Η ημισέληνος στην Αθήνα!


Το Ισλάμ μόλις άρχισε, μετά πάσης επισημότητας, την εδραίωσή του στην ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ακολουθούν η επέκταση και η κυριαρχία. Η Αθήνα, η πόλη που αγωνίστηκε, μάτωσε και θυσίασε τα πιο εκλεκτά, γενναία και ενάρετα παιδιά της για να απελευθερωθεί από τον αφόρητο ζυγό του αλλόπιστου δυνάστη, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει τζαμί, το οποίο θα «σφηνωθεί» στην καρδιά της πόλης.


H συνέχεια, “κλικ’’ πιο κάτω στο: Read more



Ο χώρος που προσδιορίστηκε για να τοποθετηθεί το τζαμί είναι ο Βοτανικός και μάλιστα στο παλαιό οχυρό του Πολεμικού Ναυτικού! Ωστόσο, η σημειολογία στην αλληλουχία των γεγονότων δεν είναι τόσο αφόρητη όσο η πραγματικότητα που διαμορφώνεται και οι εθνικές προεκτάσεις της.

Η «δημοκρατία», σχολιάζοντας την είδηση για τη δημιουργία του τζαμιού, έγραψε: «Την ώρα που η Τουρκία εκβιάζει και εμπαίζει την ελληνική πλευρά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και εγείρει θέμα απόσυρσης της νομοθετικής διάταξης για τον διορισμό των ιμάμηδων στη δυτική Θράκη, η ελληνική κυβέρνηση δημοσίευσε χθες στη Δι@ύγεια τη δημοπράτηση της κατασκευής του τζαμιού στον Βοτανικό! Σε τζαμί, χωρίς μιναρέδες, όπως πρώτη αποκάλυψε η “δημοκρατία” (9 Νοεμβρίου 2011), παρουσιάζοντας και τη μακέτα, μετατρέπεται πλέον μετά τη δημοπράτηση το παλαιό οχυρό του Πολεμικού Ναυτικού με κόστος που θα αγγίξει το 1.000.000 ευρώ και φυσικά θα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι πολίτες, σε μια χρονική στιγμή μάλιστα πολύ δύσκολη για την οικονομία της χώρας μας».

Ενα από τα πάμπολλα κακά τούτης της αχαρακτήριστης απόφασης είναι ότι απονέμεται από την πατρίδα μας στην Τουρκία ο «τίτλος τιμής» του θεσμικού εκπροσώπου του μουσουλμανισμού.

Είναι δυνατόν από μόνοι μας να ικανοποιούμε τις νεοοθωμανικές ονειρώξεις του κ. Ερντογάν, ο οποίος οραματίζεται τον εαυτό του ως φυσικό διάδοχο του σουλτάνου και πρωτοπόρο του ισλαμισμού;

Οταν πρόκειται να κάνει διάλογο η Ελλάδα για ζητήματα που αφορούν τους μωαμεθανούς, θα μιλάει μόνο με την Τουρκία; Δυστυχώς, η πολιτισμική αλλοίωση της μήτρας του δυτικού κόσμου εξελίσσεται ραγδαία και δεν φαίνεται να έχει σταματημό...

http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: