πρόβατο; Μπορεί ο  Ορθόδοξος να κοινωνεί με τον παπόδουλο οικουμενιστή; «Οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν, καὶ τραπέζης δαιμονίων. Τίς μετοχὴ δικαιοσύνης καὶ ἀνομίας; ἢ τίς κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαρ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων;»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε το μετάνοιωσε το νέο σου blog και ήλθες σαν βρεγμένος γάτος στο παλιό;

Silver είπε...

"οὐ γὰρ ἔδωκεν ἡμῖν ὁ Θεὸς πνεῦμα δειλίας", λέει ο Απόστολος στην Β΄ Τιμ. α:7. Γράφεις ένα σχόλιο και σε κυριεύει η δειλία να γράψεις το όνομά σου. Απόδειξη ότι αυτό που θα γράψεις θα είναι λανθασμένο. Και όντως έτσι είναι!
Μάθε λοιπόν ότι το παλιό blog είναι δημιουργημένο με τους προσωπικούς μου κωδικούς και είναι αδύνατον να δοθούν σε άλλον για να χειριστεί αυτό το blog. Οι κωδικοί αριθμοί είναι αυτοί που έχω για τον λογαριασμό της τραπέζης που μου βάζει ο Καναδάς την σύνταξή μου κάθε μήνα (είμαι 70 ετών), υπάρχουν δε και λίγα δολάρια για τα έξοδα της ταφής μου.
Αν παρατήρησες, έχω διαγράψει το όνομα της αδελφότητας, διεύθυνση και τηλέφωνα. Έτσι είμαι ο μόνος υπεύθυνος νομικά για ό,τι γράφω και κάνω.
Eίθε ο Κύριος να σε δυναμώσει και φωτίσει να φύγεις από τους παναιρετικούς οικουμενιστές, προς δόξαν της Εκκλησίας Του και σωτηρία της αθανάτου ψυχής σου!
Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνεις και αδικείς κάποιον ότι έχει δειλία ενώ δεν έχει πρέπει να πας να το εξομολογηθείς.

Κ

Ανώνυμος είπε...

άφησε τις δικαιολογίες είδες ότι δεν πουλάει το νέο μπλογκ σου και γύρισες στο παλιο σαν βρεγμένο γατί.

ο άνθρωπος που λέει αλήθειες