ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Καλούμε λαό και κλήρο σε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για το αίσχος των <<εκδηλώσεων υπερηφάνειας>> των ομοφυλόφιλων και κατάθεση ψηφίσματος  διαμαρτυριας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη για την διήμερη άδεια εκδηλώσεων αλλά και για την οικονομικη ενίσχυση της εκδήλωσης. Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου (δίπλα στον Ιερό Ναό Παναγίας Χαλκέων) και πορεία στην Εγνατία οδό με κατάληξη στο δημαρχείο την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00

Γιατί
1)  Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη, την δυσαρέσκεια και τον πόνο που πηγάζει από την ψυχή μας μαθαίνοντας την συναίνεση του Δημάρχου για την διήμερη παρέλαση των ομοφιλοφίλων με μορφή καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης Θεσσαλονίκης.
2) Η αδιαφορία για όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ζημιά σε εμάς τους ίδιους.
3) Οι προκλητικές και άνευ αιτίας παρελάσεις των ομοφυλοφίλων προσβάλλουν δημόσια τα χρηστά ήθη της ορθόδοξης πατρίδας μας της οποίας το σύνταγμα είναι στο όνομα του Πατρός, του Υιού και της αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος.
4) Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το απαράδεκτο αυτό θέαμα και να δηλώσουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους Χριστιανούς πολίτες της  υπερήφανης και ιστορικής Θεσσαλονίκης μας.
5) Θεωρούμε ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί πάθος προς αποφυγήν. Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να κάνει τις προσωπικές του επιλογές κατ’ ιδίαν αλλά δεν έχει το δικαίωμα να τις επιβάλλει προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα της τοπικής Χριστιανικής κοινωνίας .
6) Ως Χριστιανοί δεχόμαστε το κάθε ανθρώπινο πάθος και αμάρτημα γιατί όλοι μας είμαστε άνθρωποι και αμαρτωλοί αλλά δεν δεχόμαστε τις προκλητικές  παρελάσεις που εξυμνούν τα πάθη και τα αμαρτήματα με μεγάλη υπερηφάνεια και αλαζονεία γιατί αυτό είναι το άκρον άωτον της αναισχυντίας  .
7)  Είμαστε κατά των ομοφυλοφιλικών γάμων διότι στο Ελληνικό Ορθόδοξο κράτος γάμος νοείται η ευλογημένη συννένωση αντρός και γυναικός  .
8) Θεωρούμε πως η οικογένεια ως θεσμός δημιουργείται από ετερόφιλους και έχει ως φυσική συνέπεια τη δημιουργία τέκνων από πατέρα και μητέρα επομένως είμαστε κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφιλόφιλους.
9) Ο σιωπών δοκεί συναινείν.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  
Σύρπης Γεώργιος
Ειδ Ψυχίατρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: