Εκκλησιαστικά νέα 20/3

Οι Σχολές Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς σήμερα Τρίτη 20/3 θα λειτουργήσουν ως εξής:
-Στη σχολή του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στις 6:30μμ, θα μιλήσει ο παθολόγος –ογκολόγος Νικόλαος Καρβούνης με θέμα «Αγωγή υγείας στη σύγχρονη εποχή».
-Το θέμα « Αναζητώντας της ευτυχία χωρίς χάρτη ή πυξίδα» θα παρουσιάσει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Δήμητρα Χαμπέση στη σχολή γονέων του Ιερού Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως στις 7:00μμ.
-Για τους κινδύνους εκ της προόδου της Γενετικής, θα μιλήσει ο πανεπιστημιακός Καθηγητής Δημήτριος Παπαευαγγέλου, στις 7:00μμ στη σχολή του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Καμινίων.
- Με θέμα «Ἡ λεκτική κακοποίηση της γυναίκας μέσα στη σχέση» θα μιλήσει η ψυχολόγος Θεοδώρα Νικολαϊδου στη σχολή του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Νέου Φαλήρου στις 6:00μμ.
………………………………………………………………….
Σήμερα Τρίτη 20/3 θα γίνουν οι ακόλουθες ομιλίες:
Ο Αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης θα μιλήσει με θέμα Ἡ υπακοή στο θέλημα του Θεού» στις 6:45μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνα.
-Ο πρωτοπρεσβ. Γεώργιος Μεταλληνός θα αναπτύξει το θέμα «Ορθοδοξία και ελευθερία» στις 6:30μμ στην αίθουσα της Χ.Ο.Ν.-Περικλέους 11 στον Πειραιά.
-«Ο Ιησούς Χριστός, σημείον αντιλεγόμενον» είναι το θέμα της ομιλίας που θα αναπτύξει η κ. Σμαράγδα Μακρή στην Ορθόδοξη Χριστιανική Γωνιά-Κάνιγγος 12 στην Αθήνα στις 6:30μμ.
- Στην αίθουσα των Ορθοδόξων Χριστιανικών Ενώσεων (Ρήγα Φερραίου στο Μοσχάτο) στις 5:00μμ, θα μιλήσει ο κοινωνικός λειτουργός Ισίδωρος Σταματέλος με θέμα Ὑπεραγία Θεοτόκος η Μεγαλόχαρη῾ και θα προβληθεί σχετική ταινία.
…………………………………………………………….
Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου σήμερα Τρίτη στις 5:30μμ θα γίνει υποδοχή τεμαχίου του Τιμίου Σταυρού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπ. Κηφισίας κ. Κύριλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: