H δημοσιογράφος του αλβανικού «Φως στο τούνελ» Αίντα Στίνο πρώτη σε λίστα των τσάμηδων


aida
Γεγονός θεωρήθηκε από τα αλβανικά ΜΜΕ η συμπερίληψη της αλβανίδας δημοσιογράφου Αίντα Στίνο πρωτη στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Λέζια για το τσάμικο κόμμα PDIU. Μάλιστα η κυρία Στίνο που γνωρίζει άπταιστα ελληνικά καθώς έχει «δουλέψει» καθώς φαίνεται κάποια χρόνια στην Ελλάδα  έκανε και δηλώσεις.
Βασιλικότερη του βασιλέως η  κυρία Στίνο δηλώνει πως  συμμετέχει στο PDIU καθώς αυτό ασχολείται με τα εθνικά θέματα και πλέον «Τώρα μετά το Κόσοβο έχει τη σειρά η ανεξαρτησία της Τσαμουριάς»
Αυτό που θα θέλαμε να τονίσουμε είναι πως η κυρία αυτή όπως και πολλοί άλλοι κύριοι και κυρίες από την Αλβανία, πλούτισαν, σπούδασαν, έμαθαν στην Ελλάδα και γενικά έγιναν άνθρωποι και όμως οι αχαριστία τους δεν έχει όρια. 
Ιδού και η κυρία αυτή που έμαθε το επάγγελμα δίπλα στην Νικολούλη ως μία από τις συνεργάτιδες της, τώρα ζητά την διάλυση της Ελλάδας με την ανεξαρτησία της ανύπαρκτης Τσαμουριάς.  Αυτό είναι πρόβλημα συμπατριώτες, όταν άνθρωποι που του βοήθησε τόσο πολύ η Ελλάδα στο τέλος να είναι εχθροί της. Και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί!


http://www.foniortodoksonkoritsas.com/2013/05/h.html#ixzz2So8Bd5Fa

Δεν υπάρχουν σχόλια: