Αλβανικό σχολείο στο Δομοκό με πρωτοβουλία του (Έλληνα) δημάρχου! Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 - 19:31

Αλβανικό σχολείο στο Δομοκό με πρωτοβουλία του (Έλληνα) δημάρχου!
Όλα τα είχαμε, το αλβανικό σχολείο μας έλλειπε! Με πρωτοβουλία του δημάρχου Δομοκού Φθιώτιδας, λοιπόν, ιδρύεται στον Δομοκό αλβανικό σχολείο, στο οποίοι «τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν κι όσοι Έλληνες το επιθυμούν», όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Η σχετική φιέστα έγινε παρουσία του πρεσβευτή της Αλβανίας, ο οποίος φυσικά και ευλόγησε την όλη προσπάθεια.

Πρόκειται για το τρίτο στη σειρά αλβανικό σχολείο στην Ελλάδα, μετά από αυτά της Γκράβας και του Βόλου. Τα ερωτήματα που προκύπτουν εδώ είναι μπόλικα:
1ον) Έχει το σχολείο αυτό την άδεια του ελληνικού υπουργείου Παιδείας;
2ον) Οι μαθητές του θα διδάσκονται τα αλβανικά βιβλία της ιστορίας, που είναι γεμάτα ανθελληνισμό;
3ον) Όπως ειπώθηκε, «οι δάσκαλοι θα είναι εθελοντές». Πολύ αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σπαταλούν αρκετές ώρες της ημέρας τους, επί καθημερινής βάσης, για να διδάσκουν «εθελοντικά», χωρίς αμοιβή. Μήπως θα εμφανίζονται προς τα έξω ως εθελοντές και θα πληρώνονται κανονικότατα από κάποια πηγή; Και αν ναι από ποια; Πρόκειται για αλβανική πηγή, ή μήπως για κάποιο παράρτημα του ιδρύματος του Σόρος;
4ον) Μπορεί οποιοσδήποτε δήμαρχος κάποιας περιοχής να ανοίγει αλβανικά κ.λπ. σχολεία;
Μπορεί να μας τα απαντήσει κάποιος αρμόδιος;
(ΥΓ): Σύμφωνα με Βορειοηπειρώτες, το κατεστημένο της Αλβανίας και οι διεθνείς «φίλοι» του, ανησυχούν σφόδρα από το γεγονός ότι πολλά παιδιά Αλβανών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα δε μιλάνε αλβανικά και σιγά-σιγά «αποαλβανοποιούνται». Και για να αποφύγουν την «αποαλβανοποίηση» ιδρύουν σχολεία στην Ελλάδα…



Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2011
15 .210 .000, δεκαπέντε  εκατομμύρια διακόσιες δέκα χιλιάδες ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από τις αμβλώσεις!!!
Με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986.
 Με την έντεχνη από το  1980  αλλοίωση της ομοιογένειας των Ελλήνων εκ 3.000. 000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 Και τώρα με την  σταδιακή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι όντως τραγικόν, ευρισκόμεθα προ της  αλλοιώσεως και μειώσεως του ελληνικού πληθυσμού, και οι υπεύθυνοι του έθνους συνεχίζουν να νομιμοποιούν και να πληρώνουν δια 350 χιλιάδες περίπου, εκτρώσεις, ετησίως.
 Αυτοκτονούμεν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: