Αυτοκτονούμεν!!!

Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2011
15 .210 .000, δεκαπέντε  εκατομμύρια διακόσιες δέκα χιλιάδες ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από τις αμβλώσεις!!!
Με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων και μάλιστα με δαπάνες του κράτους, δια του Ν. 1609 του 1986.
 
Με την έντεχνη από το  1980  αλλοίωση της ομοιογένειας των Ελλήνων εκ 3.000. 000 λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι Μουσουλμάνοι.
 
Και τώρα με την έντεχνη σταδιακή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι όντως τραγικόν, ευρισκόμεθα προ της απειλής αλλοιώσεως και μειώσεως του ελληνικού πληθυσμού, και οι υπεύθυνοι του έθνους συνεχίζουν να νομιμοποιούν και να πληρώνουν δια 350 χιλιάδες περίπου, εκτρώσεις, ετησίως.
 
Αυτοκτονούμεν!!!
"και έκραξαν φωνή μεγάλη λέγοντες· έως πότε, ο δεσπότης ο άγιος και ο αληθινός, ου κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών εκ των κατοικούντων επί της Ελληνίδος γης;"
Όταν υψώνετε ικετευτικάς τας χείρας σας προς Εμέ και ζητήτε την βοήθειάν μου, εγώ θα γυρίζω αλλού τα μάτια μου από σας με αποστροφήν. Και εάν πολλαπλασιάσετε και παρατείνετε τας δεήσεις σας, δεν θα σας ακούσω, διότι τα χέρια σας είναι γεμάτα από αίματα αθώων. Ησαϊας Α:15.

2 σχόλια:

sotirio είπε...

¨Οι παπικοί δεν άφησαν τίποτα στην τύχη .
Ξέραν καλά ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή αν η Ελλάδα έκανε τον σταυρό της ο Ιησούς θα την λευτέρωνε όπως τόσες φορές στο παρελθόν .
Τι κάνανε το λοιπόν ? Φρόντισαν ΚΑΙ να βάψει τα χέρια της με αίμα βρεφών ... για τον ίδιο λόγο που
ο μάγος το ζήτησε απο τον Ιουλιανό .
Θα την ξέρεις την ιστορία ...

<< http://www.kivotoshelp.gr/pages/Taftotites.htm Γέρων Γαβριήλ : « Τί να πάρεις...Ένα θα σας πώ, και τελειώνω. Ο Ιουλιανός ο παραβάτης θέλει να γίνει αυτοκράτορας. Ανηψιός του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Καταφεύγει σ’ έναν μάγο, να ζητήσει τη βοήθειά του. Ο μάγος του γράφει κάποιες μαγικές προσευχές και τον στέλνει σέ ένα νεκροταφείο με την προτροπή , ό,τι δεί να μην κάνει τον Σταυρό του. Μόλις πήγε ‘ κεί, πέταξε τις μαγικές προσευχές, οι σατανάδες μαζευτήκανε, έκανε τιν Σταυρό του, οι σατανάδες φύγανε, οι σατανάδες.

Πάει στον μάγο, του το λέγει. Λέει ο μάγος:- δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Για να σε βοηθήσω , πρέπει να πάς να σφάξεις ένα παιδίκαι να μου φέρεις εδώ την καρδιά του. Και τότε θα προχωρήσομε, για να σε βοηθήσω να γίνεις αυτοκράτορας. Πανίσχυρος τότε, βρήκε τρόπο και το πραγματοποίησε. Πήγε την καρδιά στον μάγο.
Τον στέλνει πάλι στο νεκροταφείο, με την προτροπή να μην κάνει τον Σταυρό του, ό,τι δεί. Πάλι μαζευτήκανε οι σατανάδες, έκανε τον Σταυρό του. Δεν φύγανε. Γιατί ; Το χέρι του είχε μολυνθεί απο την αμαρτία !>>

Silver είναι προμελετημένη, καρφωτή και λαδωμένη ...
Παρ όλα αυτά πέντε (5) χριστιανοί να βρεθούν να κατεβάσουν "εκ στέγης" την παράλυτη αμαρτωλή προ του Ιησού ελπίδα έχω να συχωρεθούν οι αμαρτίες της και να θεραπευτεί ...

Silver είπε...

@ Παρ όλα αυτά πέντε (5) χριστιανοί να βρεθούν να κατεβάσουν "εκ στέγης" την παράλυτη αμαρτωλή προ του Ιησού, ελπίδα έχω να συχωρεθούν οι αμαρτίες της και να θεραπευτεί ...


Ελπίζω αδελφέ Σωτήριε να μην έχουμε "μιανθεί" όλοι με έμμεση κοινωνία, αφού κοινωνούμε με τους Επισκόπους, οι οποίοι με την σειρά τους κοινωνούν με τους παπάδουλους οικουμενιστές....

Η Κυρία Θεοτόκος σκέπη μας!