Ο νυν πατριάρχης Βαρθολομαίος ειναι σάπιος καρπός του Αθηναγόρα!


Οι οικουμενισταί είναι ψεύτες  και αθεόφοβοι. Ο π. Αυγουστίνος έπαυσε το μνημόσυνο του πατριάρχου Αθηναγόρα το 1970-72, μαζί με δύο άλλους μητροπολίτας, τον Παραμυθίας Παύλο, και τον Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιο, και μαζί με όλο σχεδόν το Άγιον Όρος και δεν ανακάλεσε ποτέ την απόφασή του, ούτε ποτέ ζήτησε συγνώμη για την Πατερική γραμμή που ακολουθούσε. Ο πατριάρχης Αθηναγόρας πέθανε αμετανόητος, αφού  προχωρούσε ολοταχώς για την ένωση με τον αμετανόητο πάπα. Και ο νυν πατριάρχης Βαρθολομαίος ειναι σάπιος καρπός εκείνου. Εστάλη, τότε ως διάκονος, για να σπουδάσει στην Ρώμη και έγινε χειρότερος στην αποστασία απ” αυτόν. Ειναι εκπρόσωπος όχι της Ορθοδοξίας αλλά της πανθρησκείας, γι’αυτό ο π. Αυγουστίνος, αν και γέροντας, σκεφτόταν να παύσει και το δικό του μνημόσυνο. Δεν βρήκε όμως μητροπολίτας έτοιμους για θυσίες, γι” αυτό δεν προχώρησε στην διακοπή του μνημοσύνου του Βαρθολομαίου.
Ο πατριάρχης Αθηναγόρας σκεφτόταν να τιμωρήσει τους τρεις Ορθόδοξους Μητροπολίτας αλλά δεν πρόλαβε. Ο Γέροντας όταν ύστερα από πολλά χρόνια πήγε για πρώτη και τελευταία φορά στην Κωνσταντινούπολη το 1987, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου τα κόκκαλά του Αθηναγόρα είχαν λιώσει. Πατριάρχης ήτο ο Δημήτριος, που ήταν πιο ήπιων τόνων. Υπάρχει και ομιλία του Γέροντος με θέμα· «Οι αναμνήσεις μου απο την Κωνσταντινούπολη». Αν ο π. Αυγουστίνος ανακαλούσε την παύσει του μνημοσύνου και ζητούσε συγνώμη, το πρώτο που θα έλεγε στην ομιλία του θα ήταν αυτό. Ο Προικοννήσου Ιωσήφ ήρθε απεσταλμένος από τον Βαρθολομαίο για να πει το ψέμμα αυτό.
«Αγιε» Προικονήσου· αν θέλεις να πάρεις προαγωγή από τον Βαρθολομαίο, ακολούθησε άλλη οδό και μη γελοιοποιείσαι! Πήγαινε να φιλήσεις το χέρι του Πάπα, κάνε και μερικές κολοτούμπες στους μασόνους και άφησέ μας ήσυχους. Εσύ και η Ρεπούση ταιριάζετε στην διαστρέβλωση την ιστορίας, πάτε να συνεταιριστείτε μαζί της για να πάρετε μεγαλύτερα γαλόνια από τα αφεντικά σας!!!  Αλλά να ξέρεις ότι ο Γέροντας δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί με τα κηρύγματα που άφησε στα χέρια των ορθοδόξων.

Διαμαρτυρίες για το ψέμα του Προικοννήσου

Ενας από τους διαμαρτυρόμενους στην αίθουσα ήτο ο π. Ελευθέριος Παλαμάς, ιερέας της Μητροπόλεως Φλωρίνης. Σηκώθηκε όρθιος και με δυνατή φωνή είπε·
  • Όσοι είστε από τη Φλώρινα να ξέρετε ότι ο π. Αυγουστίνος δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για τον Αθηναγόρα. Αυτό είναι ψέμα. Εμείς κοντά του μεγαλώσαμε και τον ξέρουμε. Αυτά τα ψέματα να τα πει σε άλλους που δεν ξέρουν τον Γέροντα.

