σ.σ. Ιδού ένα ακόμη βδέλυγμα της ἐρημώσεως ἐστῶς ἐν τόπῳ Ἁγίῳ! Ο Κων/πόλεως Βαρθολομαίος.

5 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ο Ωριγένης τώρα δικαιώνεται. Η αποκατάσταση των πάντων συνετελέσθη, καλό και κακό δεν υφίσταται πλέον, έπαψε και ο Παράδεισος και η Κόλαση.

Εντολή του αγίου Θεού, δοθείσα στον οικουμενικό Βαρθολομαίο, ο ανθρωποσφαγεύς Κεμάλ αναπαύεται "μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων". Ούτε κόλλυβα, ούτε Μνημόσυνα μας χρειάζονται πια. Ο οικουμενικός είναι ... για όλες τις δουλειές.

Silver είπε...

@ Ούτε κόλλυβα, ούτε Μνημόσυνα μας χρειάζονται πια.


Δεν χρειάζονται για τον Κεμάλ, χρειάζονται όμως για τους Αγίους Πατέρες μας, οι οποίοι αγωνίσθηκαν εναντίον του Πάπα που τους χαρακτήρισε θύματα του Διαβόλου και αξίους της συγχωρήσεως και του ελέους του Θεού!!!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δεν χρειάζονται για τον Κεμάλ, χρειάζονται όμως για τους Αγίους Πατέρες μας ... θύματα του Διαβόλου (κατά οικ. Βαρθ.)

KX
Δεν μου φαίνεται να συμφωνεί ο οικουμενικός Βαρθολομαίος. Μάλλον, φραστικό λάθος ήταν το "υπήρξαν θύματα του αρχεκάκου" οι άγιοι πατέρες. Τώρα όλοι και όλα έχουν αποκατασταθεί με το πλεόνασμα της διαχριστιανικής και διαθρησκειακής αγάπης. Μας ... διέσωσαν οι πάπες και οι οικουμενικοί. Σε λίγο θα έχουμε τις "διασωτηρίες" και την "διασωτηριολογία". Πώς να το κάνουμε; Ορφανή θα αφήσουμε την κοινωνική (διαχριστιανική) εκκλησιολογία;

Silver είπε...

Αθλία η κατάσταση αδελφέ Κυπριανέ.
Αν και τα έχουν περιγράψει οι Πατέρες μας όλα αυτά που διεδραματίζονται έμπροσθέν μας, αλλά δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό...

Είθε να μας σκεπάζει η Κυρία Θεοτόκος να αγωνιζόμαστε με δύναμη υπέρ της πίστεως που μας έχει παραδοθεί μια φορά για πάντα.

Καλό ξημέρωμα αδελφέ μου Κυπριανέ!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Καλή μέρα να έχετε σεις εκεί στην άλλη άκρη της γης.
Καλόν αγώνα να δίνετε, κι εσύ αγαπητέ αδελφέ Κωνσταντίνε,
μη ξεχνάτε, δε, να προσευχόσαστε καθημερινά διαβάζοντας την Μικρή Παράκληση προς την υπεραγία Θεοτόκο.

κυπριανός
ο ελάχιστος