Ο Κοσμάς :

7. Τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με το δημοσίευμα του «Ορθ. Τύπου»;

Μπορεί να μην έχουν καμία σχέση, μπορεί όμως και να έχουν. Κατά τη δική μας εκτίμηση, το δημοσίευμα του «Ορθοδόξου Τύπου» είναι υποβολιμαίο και κατευθυνόμενο, με θύμα πρώτον τον κ. Γ. Ζερβό, που πίστεψε τις πληροφορίες που κάποιος, ή κάποιοι του έδωσαν.
Ποιός, ή ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι, που μπορεί να έδωσαν τις αόριστες αυτές πληροφορίες στον κ. Γ. Ζερβό, εμείς δεν γνωρίζουμε. Υποψιαζόμαστε, πως μπορεί να είναι άτομα, που θέλουν να εμφανίσουν τους Παλαιοημερολογίτες ως θιασώτες του Παλαιοημερολογιτικού Οικουμενισμού, για να δικαιώσουν τους Νεοημερολογίτες, που ακολουθούν τον αντίστοιχο Προτεστάντικο και Παπικό Οικουμενισμό, μάλιστα τώρα που αποκαλύπτεται η γενόμενη ένωσή τους με το Πάπα!
Με τον τρόπο αυτό, θέλουν να εξουδετερώσουν κάθε αντίδραση των Γνησίων Ορθοδόξων για την προδοσία της Ορθοδοξίας από τους Νεοημερολογίτες, να μη μιλάνε πλέον εναντίον του Οικουμενισμού τους, αφού και οι ίδιοι είναι στο χώρο τους Οικουμενιστές! Αυτά επί του παρόντος, για την προδοσία της Ορθοδοξίας από τους Νεοημερολογίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: