Eλάβαμε το παρόν σχόλιο το οποίο και ανεβάζουμε :



Αγαπητέ ανώνυμε,

Ο Πειραιώς ομιλεί δια την αίρεσιν του οικουμενισμού,
Υπέροχο το τέχνασμά του.
Διότι αίρεσις δεν υπήρχε ποτέεεεε.
Εκ πάλαι υπήρχαν και υπάρχουν, μόνον αιρετικοί.
Άσε την στάχτη στα μάτια και τις υπεκφυγές.
Η αίρεσις γενάται εκ των αιρετικών.
Ο Πειραιώς, καταδικάζει τας αιρέσεις, και συνυπάρχει, συνπροσεύχεται, συλλειτουργεί και μνημονεύει, τους πρωτεργάτας της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, εκ μέρους της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ποιος ο λόγος να μη θέλη να μιμηθή τον Άγ. Μάρκο, τον Ευγενικόν.                                                       
Ποιος ο λόγος που δεν συγκαλεί, Σύνοδον, εις την οποίαν θα πρέπη να καταδικασθή,  Συνοδικώς, και ο Οικουμενισμός, αλλά και οι εμμένοντες εκκλησιαστικοί ταγοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας, εις την προσπάθειαν της εξαπλώσεως της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το γεγονός, ότι καταδικάζει τον της Ρώμης μοιχεπιβάτην, διότι είναι καταδικασμένος από το 1054 έτος. Καταδικάζει, δηλαδή, τον ήδη καταδικασμένον, και μη όντα χριστιανόν, ότι αβάπτιστος υπάρχει, και προσποιήται τον Πάπαν.

Όμως μας ενδιαφέρει και μας καίει το γεγονός, ότι ο κανονικός βεβαπτισμένος και χειροτονημένος, Βαρθολομαίος μας εκπροσωπεί, όπως νομίζει, ημάς τους Ορθοδόξους, πράττοντας άτοπα τοις Ορθοδόξοις χριστιανοίς και δη τοις αρχιερεύσι, τον Πατριάρχην του Οικουμενικού Θρόνου.
Ο δειλός Σεραφείμ, της Μητροπόλεως Πειραιώς, ομολογεί αδυναμίαν να κατονομάση τους, Βαρθολομαίον, Ιωάννην Ζηζιούλαν, Ιγνάτιον Βόλου, Χρυσόστομον Καλαμάτας, Αυγουστίνον Γερμανίας, αλλά πολύ φοβούμαι και όλην την Ιεραρχίαν της Ελλαδικής Εκκλησίας και αυτής της Εκκλησίας της Κύπρου, Χρυσόστομον.                                                                                                         Επαναλαμβάνω, οι αιρέσεις, δημιουργούνται από πρόσωπα, υπερήφανα, υπερφύαλα  και ανυπότακτα εις το άγιον θέλημα του Χριστού, και εις τας αγίας αποφάσεις των Ιερών Συνόδων. Οικουμενικών τε και τοπικών.
Αν οι αιρετικοί αλλάξουν γνώμην και αποδεχθούν την αλήθειαν, οι αιρέσεις αυτομάτως εξαφανίζονται, και απαρνούμενοι αυτάς οι πρώην αιρετικοί καταδικάζουν οι ίδιοι, ως μετανοημένοι πλέον, και πρώην υπηρέται της πλάνης.
Σεραφείμ Πειραιώς, και κάθε ανώνυμε, ποιοι είναι οι αιρετίζοντες και εμπαίζοντες το πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που δεν θέλης να ανοίξης τα μάτια σου;;;                                       
Μήπως ο ίδιος ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ είναι ένας από τους αριστοτέχνας εμπαίκτας. Μήπως ως πλανόμενος αποπλανά το ποίμνιον του Χριστού, και ουκ αφίει αυτούς εισελθείν εις την Βασιλείαν των Ουρανών, ουδέ αυτός εισέρχεται,…… κατά τα άλλα, όπως ομολογεί, εις το video σε ενδιαφέρει να σώσης την ψυχήν σου!!!!
Θέλουμε Αρχιερέα της πράξεως, διωκόμενον δια την ομολογίαν, και καθηρημένον δια λόγους Πίστεως, ως και ο άγιος Πριζρένης Αρτέμιος.
Μετ΄ ευχών και ευλογιών προς τους ορθοφρονούντας, και ορθοτομούντας λαϊκούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, διότι οι Αρχιερείς μας έπαψαν να ορθοτομούν από το έτος 1965, τουλάχιστον.
_________________________________
Οι Οικουμενισταί, και οι πλάνοι Αρχιερείς και ιερείς, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το : Δι΄ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών. Είναι πολύ παραπλανητικό δια τους αφελείς και απροσέκτους.

Αποτειχισμένος
Ιερεύς  Πρωτοπρεσβύτερος:
Και διωκόμενος δια την των Πατέρων Αγίαν Πίστην
+π. Ά. +ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ +Π.
Χριστός Ανέστη.
Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής 10 Μαϊου 2013.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντίνε έχετε συνεργασία στο ιστολόγιό σας; Διότι πως γίνεται εκ μέρους σας να απαντάει ένας ιερέας ο οποίος έχει αποτειχιστεί;

Silver είπε...

Αδελφέ μου σου ζητώ συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Έλαβα ένα σχόλιο από τον άγνωστο σε μένα ιερέα το οποίο και ανέβασα στο ιστολόγιο, όπως κάνω για όλα τα σχόλια που λαμβάνω.
Για ποια συνεργασία ομιλείς;

Νάσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε λάθος δικό μου.