Ταλαίπωρη Ορθοδοξία!





Κύριε, ελέησον! Τι είναι αυτά τα πράγματα που βλέπω; Ορθόδοξος ιεράρχης παίρνει “ευλογία” από ξυρισμένο παπικό “επίσκοπο”; Ορθόδοξος ιεράρχης προσεύχεται σε χώρο “λατρείας” στο οποίο βρίσκονται είδωλα και μουσικά όργανα; Ορθόδοξος ιεράρχης συμπροσεύχεται με αιρετικούς που αναγνωρίζουν “χειροτονίες” γυναικών και ομοφυλοφίλων “κληρικών”;



 O ὑπηρετῶν δε τὴν βδελυρὰν αἵρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ Χαλκηδόνος Ἀθανάσιος, ὁ ἔχων εἰς τὴν πλάτην του τὶς συμφωνίες τοῦ Μπάλαμαντ, τοῦ Πόρτο Ἀλέγκρε, τὶς πανθρησκειακὲς συμπροσευχὲς στὴν Ἀσσίζη, τὶς βαρύγδουπες καινοτομίες τῆς βαπτισματικῆ θεολογίας, τῆς θεολογίας τῶν κλάδων καὶ ἄλλες πολλὲς ἡμαρτημένες κακοδοξίες, γράφει για τους αγωνιζόμενους ορθοδόξους:

"….Και εις τὴν καθ᾽ ἡμᾶς Ἀνατολήν, ἔχομεν καὶ τὰς "ἐξωτικὰς ὀπώρας" τοῦ νέο-γεροντισμοῦ, τοῦ παθολογικοῦ νέο-συντηρητισμοῦ καὶ τῆς "θεολογικῆς ἀλητείας", αἱ ὁποῖαι μόνον εἰς τὴν ἀποπλάνησιν τῶν ἀδαῶν καὶ συχνάκις "θεουσῶν" ἀποσκοποῦν, μὲ ἀπροβλέπτους καὶ ὀλεθρίας συνεπείας".


Ταλαίπωρη Ορθοδοξία! Σε σέρνουν και σε άγουν οι οικουμενιστές ως αρνίον επί σφαγήν. Στον πέλεκυ
της αιρέσεως! 
Ζει, όμως, Κύριος….!


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταλαίπωρη Ορθοδοξία;; Ποιός το λέει αυτό;;

Ας μας πεί εδώ τον λόγο!

Περιμένουμε απάντηση!

Silver είπε...

Αδελφέ εν Χριστώ, θα μπορούσες να διευκρινήσεις τι εννοείς;

Αν εννοείς την πρόταση "Ταλαίπωρη Ορθοδοξία" είναι από αντιοικουμενιστικό κείμενο του καθηγητού του κ. Ιωάννου Κορναράκη, Ομοτ. Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών δημοσιευθέν στον Ορθόδοξο Τύπο.

Νάσαι πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

To όνομα μου είναι Ιωάννης και σας γράφω από Γερμανία.

Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος στην φωτογραφία είναι ο Αρχιεπίσκοπος Γερμανίας και Κεντρώας Ευρώπης, Αυγουστίνος.

Τον γνωρίζω προσωπικά. Αν είναι οικουμενιστής ή όχι, ο Κύριος θα τον κρίνει και όχι εμείς!

Αυτός ο καθηγητής που έγραψε αυτό "Ταλαίπωρη Ορθοδοξία", σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καν ο ίδιος Ορθόδοξος. Διότι αν ήταν, δεν έγραφε ποτέ αυτή την κουβέντα!

Ορθοδοξία, δεν είναι οι Αρχιερείς, Επισκόποι, Αρχιμανδρίτες, ιερείς και γενικά ο κλήρος.

Ορθοδοξία είναι ο Ιδιος Ο Κύριος Ιησούς Χριστός και ο καθένας μας!!

Και εσύ αδελφέ, πρέπει να στο πώ κι ας πονέσεις κι ας θυμώσεις μαζί μου, δεν είσαι Ορθόδοξος τι στιγμή που δυσφιμήζεις με αυτή την ανάρτηση που κάνει τον γύρο του κόσμου, το Πανάγιο Ονομα του Σωτήρος, την Ορθοδοξία μας!

Εκ Γερμανίας

Ιωάννης

Silver είπε...

Aδελφέ Ιωάννη γνωρίζεις ότι ο Κύριος στην Δευτέρα Παρουσία θα μας κρίνει; Ξέρεις γιατί; Διότι μας έδωσε μυαλό να μπορούμε να κρίνουμε όσο χρόνο θα είμαστε εδώ στη γη.
Στη χειροτονία του ο Αρχιεπ. Γερμανίας Αυγουστίνος, έδωσε υπόσχεση να υπερασπίζεται την διδασκαλία του Κυρίου μας, και να διαφυλάττει τα Δόγματα της Ορθοδοξίας. Με τις δημόσιες ενέργειές του καταπατεί και προδίδει την διδασκαλία και τα Δόγματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μήπως νομίζεις ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία της Γερμανίας είναι τσιφλίκι του πατέρα του να κάνει ό,τι θέλει; Δυστυχώς τώρα κάνει ό,τι θέλει διότι το ποίμνιό του αποτελείται από «ευλαβείς» --σαν και σένα-- που δεν γνωρίζουν την πίστη τους.
Ποιος σου είπε ότι όταν ο Ποιμένας κηρύττει και ενεργεί αιρετικά το ποίμνιο οφείλει υπακοή;
Δεν έχεις ακούσει ποτέ σου για την «σφαλιάρα» που έδωσε στον αιρετικό Κληρικό Άρειο ο Άγιος Νικόλαος; Δεν διάβασες ποτέ σου για την αντίσταση των Αγιορειτών Μοναχών στον λατινόφρονα προδότη Πατριάρχη Βέκκο, ο οποίος Πατριάρχης στην συνέχεια τους έκαψε ζωντανούς, και η Εκκλησία μας πρόσθεσε 26 Οσιομάρτυρες Ζωγραφίτες στο Αγιολόγιό Της;
Δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου την Καινή Διαθήκη, που ο Απόστολος Παύλος μας προειδοποιεί (Γαλ. ), εάν ακόμη ο ίδιος ή άγγελος εξ ουρανού μας διδάξει κάτι το διαφορετικό να είναι ανάθεμα; Δεν γνωρίζεις ότι ομολογούμε Πίστη στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία εντός του Ναού και ο Αυγουστίνος και οι άλλοι οικουμενιστές μας κοροϊδεύουν αφού έχουν υπογράψει και αναγνωρίσει τους Παπικούς και όλους τους Προτεστάντες ως ισότιμες αδελφές Εκκλησίες;
Γράφεις ότι δυσφημίζω την Ορθοδοξία με την ανάρτηση της φωτογραφίας του Αυγουστίνου. Εγώ δυσφημίζω την Ορθοδοξία ή ο προδότης Ποιμένας σας;
Αδελφέ μου δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα. Αν έχεις χρόνο, μελέτα λίγο την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας και θα έλθεις σε επίγνωση αληθείας.

Εν Χριστώ,

Κώστας Αργυρακόπουλος(Silver)
Μόντρεαλ-Καναδά.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που είσαι Ορθόδοξος αδερφέ Ιωάννη συνέχεισε να προσευχέσε με αιρετικούς..ευτυχώς τη κρίση την έχει μόνο ο. Χριστός και όχι εσύ..Κώστα αυτά τα παραδείγματα που αναφέρεις με τους αγίους μας δε μετράνε εδώ στην Γερμανία..έχουν καταργήσει τα πάντα Και ούτε μας αναφέρουν έναν Ορθόδοξο άγιο που να πρεσβεύει τις πράξεις τους. κατά αυτόυς θα πρέπει ούτε ο άγιος Μάρκος επίσκοπος Εφέσου να είναι ορθόδοξος. ούτε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ούτε ο άγιος γρήγορηος ο Παλαμάς.και φυσικά ούτε ο άγιος Νεκτάριος πού ειταν σαφής στα διδασκαλία τους.. ΕΚ Γερμανίας ..Δημήτρης πόντιος

Silver είπε...

Αδελφέ Δημήτριε σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα μεταφέρω λίγα λόγια των Αγίων της Ορθοδοξίας μας :

Εάν όμως ο λόγος και η υπόθεσις είναι περί πίστεως και των παραδόσεων της Εκκλησίας μας, τότε και ο πλέον ειρηνικός και ήσυχος πρέπει να πολεμή υπέρ αυτών. (Άγιος Νικόδημος).

Ει τις των δοκούντων τοις θεοφόροις πατράσι σαλεύη τι, τούτο ουκέτι οικονομίαν κλητέον, αλλά προδοσίαν της πίστεως και περί το θείον ασέβεια. (Μοναχός Ιωσήφ Βρυένιος).

Το επί δόγμασιν είτε μικροίς, είτε μεγάλοις αμαρτάνειν, ταυτόν έστιν, εξ αμφοτέρων γαρ ο νόμος του Θεού αθετείται.(Άγιος Ταράσιος Ζ΄ Οικ. Σύνοδος).

Φυλάξομεν το μέγα και πρώτον της σωτηρίας ημών φάρμακον, την καλήν λέγω της πίστεως κληρονομίαν, ομολογούντες ψυχή τε και στόματι, μετά παρρησίας, ως οι πατέρες ημάς εδίδαξαν. (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, επιστολή 12η).

Πας ο δυνάμενος λέγειν την αλήθειαν και μη λέγειν αυτήν, κατακριθήσεται υπό του Θεού και ταύτα ένθα πίστις εστί το κινδυνευόμενον, το γαρ εφησυχάζειν εν τούτοις αρνήσεως ίδιον, το δε ελέγχειν ομολογίας ειλικρινούς. Μ. Βασίλειος.


πρωτοπρεσβύτερος Θ. Ζήσης:
Oι Άγιοι αναθεματίζουν τον Πάπα και εμείς τον Πάπα τον ευλογούμε!

Και ο Γερμανίας Αυγουστίνος "αγιάζεται" από τον παπικό!...

Εκτός του Συμβόλου της Πίστεως, εκφωνεί κάθε Επίσκοπος εν τω καιρώ της χειροτονίας του και τούτο ακόμη: «Προς τούτοις αποδέχομαι τας αγίας και Οικουμενικάς Ζ’ Συνόδους, αίτινες επί φυλακή των σεπτών δογμάτων συνηθροίσθησαν, καθομολογών τους υπ΄ αυτών διωρισμένους στέργειν τε και φυλάττειν Κανόνας και τας αγίας διατάξεις, όσαι τοις ιεροίς ημών Πατράσι κατά διαφόρους καιρούς και χρόνους ετυπώθησαν, πάντας ους αποδέχονται, συναποδεχόμενος, και ους αποστρέφονται, συναποστρεφόμενος».

Ανώνυμος είπε...

Κωσταντίνε και Δημήτριε,

Ολα αυτά που γράφεται μου είναι γνωστά. Εκκλησιαστική ιστορία,καθώς και όλες οι μη ορθόδοξες κινήσεις του αγαπητού μας Αρχιεπισκόπου Αυγουστίνου.

Αν πιστεύατε πραγματικά και ζωντανά στό Χριστό, δεν αμφιβάλλατε καθόλου στα λόγια Του αυτά...επί ταύτη τη πέτρα οικοδομήσω μου την εκκλησίαν και πύλαι Άδου ου κατισχύσουσιν αυτής.

Επί την πέτρα της Αληθινής και ζωντανής Πίστεως, πού είναι Αυτός ο Ιδιος. Γι αυτό είπε στόν Πέτρο αυτό ..."δε σου το αποκάλυψε άνθρωπος, - ότι είναι ο Υιός του Θεού - αλλά ο ουράνιος Πατέρας μου".

Είναι λοιπόν ξεκάθαρα τα πράγματα, Κωνσταντίνε και Πέτρο - δεν σας αποκαλώ αδέρφια μου, διότι δεν είστε - ότι με την θέση που παίρνατε επί του θέματος, δεν γνωρίζετε τον Χριστό και συνεπώς ούτε τον Πατέρα και το Αγιο Πνεύμα.

Πιστεύετε στόν φαναταστικό εαυτό σας και όχι στό Σωτήρα Ιησού Χριστό τον Υιό του Θεού.

Βιώνετε την φαντασία του εαυτού σας και όχι την πραγματικότητα του Σωτήρα Χριστού.

Η κατά φαντασία ορθόδοξοι χριστιανοί είναι ή πιό απαίσια και ύπουλη μορφή του οικουμενισμού και συνεπώς μία μορφή του σύγχρονου Αθεισμου. Μορφή του αντιχρίστου!

Τάδε λέγει Κύριος, όποιο μέτρο μετράς θα μετρηθείς, Kωνσταντίνε και Πέτρο.

Εν ονόματι Κυρίου

Ιωάννης

Silver είπε...

Αδελφέ Ιωάννη, αν ξαναδιαβάσεις το κείμενό σου ίσως διαπιστώσεις αυτό που διαπίστωσα, ότι δηλαδή κάποιο πνεύμα ταραχής και σύγχυσις σε κατέχει, διότι αφού άρχισες κανονικά να αναφέρεσαι στον Κωνσταντίνο και Δημήτριο, στην συνέχεια δύο φορές το συγχύζεις και γράφεις Πέτρο αντί Δημήτριε...

Ιωάννη, γνωρίζεις το "και πύλαι Άδου ου κατισχύσουσιν αυτής",αλλά δεν γράφεις και το άλλο που είπε ο Κύριος : "πλην ο υιός του ανθρώπου ελθών άρα ευρήσει την πίστιν επί της γης;"

Το πρώτο εδάφιο αφορά όσους Ορθοδόξους αγωνίζονται --σύμφωνα με τις οδηγίες της Αγίας Γραφής και των Πατέρων της Εκκλησίας μας,-- να κρατήσουν την Ορθόδοξη πίστη από τους αιρετικούς ολετήρες σαν τον Μητρ. Γερμανίας Αυγουστίνο. Τέτοιοι Ορθόδοξοι αγωνιστές--Κληρικοί και λαϊκοί(η Εκκλησία Του)--θα υπάρχουν έως την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας.

Το δεύτερο εδάφιο αφορά τους οικουμενιστές που έχουν καταστρέψει την Ορθόδοξη πίστη, και ο κόσμος βλέπει : Ορθόδοξο ιεράρχη να παίρνει “ευλογία” από ξυρισμένο παπικό “επίσκοπο”. Ορθόδοξο ιεράρχη να προσεύχεται σε χώρο “λατρείας” στο οποίο βρίσκονται είδωλα και μουσικά όργανα. Ορθόδοξο ιεράρχη να συμπροσεύχεται με αιρετικούς που αναγνωρίζουν “χειροτονίες” γυναικών και ομοφυλοφίλων “κληρικών”!!!

Στα άλλα που γράφεις τι να σου απαντήσω; Είναι γραμμένα κάτω από την επίδραση πνεύματος ταραχής....

Είθε ο Κύριος να σου δώσει πνεύμα ταπείνωσης για να έρθεις εις επίγνωση αληθείας.

Εν Χριστώ,
Κώστας.