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας συνεχάρη στο τέλος τον π. Ελευθέριο και έφυγε για την Μητρόπολή του την νύκτα διαμαρτυρόμενος που κουβάλησαν στην Φλώρινα Οικουμενιστάς.
Ο Εδέσσης Ιωήλ συνένοχος στο ψέμα και μέγας κόλακας του πατριάρχη Βαρθολομαίου, συνεχάρη για την ομιλία του, τον ψεύτη ομιλητή.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που διαφημίζετε το Αγιορειτικο Βήμα ρίχτε μια ματια

Στο Αγιορείτικο βήμα υπεραμύνθηκε τον Βαρθολομαίο αποκαλώντας τον ΑΞΙΟ και επιτέθηκε αγρίως σε αγαπητό αδερφό που στρίμωξε τον Ιωσήφ, λέγοντας:

"ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥΠΕΡ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ!) ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ?"


Νικόλαος Πανταζής
Αποτειχισθείς θεολόγος
http://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3158.html#comment-form

Silver είπε...

Αδελφέ Νικόλαε, δεν διαφημίζω το "Αγιορείτικο Βήμα". Μου ζήτησαν να αναρτήσω το μπάνερ τους για να κάνουν και αυτοί το ίδιο με της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΩΝΗΣ". Όπως θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι το ιστολόγιο της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΩΝΗΣ" είναι σχετικά νέο. Γνωρίζεις εσύ κάποιο τρόπο που πρέπει να ακολουθήσουμε να μας γνωρίσουν οι Χριστιανοί ότι υπάρχουμε, χωρίς να συνεργαστούμε με κανένα ιστολόγιο; Εάν ναι, ευχαρίστως θα δεχτούμε την συμβουλή σου.
Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι δεν δεχόμαστε συνεργασία με κανένα ιστολόγιο που δεν είναι "Ορθόδοξο"...

Θα χαρούμε και σεβαστούμε τις συμβουλές σου.

Νάσαι πάντα καλά, ευχαριστούμε για την επίσκεψη, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Για την "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ" ο διαχειριστής
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά δεν σας το έστειλε ο αδελφός Νικόλαος. Ενας σχολιαστής σας, σας το έστειλα ένα απόσπασμα του Νικόλαου Πανταζη , για ενημέρωση σας. To όνομα του το έβαλα για να ξέρετε το σχόλιο του το έγραψε αυτός και υπάρχει ολόκληρο στο σύνδεσμο που δίνω.

Silver είπε...

Your search - http://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3158.html#comment-form - did not match any documents.

Αν γνωρίζεις αγγλικά, αυτή την απάντηση δίνει η μηχανή αναζήτησης Google, δηλαδή δεν την βρίσκει.

Τώρα αν καταλαβαίνω καλά, την μετέφερες εσύ εδώ την διατυπωθείσα θέση του Νικολάου Πανταζή, με σκοπό να μου πεις ότι κακώς έχω το μπάνερ του "Αγιορείτικου Βήματος" στην ιστοσελίδα της "Ορθόδοξης Φωνής".

Με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει να διαγράψω όλα τα "φιλικά" ιστολόγια που υπάρχουν στην "Ορθόδοξη Φωνή", διότι κανένα δεν είναι απόλυτα Ορθόδοξο εκτός από την ..."Ορθόδοξη Φωνή":

Κύριε ουκ έστι δίκαιος ουδέ εις...
μόνο η "Ορθόδοξος Φωνή"!

Νάσαι πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο πρόβλήμα θα έχετε εσείς , εμένα την εμφανίζει μια χαρά

http://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3158.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

Ωστέ εσείς είστε ο μόνος Ορθόδοξος! Να σας χαιρόμαστε τον εγωισμό σας.

Silver είπε...

Γιώργο, δεν κατάλαβες. Έχει τελείες-τελείες που σημαίνει ότι δεν είναι η "Ορθόδοξη Φωνή" αλλά υπάρχουν 7000, δηλαδή μεγάλος αριθμός ιστολογίων, που αγωνίζονται σαν την "Ορθόδοξη Φωνή" και υπηρετούν πολύ καλύτερα την Ορθοδοξία.

Είναι η πρόταση από τον Προφήτη Ηλία που είπε στον Κύριο ότι οι πάντες εγκατέλειψαν τον αγώνα και ότι αυτός (ο Προφήτης Ηλίας) έμεινε μόνος. Και ο Κύριος του απάντησε ότι υπάρχουν πολλοί που υπηρετούν τον Κύριο πιστοί.

Νάσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Διαφημίστε και τον διάβολο τότε για να σας διαφημίσουν και κατα τα άλλα εγωιστικά παρουσιαστείτε σαν το μόνο ορθόδοξο μπλογκ απο όσα έχετε στη λίστα σας! Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σου είπε για Γιώργους; Φαντάσματα βλέπεις;