"Εδώ ΕΡΤ! Εδώ ΕΡΤ! Σας μιλά ο Τηλεοπτικός Σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων πολιτών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων".


Τούρκικα σίριαλ. Εκτουρκισμός του ελληνικού έθνους;


Μετά τις διάφορες εκδοχές για την ελληνική επανάσταση του 1821, τον συνωστισμό στη Σμύρνη κ.λ.π., τώρα έχουμε και τα τούρκικα σίριαλ.

Σε συζήτηση χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ με τους κ.κ. Κουρή και Ταλαμάγκα και φιλοξενούμενους τον καθηγητή κ. Κοντογιώργη, τον κ. Καραμπελιά κ.λ.π., ακούστηκαν φοβερά πράγματα σχετικά με...
τα τούρκικα σίριαλ τα οποία ξαφνικά πέφτουν πάνω στο κεφάλι του απελπισμένου πολιτικού ραγιά Έλληνα.

Συγκεκριμένα:

1) Ενώ κάθε παραγόμενο επεισόδιο κοστίζει 200.000 ευρώ περίπου, διατίθεται στα ελληνικά κανάλια μόνο προς 1.500 ευρώ το επεισόδιο!!! με τον όρο όμως να μην γίνεται μεταγλώττιση, αλλά να ακούγεται στον ελληνικό λαό η τουρκική γλώσσα.

2) Έχει υπολογιστεί ότι παίζονται στην ελληνική τηλεόραση συνολικά 8 ώρες το 24ωρο τούρκικα σίριαλ!!!   Δηλαδή το 1/3 του 24ώρου καλύπτεται από τούρκικη προπαγάνδα.

3) Παίζονται στις ώρες μεγάλης τηλεθέασης.

4) Υπολογίστηκε ότι τα παρακολουθούν επί καθημερινής βάσεως 4.500.000 Έλληνες.

Οι παριστάμενοι στην πιο πάνω τηλεοπτική συζήτηση αναρωτήθηκαν για το τι κάνει το ΕΣΡ και το Υπουργείο Πολιτισμού (στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι υπηρέτησε και ο κ. Σαμαράς) σχετικά με το θέμα.




1 σχόλια:

Ευφημία είπε...
Το βρήκα τυχαία και μου έκανε εντύπωση γιατί πιστεύω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για τη χώρα μας. Ήταν Φεβρουάριος του 2005 όταν εξελέγη ο Κάρολος Παπούλιας πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη κατά την προσφώνησή της μεταξύ άλλων είχε πει και τα παρακάτω, εκ των οποίων κάθε λέξη έχει "ειδικό βάρος". Αντιγράφω το εισαγωγικό κείμενο. Η ομιλία βρίσκεται και στο youtube.

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Κάτι ήξερε η κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη...

Και άρα για να σχολιάσω σχετικά με το ΕΣΡ, όχι δεν θα κάνουν τίποτα για να αλλάξουν αυτή τη συμφωνημένη κατάσταση. Μόνο αν ξεσηκωθούν τα υπόλοιπα 6 εκατομμύρια που δεν βλέπουν τα τούρκικα σίριαλ και μπουκάρουν στην ΕΡΤ.

"Εδώ ΕΡΤ! Εδώ ΕΡΤ! Σας μιλά ο Τηλεοπτικός Σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων πολιτών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: