ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ



Με βαθυτάτη  θλίψι ανακοινώνουμε στους αναγνώστες και στους επισκέπτες μας ότι ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ εν Κυρίω ο ευλαβέστατος Αγωνιστής και ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ Καθηγητής κ. Ιωάννης Κορναράκης.
Επειδή ο αγαπητός μας Καθηγητής προσέφερε όσον ολίγοι, πολλά και μεγάλα στον Αντιοικουμενιστικό αγώνα εθλίβημεν βαθύτατα διότι φεύγει από κοντά μας ένας  Μεγάλος Αγωνιστής της Πατρώας Ευσεβείας.

Βεβαίως θα χαρούν και θα πανηγυρίσουν οι Πανάθλιοι Οικουμενιστές για την μεγάλη απώλεια που θα υποστούν οι Αντιοικουμενιστές με την κοίμησι του εκλεκτού Καθηγητού μας, αλλά είμεθα βέβαιοι ότι ο Θεός και οι πρεσβείες του Αγωνιστού Καθηγητού θα αναπληρώση το κενό με κάποιον νέο Αγωνιστή που θα εμφανίση ο Θεός για να αγωνισθή τον καλόν αγώνα της Πίστεως.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχή του. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι κείμενο της Αποτείχισης.
Το δίκαιο είναι να το αναφέρετε.
Δεν είμαι της Αποτείχισης ιδιοκτήτης αλλά σας λέω ποιο είναι το σωστό.
Ευχαριστώ

Silver είπε...

Μόνο που δεν είσαι προσεκτικός. Το πρώτο σου σχόλιο έκανε αναφορά για το κείμενο του Κορναράκη που απάντησε στην επιτροπή των συντονιστών της "Ομολογίας Πίστεως".

Τώρα αναφέρεσαι στο κείμενο της αγγελίας της κοίμησής του.

Αυτό το κείμενο εγώ το βρήκα στο ιστολόγιο "Κρυφό Σχολείο" και όταν το ανέβασα έγραψα και την πηγή που το πήρα. Βλέπεις να έκανα τίποτε λάθος;