Μέσα και στη σωματεμπορία οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»!


10/09/12

Παρά τις παραπλανητικές κραυγές των γνωστών «αλληλέγγυων», πως οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας είναι… αγγελούδια και αδίκως τους κατηγορούμε, άλλα αποδεικνύονται από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Πως οι «κακόμοιροι κ.τ.λ.» είναι βαθιά χωμένοι μέσα σ’ όλα τα είδη της εγκληματικότητας.

Μια τριμελή, λοιπόν, σπείρα μαστροπών εξάρθρωσε η αστυνομία στη Χαλκίδα. Και οι τρεις προαγωγοί ήταν «κακόμοιροι κ.τ.λ.», οι δύο από το Πακιστάν, ηλικίας 41 και 37 ετών αντιστοίχως, κι ο άλλος από την Ρουμανία (μέλος της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας), ο οποίος μάλιστα είναι ανήλικος (17χρονος!). Η κοπέλα που εξέδιδαν ήταν μια 26χρονη από την Ρουμανία. Η σύλληψη έγινε όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε συνεννόηση με τον 17χρονο και στο ραντεβού το οποίο έκλεισαν τους πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις έκλεισε η «αγοραπωλησία» επενέβησαν άλλοι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.».

Κι ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους «υπερασπιστές», «αλληλέγγυους» κ.λπ. προστάτες των λαθρομεταναστών. Ούτε μια τόση δα ανακοινωσούλα, έστω από τις… φεμινίστριες των ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, που όπως φαίνεται το δράμα της 26χρονης δεν τους συγκίνησε καθόλου. Ενώ αν ήταν Έλληνες αυτοί που την πουλούσαν, θα τους συγκινούσε πολύ… 



Δεν υπάρχουν σχόλια: