Είναι αναπόδραστη νομοτέλεια, η αποστασία από την Ορθόδοξο Πίστι να ακολουθήται από συμφορές.

enthro3

"Πατριάρχης" Αντιοχείας:

Είμαστε στο Παρίσι αλλά η καρδιά μας, βρίσκεται στην Συρία. Είμαστε με την σκέψη εκεί στους αδελφούς μας, που αναζητούν την ειρήνη", ανέφερε ο Πατριάρχης Ιωάννης.


σ.σ. αναζητάτε την ειρήνη; Η Ειρήνη είναι ο Χριστός και η Εκκλησία Του, την Οποία Εκκλησία Του, σεις οι Οικουμενιστές την γράψατε στα παλαιά σας υποδήματα και εκτός των άλλων έχετε πλήρη κοινωνία με τους αιρετικούς Μονοφυσίτες. Ασπάζεστε την εικόνα του "αγίου" Διόσκορου,  φονέα του Αγίου Φλαβιανού! Όλα τα αναθέματα των Αγίων Οικουμενικών Συνόδων βρίσκονται στις κεφαλές σας. Αναζητείστε λοιπόν την "ειρήνη"....


Τότε ένας ησυχαστής, μου υπενθύμισε την περίπτωση του ασκητού πού, μετά την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως, είδε επάνω στήν αγία Πρόθεση ερειπωμένου Ναού, μία γουρούνα με τα νεογνά της και άρχισε να κλαίει και νά οδύρεται. Τότε ενεφανίσθη Άγγελος Κυρίου και του λέγει· Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν; Και ο Αγγελος εγένετο άφαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: